SOMMER FORBEREDELSER

God kveld kjære lesere!

Kan du tro at det er 1.juni i morgen? For meg har det ennå ikke helt gått opp at vi faktisk nærmer oss sommer, fordi jeg synes dette året har gått så utrolig fort. Når det er sagt så er det ingen bedre måte å gå inn i juni måneden på enn hva vi gjør I disse varme sommer dagene her I Trondheim. Temperaturene er godt over 20 grader, og det ser ut som været vil fortsette ut neste uke! Det er så fantastisk herlig å bare kjenne på varmen og tenke at SNART er det sommerferie.

Når vi går sommeren i møte så er det viktig for meg å gjøre unna en del forberedelser, blant annet brasiliansk voksing, voksing av ansikt og legge nye freshe negler. Jeg synes det er så viktig å føle seg vell når sommeren kommer, og unner meg derfor slike “luksustjenester” som det gjerne kan kalles. Som jeg har nevnt tidligere går jeg til “innkjøp” av brasiliansk voksing, og HALLELUJA, det er seriøst verdens beste oppfinnelse! Vil du ha en lettere sommer anbefaler jeg deg virkelig å teste det ut, fordi du vil ikke angre ett sekund. Jeg bruker også å vokse ansiktet mitt, fordi da synes jeg sminken legger seg jevnere og blir finere på sommeren. Alle har jo små dun I ansiktet som vises mer når solen titter frem, og disse synes jeg det er veldig godt å få fjernet.

Når det gjelder negler, så er jeg avhengig av å dra til Trude Lockert som jobber på Stjørdal Negldesign for å få fikset neglene mine. Har gått til henne I godt over ett år nå, og kan ikke si meg mer fornøyd. Hun er så dyktig, og neglene holder faktisk opptil 4 uker. All ære til Trude som får meg til å føle meg fresh og fin, selv om jeg driver med tung styrketrening. Den følelsen av å ha fine negler er litt vanskelig å forklare, men det betyr mye for meg i hverdagen og ikke minst på jobb. Hendene blir så mye finere når man har lange og velstelte negler. Love it <3

PRISER

Pris for negler:
Nytt sett: 910

Pris for brasiliansk voksing:
650 (første gang)
570 (påfølgende behandlinger)

Denne gangen gikk vi for en sommerlig look, og jeg digget den!
Er du interessert i nye negler av GOD kvalitet og ulike typer design?

Ta kontakt med Trude på tlf: 93800366
Følg henne på instagram @trudelockert for inspirasjon

 

FANTASTISKE DAGER I TRONDHEIM

God kveld kjære lesere!

Åååå, som jeg har savnet bloggen! Tro det eller ei, men jeg har savnet å skrive, dele med dere, oppdatere dere og ja, rett og slett fortelle dere ting. Selv om det ikke har skjedd så altfor mye i livet mitt, så synes jeg det er gøy å oppdatere dere på ting og tang, fordi jeg vet at det er flere som stikker innom og leser bloggen min i ny og ned. Noe som jeg synes er ekstra gøy er at jeg faktisk har en del faste lesere, og det er da ekstra koselig at folk kommer bort til meg på byen og sier de leser bloggen min. DA smelter hjertet mitt litt, og jeg må si jeg er veldig takknemlig for at akkurat DU leser bloggen min. Selv om at jeg ikke oppdaterer like mye som jeg gjorde for 3 år tilbake, så følger dere med på hva som skjer her inne. Og DET setter jeg stor pris på!

Det er mandag, og Trondheim har en temperatur på 23 varmegrader, HELT fantastisk! Hele helgen har det vært kanonvær, og det skal I følge værmeldingen fortsette frem til torsdagen. Sommeren har virkelig kommet til byen, uten tvil. Jeg elsker følelsen av å rusle ut i singlet og shorts, og alt føles så mye friere nå som varmen er her. Men er det ikke t ypisk at når sommeren endelig kommer så har jeg 3 ettermiddagsvakter på RAD? Da jobber jeg fra 14.00 – 22.00, så ja, får ikke akkurat utnyttet solen noe særlig. Dette føler jeg skjer hvert år. Når varmen kommer, ja da skal jobb uniformen på og jobben kaller. Neste uke har jeg fri mandag – torsdag, og DA håper jeg virkelig at finværet kommer meg til gode. Synes jeg fortjener litt sol jeg også!

