ETT MUST – VIPPE EXTENSIONS

God kveld kjære lesere!

Som dere vet så er jeg totalt avhengig av vippe extensions, og har brukt dette fast siden sommeren 2013. Første gangen jeg fikk lagt vipper var faktisk i Bali på ferietur, ja høres skremmende ut. Men den tiden var jeg “ung og dum” og tenkte ikke over kvaliteten eller jobben vippeteknikeren gjorde. Så siden 2013 har jeg som sagt vært avhengig av disse vippene mine. Det er ikke til å legge skjul på at jeg lever ett liv fult opp med planer, og da er det veldig genialt å bare våkne til ferdig vipper. Hele ansiktet mitt ser jo våkent ut og da er det bare å la dagen starte (etter litt hudmakeup selvfølgelig). 

Noen spør seg kanskje hvor mye tid man sparer på å ha vipper, fordi mange mener det går da så fort å ha på mascara? Det synes ikke jeg, tvert imot. Må ha på mascara, vente for at det skal tørke, så påføre nytt lag. Klumper, drysser, smitter og ikke minst så upraktisk når jeg trener og svetter så mye som jeg gjør. Det har faktisk ikke vært mulig for meg å bruke mascara slik som jeg trener og er på farten. Så ja, vippe Extensions er ett MUST for meg. 

Det finnes mange forskjellige typer vipper, du har singelvipper og volumvipper. Jeg bruker alltid volumvipper da jeg vil ha litt ekstra fylde på vippene mine. De fleste går nok for volumvipper i dag. Men også innenfor volumvipper finnes det mange ulike typer, og her tror jeg man bare må prøve og feile litt på hva man selv liker. Alle har ulike øyne og det er ikke sikkert alt passer så bra for akkurat deg, selv om venninnen din bruker den type vipper. Det er viktig at man tar hensyn til øyeform og jobber med å få det resultatet som blir best mulig for deg. Sammen med en vippetekniker så kommer dere som regel frem til hva som ville kledd deg best. 

Jeg har den siste tiden gått på en salong her i byen og fikset vippene mine. Vi har hatt ett fantastisk samarbeid og jeg har vært fornøyd med jobben hun gjør. Hun er utrolig dyktig på det hun gjør, så det er litt trist at jeg har valgt å endre salong. MEN da er jeg tilbake til akkurat det jeg pratet om litt ovenfor her. Av og til finner man ut at andre alternativer (merker på extensions) kan passe deg bedre, og det var dette jeg fant ut for noen uker siden. 

Jeg bestemte meg for å teste ut Petit skjønnhetsalong som ligger like i gata mi, etter å ha både hørt og sett mye fine bilder av vippene de legger. De tilbyr også negler, injeksjoner, voksing, mesoterapi og mer til. Denne salongen er en av de billigste i byen når det gjelder priser på vipper, da du får ett nytt sett volumvipper til KUN 1250 kroner. Pris liste finner du her

For best mulig resultat liker jeg påfyll hver 2 uke (550 kroner), og da brukte vi lengder 10-13 på vippene. Men husk, dette avgjør vippeteknikeren i forhold til hvor mye vippene dine tåler og hva som vil se finest ut på deg. Det som er så greit med å være kunde, – du ligger der bare og blir vippefin når du våkner etter 1 time. Jeg bare elsker vippene mine, og jeg kunne ikke tenkt meg ett liv med mascara og søl. 

Så om du ønsker å ha fine vipper i sommer, så kan jeg anbefale deg å booke deg time hos Petit skjønnhetsalong her i Trondheim. 

For mer informasjon:
Facebook her
Instagram @petitnegler

DA ER MÅLET SATT – I SAMARBEID MED @COACHARVE

God kveld kjære lesere!

Wow, for en herlig respons jeg fikk på mitt tidligere blogginnlegg om min vektnedgang, – tusen takk alle sammen! Det har kommet fine meldinger både på instagram og på facebook, og dette gjør meg så glad! Fordi ja, det har vært noen “tøffe” måneder der jeg har fått hørt mye dritt i forhold til meg og løpingen min. MEN jeg er så glad for at jeg klarte å motbevise disse uttalelsene og slå i bordet med fakta og være STOLT over det!

