HVORDAN ER DENNE FØLELSEN?

God morgen fantastiske lesere!

Som jeg nevnte for dere igår, så var jeg redd for å ende opp som ei 80 årig gammel dame da jeg våknet idag. Men gjett hva? Det gikk overraskende bra. Jo jeg er stiv og støl, men jeg kom meg opp av senga! Hoff, nå høres det ut som jeg er utrolig dårlig trent, og ikke eier noen form av styrke. Men i de siste ukene har jeg pushet kroppen tyngre enn jeg har gjort på lenge, så selvøfgelig vil jeg føle det slik den første tiden. <3<3<3
Ida

NYE INNKJØP FRA NELLY

God kveld  fantatiske lesere!

 Som mange av dere garantert har oppdaget, så har Nelly mye salg fortiden. I går kveld tok jeg en runde, og fant jeg ut at noen sko jeg har siklet etter var på salg. Det tok ikke lang tid før jeg la de i handlekurven til de var betalt ! 

Finner du her 149kr 
Disse herlige skoene finnes også i sølv, gulv og rød. Jeg skal bestille flere av de om disse passer meg!  

Finner du her 249kr

Noen du kunne tenkt deg selv?

<3<3<3

HVOR HERLIG ER IKKE DETTE?

God kveld nydelige lesere!

Da er jeg tilbake etter å ha slått to fluer i en smekk med både solarium og trening.Nå sitter jeg godt plantet i sofaen med en YT restitusjonsdrikke etter trening. Hvor herlig er ikke dette? Nå har jeg hele kvelden foran meg, og jeg kan sitte med en god følelse resten av kvelden. Nå venter jeg på at ei venninne av meg skal komme slik at vi kan ha en sikkelig jentekveld. Man trenger slike kvelder av og til også!

Skal du også kose deg i kveld?

<3<3<3
Ida 

DETTE ER EN ETTERLENGTET DAG

God morgen nydelige lesere

Da er jeg på farten til å dra innover til Saksvik for å tattovere på meg nye øyenbryn (permanent makeup), for så å dra til Stokkan Klinikken for en etterkontroll på leppene mine. Etterpå skal jeg møte nydeligste Ida i byen der vi skal gå rundt og se om vi finner noe fint å shoppe, og ta en etterlengtet jenteprat over en deilig lunsj. Senere i kveld skal jeg trene, og tenkte å prøve å få til en saltime. Som dere kanskje skjønner så har jeg fri idag, og den skal utnyttes til det fulle og hele. 

Ønsker alle lesere en fantastisk dag!

Hva er dine planer for idag?

<3<3<3
Ida 

HJELPES – SKAL JEG FARGE HÅRET SLIK?

Hei kjære lesere

Siden jeg var 16 år har jeg hatt helt platina blondt hår, og aldri gjort noe mer enn å bare ta etterveksten. Jeg elsker å være blond på sommeren, men når vinteren kommer så får jeg bestandig en ide om å farge det mørkt. Jeg har vært inne på å farge hele håret mørkt, men i det siste har jeg tenkt på “ombre” hårstilen. Med mørkt øverst, og lyst helt nederst. Ettersom jeg er mørk i utgangspunktet så vil jo dette passe meg perfekt. MEN det er det å ta sjangsen å prøve noe nytt.  Nedenfor ser dere den “typiske” meg med platina blondt hår. 

 

Nedenfor har jeg 3 eksempler på hvordan jeg kunne tenkt meg å hatt min “ombre”. Elsker hvordan håret deres ser ut, men er redd det vil se helt f***** på meg.. Om jeg først tar sjangsen på å farge det slik, så vil det være veldig vanskelig å få tilbake min platina blonde hårfarge. 

Ville jeg kledd denne “ombre”?
Eller skal jeg beholde platinablond?
Har du hatt “ombre eller dip dye” før?

<3<3<3
Ida  

NÅ SETTER JEG I GANG

Hei kjære lesere

Da er jeg på full fart til å dra på Spenst for ei god treningsøkt FØR jobb 18.00. Det er sjeldent at jeg orker noe trening før jobb, men i dag må jeg bare. Kan ikke gi slipp på denne mandagen – så nå setter jeg i gang. Så får dere krysse fingrene for at jeg ikke ender opp som en stiv pinne etter dagens treningsøkt. Har et spørsmål til dere som trener: Hvor får dere motivasjon til å trene tidlig på morgenen? F.eks 08.00 – 11.00? Jeg er et sikkelig sengedyr og klarer såvidt å røre på meg første timene etter jeg har våknet opp..

 

Skal du trene idag?

<3<3<3
Ida