I helgen hadde jeg fri, og fikk utnyttet den maksimalt med gode venner, lunsj på solsiden, spaserturer rundt Nidelva her i Trondheim, god mat og gode treningsøkter. Fikk slikket litt sol på lørdagen, men er det ikke typisk at det blir overskyet I det man legger seg ned og faktisk skal prøve å få litt brunfarge? Så ja, etter 40 minutter måtte jeg og venninna mi gi opp solingen. Og hva passet bedre med en shoppingrunde? Jeg må ærlig innrømme at jeg elsker å shoppe sammen med venninna mi, hu e bare ekspert når det gjelder shopping. Du vet den venninnen som husker alle tilbudene? Som vet hvor alle varene er plassert I butikken? Ja, akkurat ei slik venninne er jeg så heldig å ha! Du skal tro jeg fant meg mye fint på disse timene vi fikk sammen!

Ellers så kan jeg fortelle dere at jeg startet på en ny KOSTHOLDSPLAN fra min coach @akfitness som jobber i firmaet Strongbody. Jeg skal skrive ett nærmere innlegg om hvordan denne kostholdsplanen fungerer senere. Fordi JA, dere skal få oppdateringer, og dere skal få svar på hvorfor jeg skal starte på en ny kostholdsplan og hva planene er bak det.

Følg meg på instagram @idadir

Slenger med noen bilder fra helgen
<3 <3 <3 <3


 

SÅ TAKKNEMLIG

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, og når klokken tikker 22.00 så er jeg ferdig på jobb og har frihelg. Det føles veldig godt å vite at jeg har fri både lørdag og søndag, og kan bruke tiden min på det jeg selv ønsker å gjøre. Ingen jobb, ingen stress. Selv om jeg har lagt planer fult opp begge dagene, så føler jeg ennå at jeg er avlsappet. Helga skal jeg få brukt på gode treningsøkter med MASSE energi, tid med venner og en “hemmelig behandling” som jeg skal prøve ut på søndagen! Dere skal selvfølgelig få høre mer om hva jeg skal gjøre på søndagen, etter at jeg har vært der og fått prøvd ut denne nye behandlingen som jeg har hørt så mye om!

Uken som gikk var fantastisk, da min gode venninne Marte fra Tromsø var på besøk her, og GUD så godt det var å ha henne på besøk hos meg. Vi klikker så utrolig bra, og det er deilig å våkne opp til det nydelige fjeset ved siden av meg. Vi har virkelig brukt tiden godt, selv om jeg har jobbet litt innimellom så har vi uttnyttet tiden og fått kost oss kjempe masse sammen. For ikke å snakke om den magiske 17.mai feiringen vi hadde sammen. Det gledet meg så mye at Marte tok turen hit for å feire den sammen med meg, og jeg kan nesten ikke vente med å besøke henne I Oslo når hun flytter dit I sommer.

Ellers så har jeg hatt noen gode spinningøkter sammen med en annen god venninne av meg, nemlig navnesøstra mi Ida. Hun er en sikkelig pusher, og drar meg ofte med på spinning timer og utfordrer meg på det høyeste. Vi utfyller hverandre på så mange områder, og hun er absolutt ei venninne som får frem det beste I meg! Sammen er vi sterkere, det er sikkert og visst <3

Så, som dere ser. Det er fult fart hos meg, selv om ikke noe særlig “nytt” har skjedd. Jeg liker denne livsstilen, rutiner I hverdagen, MEN at jeg kan være spontant og bare ta ting som det kommer. Ingen drama, ingen sjalusi, bare meg og min alenetid.

Slenger med et lite bildedryss fra uken som gikk.

Følg meg på instagram @idadir


 

 

TIDENES FEIRING

God kveld kjære lesere!

Da var 17 mai over for denne gangen, og WOW for en 17 mai feiring jeg har hatt. Som jeg nevnte for dere tidligere så fikk jeg ikke opplevd den 17 mai jeg ønsket i fjor, grunnet bakrus og mye annet rot som foregikk på den tiden. Derfor hadde jeg ett så enormt ønske om å få til en god opplevelse i år, og jeg er overhode ikke skuffet, tvert imot.