Så hva skjer fremover? Løping VS styrketrening?
Det er ingen tvil om at jeg er mer fornøyd med egen kropp nå enn jeg har vært på veldig lenge, så ja – jeg skal fortsette med løpingen. Det som er så fint med å ha en coach som Arve er at han klarer alltid å se meg for den jeg er, og lytter alltid til mine ønsker. Det har han alltid gjort, og det beviser han atter en gang at han er den beste coachen jeg kunne hatt!

Forrige uke var jeg på Legacy gym og møtte Arve for å prate litt om hvordan de siste 4 månedene har vært, både i forhold til trening og kosthold. Det er alltid så hyggelig å møte Arve, fordi han har bestandig så mye fornuftig å si. Jeg blir så fasinert og inspirert av all kunnskap han sitter med, og føler meg tusen ganger klokere etter hver gang vi møtes. Han kan ALT, – fra hvor mye mat jeg kan spise uten å gå opp i vekt, til hvordan musklene i kroppen bygges på “riktig” måte, – til øvelser for å unngå skader i forbindelse med trening/løping.

Hver gang vi møtes så får jeg vite nye ting som jeg tar med meg videre inn i hverdagen. Denne gangen snakket vi mye om kosthold, da jeg har gått på en relativt “streng” kostholdsplan disse 4 månedene. Noe som har resultert i at jeg har gått ned 7,5 kilo på 4 mnd. Spørsmålet er nå hvordan jeg skal klare å ligge på samme vekt i tiden fremover, men ved å øke litt av maten min – uten å gå opp i vekt. Dette er virkelig ett regnestykke som må regnes ut, og her gjør Arve en super jobb! Det er ikke snakk om å legge på 700 kalorier om dagen, men øke gradvis, starte med 200 kalorier, også øke etter hvert. På denne måten klarer jeg å holde vekta, uten å verken gå opp eller ned. Fordi ja, alt handler om kalorier INN og kalorier UT.

Skal du ned i vekt så er kostholdet 70% av jobben, så for meg så er det så utrolig viktig at jeg har en kostholdsplan som er beregnet på MEG. Jeg ønsker ikke å dele med dere hvor mange kalorier jeg ligger på hver dag, fordi dette er ikke til nytte for deg. Alle kostholdsplaner bør være tilrettelagt deg, og beregnes ut i fra vekt, høyde, hvileforbrenning, hverdagsaktivitet, treningsmengde etc.

Nå som kostholdet er på plass, begynte vi å prate om treningsformen min. Jeg fortalte Arve at jeg vil fortsette med løpingen min, men at jeg også ønsket å legge inn 2 styrkeøkter i uken, og da gjerne helkropp. Fokuset mitt er bare å opprettholde musklene mine, gjøre meg sterkere i kjernemusklatur og forebygge skader i bein/hofter I forbindelse med løping.

Jeg må ærlig innrømme at jeg er livredd for å starte opp med styrketrening igjen, da jeg er redd for å “bygge” igjen og bli bulkete. MEN med Arve sine kunnskaper så skal han legge opp ett treningsprogram med fokus på vedlikehold av musklene, og da tenker vi å kjøre helkropp program –  og da styrkeprogram med “lav rep”. (Altså få sett og få repetisjoner). Han har fått frie tøyler til å sette opp de øvelsene han mener er viktig for meg, og da gjelder dette spesielt bakside lår, da dette brukes mye under løping. Så ja, da var kosthold og styrkeprogram under kontroll.

Så til det jeg synes er mest spennende!
Arve skal nemlig sette opp en løpeplan for meg, med fokus på HALVMARATON i september. Hva har jeg gitt meg ut på? Jeg har aldri vært noen løper, også nå skal jeg springe halvmaraton som er på 2,1 mil. Jeg er virkelig spent på hvordan dette skal gå, men med god hjelp fra både Arve og min gode venninne Tanja som har løpt 6 tidligere maraton. Hun er en av mine største inspirasjoner og jeg er så heldig som har henne som gir meg tips og veiledning i forhold til å bli raskere og bedre. Og nå som jeg i tillegg får løpeplan fra Arve, så må jeg virkelig tro at jeg klarer å gjennomføre halvmaraton om knappe 3 måneder.

