DAG 2 I BALI

God kveld kjære lesere!

 Da er dag 2 over i Bali og vi kan si at vi stor koser oss her på Bali. Idag har det bare vært avlsapping på stranda og vi har utforsket nærområdet i Kuta. Kuta er den byen hvor de fleste turister kommer inkludert stundenter. Jeg kan med hånden på hjerte si at dette er noe helt annet enn Tyrkia, Hellas og Spania etc. Strendene her nede er fantastiske, og ikke minst RENE for søppel. Hvis man kjøper seg en is her på stranda så står de og venter på å få tilbake papiret før de går igjen. “Keep the beach clean”, står det på alle parasoller.

Dessverre synes jeg gatene er veldig skittene og en del innpåslitne indonesere som maser om narkotika og mye mer. Vi skal være her i 6 dager, så skal vi forflytte oss til en roligere plass. Heldigvis! Utenom det er det veldig mange behjelpelige mennesker her nede, og både jeg og Kenneth har “forelsket”oss i et spesielt SPA der vi har utføt en god del behandlinger allerede. Nye akrylnegler har jeg fått, vippe extensions har jeg tatt, “ear burned” har vi begge tatt (fjerner all ørevoks) – noe jeg skal skrive om i et senere innlegg med bilder av de ulike behandlingene. Massasje har vi fått, for ikke å snakke om hvor BILLIG alt her nede er når det gjelder hudpleie! GOSH! 

Her kommer ihvertfall noen bilder fra dagen;

Kylling i nydelig soppsaus

Herlig seng <3

I

I hagen på hotellet, fisk som svømmer

Kenneth mater fisken – NAM

 <3 Kjærlighet <3

Ida

DAG 1 I BALI

God kveld kjære lesere

Da er vi godt plantet på hotellet i Bali, og kan med hånden på hjertet si at det har vært en LANG flytur. Turen vår startet jo egentlig allerede tirsdag kveld da vi tok flyet nedover til Oslo, og lå over på Comfort Hotel Runaway rett ved gardemoen. Dette gjorde vi slik at vi var sikrep å at flyet ikke ville bli kansellert fra Værnes – Oslo selve dagen vi tenkte å reise. 15.45 gikk flyet vårt fra Oslo – Doha, en flytur uten noe søvn . men mye TV. Heldigvis hadde vi egen TV på hvert sete med masse filmer og musikk, så tiden gikk overraskende bra! Flyturen fra Doha – Singapore – Bali fikk jeg til å sove noen timer. Når vi landet i Bali var vi utrolig lettet og glad for å ha endelig kommet frem. Så nå gleder vi oss bare til å få oppleve flotte dager her i Bali. 


Klar for avreise – utenfor Comfort Hotel Gardemoen


Mat før avreise er viktig 

AVREISE <3

Gutten er klar for 21 timers flytur


Visum er kjøpt og vi er i BALI


Sliten etter 21 timers reise, men mat må man ha før man legger seg

Beklager for så lite bilder, men det tar en evighet å laste opp bilder på hotellet.

Ida

KLAR FOR AVREISE TIL BALI

God ettermiddag nydelige lesere!

Nå sitter vi på Gardermoen og spiser noe mat før vi skal sette oss på flyet 15.45 som tar oss til herlige Bali. Turen tar 21 timer, så dette er min lengste reise noensinne. Åh, det kribler sånn i magen akkurat nå! 17 dager sammen med min nydelige kjæreste i paradiset

DAGENS OUTFIT

God kveld kjære lesere!

Da er jeg tilbake etter en lang runde i byen der jeg har kjøpt inn det siste jeg trenger for reisen om 9 dager. Skal skrive et innlegg om dette i løpet av disse dagene! Idag var det regn og trasi vær her i Trondheim, så da gjaldt det å kle på seg. Her er dagens antrekk;

Sko h&m, bukse og øredobber fra Cubus og jakke fra Vero Moda

ida

KVALITETSTID PÅ SOLSIDEN

God ettermiddag kjære lesere!

Idag har jeg fri og da var det godt å treffe Nina på solsiden her i byen. Vi dro innom Egon og kjøpte meg en herlig nydelig kyllingwok. Ettterpå tok vi turen innom ulike klesbutikker, prøvde å finne en fin bikini men ingenting å finne.. Bare høst klær i butikker for tiden! Vil ikke at sommeren skal være over – Bah.

Ser ikke dette godt ut?