Vi startet dagen med champagnefrokost til en kompis av meg, like i nabolaget egentlig. Så det passet oss perfekt i forhold til å slippe å tenke på bil parkering etc, midt i blinken! Det er ikke til å legge skjul på at parkering på 17 mai er jo utrolig vanskelig og folk parkere overalt. Men i hvert fall, det var kurvfest der alle tok med litt forskjellig mat, og JØSS så sinnsykt mye mat det var der.

Vi var en gjeng på 20 stykker som alle hadde tatt med god mat og drikke, og JA jeg hadde “cheat day”, så jeg spiste både kake, is, baguetter, pølse, og ja, alt jeg fikk lyst på. Du kan tro jeg hev innpå med alt jeg fant, når jeg endelig kunne spise hva jeg ville så gikk jeg amok. Jeg var som dere sikkert skjønte, edru på selve 17 mai. Fordi ja, jeg skal holde meg til 1 juli uten alkohol.

Etter å ha spist oss god og mett, og enkelte hadde fylt på med nok alkohol tok vi turen ned til solsiden for å fortsette feiringen. Det ble en tur  innom Fire Fine og Søstrene Karlsen som er to flotte utesteder her i Trondheim. Det var fult med folk overalt, og mye liv. Selve feiringen ble avsluttet like før 23.00 for min del, da jeg skulle på nattjobb. Noe som føltes veldig greit! Jeg hadde en fantastisk kveld med gode venner, og kan ikke huske sist jeg la ut så mye på snap story som jeg gjorde på 17mai. Så til dere som følger meg på snap: I`m sorry! MEN det var SÅÅÅ gøy, hele kvelden!

Håper alle fikk en fin 17 mai feiring, og sitter igjen med like gode minner fra dagen som meg.

Følg meg på instagram @idadir

 

NO PAIN, NO GAIN

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, og jeg må si jeg virkelig gleder meg til klokken passerer 22.00. DA er jeg ferdig på jobb, etter ei hektisk jobbuke med altfor mye på timeplanen. Etter klokken 22.00 tar jeg fri frem til onsdag, og JA – jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til fri. I helgen er det fult opp med både trening, venninnekvelder og god mat i vente. Perfekt? Ja, så og si. OG mandag, da kommer jenta mi fra Tromsø som jeg nevnte for dere tidligere. Så da blir det fult opp hele neste uke. Åååå, elsker slike dager/uker der jeg får fylt det opp med kvalitetstid med folk jeg er glade i og bryr meg om.

Så over til noe som gleder meg veldig, nemlig treningen min og framgangen. Jeg har den siste måneden hatt noen fantastiske økter, og jeg både ser og føler meg veldig mye bedre enn hva jeg har gjort på veldig, veldig lenge! Jeg trener hardere enn jeg har gjort på lenge, og jeg utfordrer meg selv på mange matter. Det siste halvåret har jeg vært på pulsspinn timer 2-3 dager i uken, og jeg STOR TRIVES. Herremin for en opplevelse å sitte på den sykkelen og gi ALT. Denne uken utfordret jeg meg selv nok en gang, og meldte meg på Spinn 60. Som var BEINTØFT, men såååå verd det. Så ja, treningsgleden er større enn noensinne i disse dager.

Når treningsgleden er såpass stor som den er nå, så er det ekstra gøy med nye treningssklær. Hva passer bedre enn ny tights og t skjorte fra Fitnessbody sine nettsier? T skjorten er bare så fantastisk, med sitatet “No pain, no gain”. Det er så sant, helt sant! Det blir ikke muskler om man ikke oppelver smerte, og man må faktisk presse seg for å oppnå gode resulateter. Så denne skjorten, er super duper! Tigthsen er også helt fantastisk! Den er høy I livet, og gir god støtte under treningen.

Tigthsen finner du HER til kun 199kr

Følg Fitnessbody på instagram for flere nyheter/tilbud @fitnessbody.no
Følg meg på instagram @idadir


 

FEELING FRESH

God kveld kjære lesere!

Nye 5 uker har gått, og det var på tide å få ordnet med neglene sine. Wow, så fort tiden går. Det er først når du har påfyll til negler og vipper at man merker hvor fort tiden egentlig går. Den bare suser forbi, og nå var det igjen dags for nye negler. Det å få lagt negler er litt som terapi. Jeg får slappet av, senket skuldrene, lagt fra meg alt av jobb, trening og ikke minst lagt fra meg telefonen. Fordi når jeg får lagt negler så må jo hendene selvfølgelig være over bordet og tilgjengelig for Trude til å legge nydelige nye negler.