Så ja, jeg har en spennende tid i vente – og jeg kan nesten ikke vente til å starte på nye programmet mitt fra neste uke av.
Kan virkelig anbefale Arve som coach om du ønsker resultater, enten om det er i form av å bygge muskler, gå ned i vekt, bli bedre på å løpe eller rett og slett få ett sunnere og bedre kosthold. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for å ha en kropp som er sunn og SKADEFRI, med god hjelp fra Arve.,

Ønsker du en forandring?
ta kontakt med Arve Kristoffersen på mail [email protected]
Instagram: @coacharve

Følg meg på instagram @idadir

JEG ER SÅ FORNØYD!

God kveld kjære lesere

Som dere vet så har jeg vært fast tilhenger av hair extensions siden jeg var 16 år, da jeg begynte å bleke håret mitt. Det er ikke til å legge skjul på at bleking/striping sliter på ditt eget hår, og at mange ønsker å bruke extensions for å både få lengede og fylde på håret. Jeg har brukt ALLE typer extensions merker, fra både Pilus, Hairtalk, Rapunzel og ja, you name it..

Det siste året har jeg brukt tape-on extensions fra Mytrendyhair – som er det BESTE håret jeg noensinne har prøvd. De har en egen nettside der de både har super kundeservice, god hår kvalitet og rask levering. Jeg har alltid slitt med å finne extensions som er blondt nok for meg, men Mytrendyhair har det lyseste håret på markedet. Jeg har flere venninner som bruker extensions derfra, og vi har blitt en liten gjeng som fast bestiller fra denne nettsiden.

Jeg bruker 3 pakker med tape-on extensions i fargen “ice blond” i lengde 60cm. Prisene er relativt billige, og summen kommer på rundt 3000 kroner for fult sett med extensions i lengde 60 cm. Dette håret kan jeg bruke igjen og igjen, noe som gjør at jeg sparer mye penger på det. Jeg har det på i ca 2 mnd, før jeg tar det av og setter på ny tape og setter det på igjen. Så dette kan brukes 2-3 ganger, fordi håret holder så utrolig godt. Det som er viktig når det gjelder extensions, er vedlikehold av håret. For best mulig resultat så må du følge vedlikeholds brosjyren som kommer med når du bestiller håret, fordi gjør du det, vil håret vare så mye lengre enn om du ikke følger disse punktene.

Jeg har lenge ville skrevet om håret jeg bruker, men har ville gitt det litt tid for å se an hvordan kvaliteten på håret har vært før jeg gir min anbefaling. Slik er det ofte med extensions – man må gi det litt tid å se an hvordan det holder seg etter flere ganger. Så derfor kommer dette blogginnlegget der jeg kan med hånden på hjerte anbefale hair extensions fra Mytrendyhair.
Jeg er så heldig å kan gi dere 10% avslag på alt du bestiller ved å bruke kodeordet “idadir”

Når det gjelder frisør besøk så har jeg snart i 1 år gått hos Stiluett frisørsalong som ligger bare 5 minutter gåavstand fra der jeg bor. Genialt eller hva? Frisøren er nesten naboen min, noe som er fantastisk. Jeg går til Liv Kristin som er utrolig dyktig og sammen har vi satt sammen en plan om å få håret mitt sterke og tykkere SELV med extensions i. Jeg har gått fra helbleking til hette striping, noe som har gjort håret mitt mye sterkere på kort tid. Jeg personlig synes striping ser så mye bedre ut enn helbleket hår, da jeg får litt kontraster til ansiktet med denne stripe effekten. Kan på det varmeste anbefale Liv Kristin som jobber på Stiluett om du ønsker time så ring tlf:  73 53 30 50. De er også en økologisk frisørsalong, så produktene de bruker er både miljøvennlige OG mer skånsomme mot håret. Prisene deres er også ganske gunstige og du får MYE valuta for pengene!

For informasjon:
Nettside her
Facebook her
Instagram @mytrendyhair