Ida

MØTE MED RBK MASKOT

God kveld kjære lesere

Da jeg dro på jobb idag tenkte jeg det ville bli en normal arbeidsfredag, men til min store glede så kom det to karer som jobber for RBK å underholdte både ansatte og passasjerer på flyplassen. Han ene kledde seg ut som en stor bamse og de ga ut 2 for 1 billetter til kampen RBK – VÅLRENGA i morgen. En spennende kamp, så folkens – dra på kamp!

 

Baris Babri, meg og Lasse HoftunBREAKING BAD

God kveld kjære lesere!

Ettersom jeg har jobbet mye i det siste, og var i Oslo i helgen så har jeg ikke hatt muligheten til å se episoder av min nye tv serie “Breaking Bad”. Har kjøpt sesong 1 – 4 på DVD, så nå er det bare å slå seg løs med mange timer foran TV`n. Hva er en god serie uten god mat? Derfor ble det så jeg ordnet til med kylling, ris og salat. Som dessert ble det fruktsalat, toppet med kesam vanilje. Kan si at sjokolade fristet mer, men man må jo tenke på sommerkroppen 2013.. Eller var det sommerkroppen 2014? Jaja, samme det. 


 

Ser du breaking bad?

Ida

BILDEDRYSS FRA OSLOWEEKEND

God kveld nydelige lesere

Denne helgen i Oslo har vært utrolig herlig. Bare det å komme seg vekk fra Trondheim, der alle kjenner “alle”, er utrolig deilig! Jeg hadde store forhåpninger til været i Oslo, men ble utrolig skuffet da vi fikk regn 2 av 3 dager! BOMTUR sier du? Og vet du hva? De hadde sol og varme i Trondheim disse dagene. Jaja, får ikke gjort noe med været uansett. Alikevel så fikk jeg opplevd en god del i Oslo. En del shopping ble det, tok turen inn til Sandvika storsenter med 192 butikker. Dessverre ble det ikke de store innkjøpene, jeg hadde sett for meg en “london shoppingrunde” igjen, men neida. Endte opp med 2 topper, 2 smykker og 1 ring.. Kjedelig eller hva?

Ellers så var turist i eget land, da jeg hoppet på en av mange sightseeingbusser i Oslo. Denne turen tok 1 og en halvtime og kostet 225 kroner. Noen synes kanskje det var tåpelig av meg å bruke penger på denne bussen, men veldig grei måte å få med seg Oslo på for de som ikke er så kjent i Oslo. Turen gikk innom ulike museum, rådhusplassen, aker brygge, akerhus festning, frogner, bydøy og flere kjente plasser i Oslo. Vi avsluttet turen med den flotte operaen ved sentralbane statsjonen.

Her kommer et lite bildedryss fra Oslohelgen; 


Det skal selvfølgelig blogges når man er på “ferie”. *blogghjørnet mitt*


Tok turen innom Sandvika Storsenter i Oslo. Liten matbit mellom shoppingen.


En av de største strawberry daqiuri jeg har sett i mitt liv – Fridays bar/restaurant


Ble en tur ute på “livet” sammen med herlige venninner fra Ålesund. 


<3 <3 


Sitter utenfor Kon Tiki museumet og tar en matbit i varmen.


Kon tiki museumet


Den berømte “kon tiki” flåten som var på havet i 101 dager. 


Var sikkelig turist i eget land og hoppet på sightseeingbussen 


Rådhusplassen


Den flotte operaen 


Litt vind i håret er jo bare “fint”. 


Middag på Aker Brygge – Fridays med ei venninne fra Oslo

Ida

NYTT DESIGN OG HEADER

God ettermiddag nydelige lesere

 

Etter i går følte jeg at bloggen trenger en oppgradering, både på design og header. Ettersom jeg overhode ikke har peiling på deisgn og header, så tok jeg kontakt med noen andre bloggere som var så snille og hjalp til. Designet er fra Kristine og headeren er fra Ida . Hun har hjulpet meg flere ganger, og er kjempe dyktig!

Ville ha en enkel og ren blogg, så er veldig fornøyd med hvordan den endte opp.

Hva synes du om mitt nye design og header?

Ida

UPDATES FROM OSLO

God kveld nydelige lesere

Da var jeg godt plantet tilbake i Trondheim, etter 3 flotte dager i Oslo. Har tatt noen bilder med speilrefleks kamera som jeg skal legge ut, men i mellomtiden får det holde med et bilde av meg og mine venninner. Osloturen var fantastisk, da jeg lekte sikkelig turist med rød sightseeingbuss og ulike museum.

Lørdagskvelden tilbrakte vi på Lekteren, en kjempe fin uteplass ved havn på Aker Brygge.
Gode drinker og god stemning!

Ida