Denne gangen, som alle andre ganger er det vanskelig å bestemme seg for hvilket design jeg ønsker på neglene. Det er jo så mye fint å velge mellom, og tro meg, det er umulig å ikke finne noe man ikke liker. Jeg elsker jo alt av stæsj, og blir bestandig så imponert over alt som finnes der ute. Alt fra farger, klistremerker, steiner, folje du kan lime på neglene. Ja, you name it. Så du kan tro jeg sliter med å finne ut hvilket design jeg ønsker?!

Men som alle andre gangene jeg har vært hos Trude, ble vi også denne gangen enige om hvilke type negler jeg skulle legge. Gikk for en litt lengre lengde på de nå og en litt annen form. Som jeg likte veldig godt! Kom fram til en nude farge nå som vi går mot varmere tider. Har fått veldig sansen for denne fargen, og ble som ALLTID like fornøyd med neglene.

Om du ønsker nydelige negler så ta ring 93 80 03 66
Prisliste finner du her

Følg @trudelockert (instagram) for bilder/inspirasjon

NOE Å SE FREM TIL

God kveld kjære lesere!

Ååååå, nå går jeg bare å teller dager til jenta mi kommer fra Tromsø og skal bo hos meg i noen dager. Jeg er så heldig å få feire 17.mai med denne jenta i år, og det gleder jeg meg sinnsykt mye til. I år, kontra i fjor, skal jeg faktisk bruke bunaden min, delta på champagnefrokost, se på toget, kjøpe meg is, og ja , tilbringe tid med venner og spise en god middag.

Grunnen til at jeg nevner dette for dere, er fordi i fjor, – da ble ingenting av dette gjennomført. Da lå jeg i foster stilling i senga mi fra morgen til kveld på selveste 17.mai. Kanskje en kjent stil for noen, men dette var min første 17.mai der jeg ikke orket tanken på å få på meg verken bunad eller i det hele tatt tanken på å reise seg fra senga var forferdelig.

Så ja, denne 17.mai blir rake motsatte. Da blir det å utnytte dagen til det fulleste. For min del blir det en edru dag/kveld (ikke noe sjokk for dere, da jeg skal være edru frem til 1.juli). Men tilbake til besøket mitt fra Tromsø som kommer om ikke lenge, – jeg gleder meg sånn! Det er så utrolig stas å få besøk av ei venninne. Legge oss sammen, våkne sammen, spise en god frokost sammen, sminke oss sammen, ja. gjøre alt sammen!

Jeg har aldri bodd sammen med noen venninner, så derfor er det ekstra stas når jeg er så heldig å få ha denne snuppa på besøk I noen dager. Elsker jenteprat til langt på natten, og bare få tid med henne!

Så nå håper jeg tiden går fort frem til hun kommer flygende fra Tromsø og hjem til MEG <3

Følg meg gjerne på instagram @idadir

 

MIN NYE COACH @AKFITNESS

God kveld kjære lesere!

Jeg har en glede av å fortelle dere at jeg har fått Arve Kristoffersen som min nye Coach i tiden fremover. Han jobber i firmaet Strongbody, som jeg har vært tilhenger av i snart 3 år nå. Litt bakgrunns info om Arve:

Arve er utdannet hos AFPT OG NIH. International Certified IFBB Fitness Coach. 20 års erfaring med styrketrening og 7 års erfaring som fulltids-PT. Aktiv Men’s Physique-utøver og fitnesscoach. Faglige interesser: Arve er spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager.

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg har byttet ut min tidligere Coach Gunnar Strand Jacobsen som også jobber i Strongbody, som jeg har brukt i 3 år. Og da må jeg få sagt med engang at det skyldes IKKE misnøye med Gunnar sin jobb, MEN at ting har endret seg hos meg. Gunnar har vært en suveren Coach og jeg har lært så ufattelig mye, og det er takket være han at jeg er der jeg er i dag. Alt fra trening, kosthold og ja, veien dit jeg har kommet i dag, skal Gunnar ha all ære for.

Men som jeg skrev ovenfor, ting har endret seg. Kroppen min har blitt eldre, og dessverre har jeg begynt å slitt litt med ryggen. Hva ryggskadene kommer av er jeg ikke 100% sikker på, men jeg har mine tanker rundt det. Selve ryggproblemene begynte egentlig for 1 år siden, og de kommer og går til tid og annen. Nei, jeg går ikke med konstante ryggplager, men det hender seg at de dukker opp, og når de først er der, så er det et rent helvete!

Hva kommer plagene av montro? Jo, jeg skal ikke legge skjul på at jeg trener veldig tung styrketrening, og det i seg selv, over lengre tid, er jo ikke optimalt for ryggen min. Jeg jobber mye (altfor mye), jeg sover på ulike underlag hver uke. (hjemme hos meg, hos mamma, hos venninner, på en sofa på jobb), og dette er helt klart en faktor som gjør at ryggen min svikter. Dessuten er ikke livet mitt noe A4 liv, fordi det er fylt opp med ting 24 timer i døgnet, og jeg slapper sjeldent av. Stress utgjør en stor del av ryggproblemene mine, og det er jeg klar over.

Meeen, tilbake til min nye Coach, Arve Kristoffersen. Mye av grunnen til at jeg bytter Coach er fordi Arve er som skrevet ovenfor spesialisert på tilrettelagt trening for å jobbe rundt smerter og plager. Og hva passer bedre enn å velge han? For meg var dette som ett halleluja rop da jeg og Arve ble enige om at vi skulle samarbeide i tiden fremover for å gjøre det mest skånsomt for ryggen min.

Selv om vi skal ha fokus på å få tilrettelagt trening i forhold til ryggen min, skal jeg allikevel bygge både rumpe og lår, og med ekstra fokus på skuldre/rygg. Jeg har fått tildelt ett 5 dagers styrke program som jeg skal følge i 8 uker nå, for så å jobbe oss videre ut i fra det. I tillegg til 5 styrke økter har jeg 2 dager pulsspinn i uka, samt 2-3 intervall økter de dagene jeg ikke har spinning.

Så jaaaaa, jeg er så utrolig gira på å sette i gang, og kan nesten ikke vente med å se hva 8 uker med nytt og TILPASSET treningsprogram vil utgjøre. Om du er interessert i å få tilpasset et program fordi du sliter med rygg eller andre områder anbefaler jeg deg på det STERKESTE å ta en prat med Arve, fordi her vil du få ekspert hjelp og resultater.

Jeg skal selvfølgelig oppdaterer dere underveis, fordi dette er så gøy! Håper dere vil følge med veien videre, og bli inspirert til å komme i form og finne den treningsgleden jeg har følt på i 3 år nå, mye takket eksperthjelp jeg har fått fra Strongbody.

Strongbody gir deg resultater, og du vil IKKE angre på at du investerte i dette. Allerede etter 4-8 uker vil du merke en enorm forskjell med både treningsprogram og matplan fra Strongbody.
Vil DU komme i ditt livs form, sjekk ut informasjonen nedenfor.

Info:
Nettside her

Instagram:
@strongbody_no
@akfitness (Arve Kristoffersen, Coach)

 

JEG FØLER MEG SÅ HELDIG

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, 17 varmegrader her i Trondheim, OG ja jeg har jobbhelg. Sånn kan det gå. Men jeg skal ikke klage, fordi jeg er faktisk heldig som har en jobb å gå til. Jeg er også veldig heldig som kun har jobbhelg hver 5 uke hos Avinor på flylpassen, og denne uken var det min tur å ha jobbhelg. Det føles bestandig kjedelig å måtte jobbe når du ser alle gleder seg til “varmebølgen” som kommer til Trondheim nå I helgen, med varmegrader fra 15 – 18 grader, og sol. Men jeg må bare tenke at sommeren har såvidt begynt og at jeg har MYE å se frem til I sommer. Det kommer en tid for alt, også for mitt tilfelle. Jeg får nok oppleve solen… etterhvert!

Foruten om jobbing denne helgen så skjer det ikke stort mer. Jobbhelgene mine er ganske tøffe da jeg jobber fredag 14-22, lørdag 09 – 15.30, og søndag 11 – 21.30. Men jeg skal få inn ei beinøkt I morgen rett etter jobb, også er jeg invitert på jentekveld til min bestevenninne. Synes det er greit å få presset inn litt sosialt selv om jobbhelgen er ganske tøff, for jeg er nok litt for avhengig av å være med vennene mine. Så ja, kanskje jeg skulle ha holdt meg rolig I sofaen på lørdagen, men det er bare ikke meg å være “rolig”. Det skal gjerne skje noe 24 timer i døgnet hos meg, og ja, jeg skulle ønsket det fantes flere timer i døgnet, rett og slett fordi det er så mye mer jeg vil gjøre – hver dag!

Så ønsker jeg alle som har fri denne helgen om å NYTE finværet vi har! Dra ut med venner, grill i parken, gå deg en tur i marka, ta med hundene ut på tur, eller bare bruk tiden i solen og NYT. Det er så viktig å utnytte alle fridager, livet er fort kort til å ikke leve det fult ut.

FORRESTEN, er det rart jeg elsker arbeidsplassen min? Har helt glemt å fortelle dere om hva mine flotte kollegaer gjorde for meg dagen jeg hadde bursdag (13.april). Jeg hadde senvakt, og kom på jobb til både ballonger, gaver, prinsessekrone og mange varme klemmer. Jeg ble helt rørt over hva disse menneskene gjør for meg. Kan uten tvil si at disse menneskene har blitt som en familie for meg. Har jobbet I Avinor I 8 år nå, og føler derfor et veldig nært bånd til disse flotte damene. Jeg var 18 år da jeg begynte å jobbe her, og nå er jeg 26 år, så de har vært med på hele min oppvekst om du kan si det slik. Umulig å ikke bli glad i menneskene jeg jobber med! <3

Ha en super fin helg alle sammen!

Følg meg på instagram @idadir

BRASILIANSK VOKSING

God kveld kjære lesere!

Nå er det jammen ikke lenge igjen til sommeren dere, og i år, som i fjor har jeg gjort mine forberedelser. I fjor var første gangen jeg prøvde brasiliansk voksing, og jaggu for en flott ting dette er. Hvorfor oppdaget jeg ikke dette før jeg var i en alder av 25 år? I hvert fall, forrige uke tok jeg igjen turen hos Stjørdal Negldesign, der dyktige Vibeke jobber. Jeg gjør alt av voksing hos henne, og she is the number ONE.

Meeen, tilbake til brasiliansk voksing. Jeg husker godt følelsen jeg hadde da jeg skulle gjennomføre min første “behandling”. Som jeg gruvet meg, hva om det er vondt? Skal hun virkelig se meg nedentil? Fordi ja, dette er et spørsmål jeg vet mange unge jenter stiller seg før de skal ta brasiliansk (inkludert meg selv), men for de som vokser så er dette kun en jobb, og det er så naturlig for de. Husk; de gjør dette HVER dag! Og jeg kan love deg at den “ubehagelige” følelsen forsvinner etter 2-3 minutter. Så ikke tenk så mye, bare hiv deg ut i det og har du først gjort det en gang så er det 100 ganger lettere neste gang, og neste gang etter det igjen. Lover deg!

Andre spørsmål som surret rundt i hodet mitt var; Hva om noe galt skal skje, vil jeg blød? Ja, jeg hadde 1000 spørsmål på en og samme tid. Jeg måtte bare bestemme meg for å legge vekk alt av tanker og bare “Go with the flow”, som det så fint blir kalt. Jeg ga F, og bare gjennomførte det. Og ja, første gangen er verst fordi da er hårene ekstra stive og harde. Men etter du har gjort det en del ganger så blir det bare mindre og mindre hår, og hårene blir mykere og mykere.

Det anbefales å vente 3-4 uker mellom hver gang du vokser, og med tiden så vil hårene forsvinne mer og mer. Dette synes jeg er helt fantastisk, fordi er det noe jeg virkelig misliker så er det hår på kroppen. Jeg har tidligere vokset både legger og armhuler, men sluttet med dette da vinteren kom og jeg ikke skulle “vise meg frem”, slik som på sommeren. Men vurdere å starte opp med det igjen også, fordi JØSS hårene kommer jo så sakte ut når de vokser.

Jeg kan på det sterkeste anbefale dere som ønsker en “lettere” sommer om å ta brasiliansk voksing, fordi JAAAA det er verdt det. En god investering nå mot sommeren, og jeg kan love deg at du vil ikke angre!

Pris:
Første gang: 650kr
Påfølgende behandling: 570kr

For timebestilling ring 48 34 65 50, og spør etter Vibeke for voksing eller Trude Lockert for negler
For mer informasjon/priser besøk nettsiden deres HER

Følg meg på instagran @idadir