EVIG TAKKNEMLIG

God kveld kjære lesere!

Jeg har som dere vet brukt selvbruningsprodukter fra Shadowtans de siste 5 årene, og jeg kan ikke være mer takknemlig for hva den har gjort med huden min. Jeg må innrømme jeg var litt imot selvbruning i mine yngre dager, da jeg synes det var en stressfaktor å skrubbe seg og smøre seg inn med selvbruning. Jeg tok lette løsninger som overdreven solariumsbruk over lengre tid, noe som skadet huden min veldig.

Nå derimot, elsker jeg selvbruning! Jeg synes ikke det er en stressfaktor lenger, og jeg får en fin og dyp brunfarge UTEN å skade huden min. Selvbruningsproduktene som finnes i dag kan ikke sammenlignes med de du fikk kjøpt for 5-10 år siden. Produktene jeg bruker lukter ikke typisk selvbruning, og gir heller ingen gul eller oransjeskjær som mange har opplevd med tidligere selvbruningsprodukter. Denne fargen fra Shadowtans gir deg en dyp og mørk sjokoladefarge.

Dere som følger meg på instagram og på bloggen legger sikkert ofte til at jeg har greit med brunfarge året gjennom. Det er takket være Shadowtans sine flotte selvbruningsprodukter! For meg er det viktig å føle meg fresh både til hverdags, trening og på fest, og derfor smører jeg meg inn med selvbruning 1 gang i uken fast, slik at jeg får en årlig jevn brunfarge.

Shadowtans tilbyr både spray og mousse, og begge delene fungere utmerket! Det lønner seg alltid å gjøre ett godt forarbeid for å få det perfekte resultatet med bruk av selvbruning. Så les mine tips nedenfor;

Mine 6 tips til deg som skal bruke selvbruning:

1. Peel ALLTID huden din (kjøp her)
2. Påfør fuktighetskrem på tørre områder før påføring
3. Spray eller smør med selvbruning (gjerne flere lag), les godt på fremgangsmåten beskrevet på selvbruningen 
4. Legg deg å sov med selvbruningen (bruker svart t-skjorte å sove i)
5. Dusj etter 8 timer (unngå sterk såpe)
6. Vær flink til å bruke fuktighetskrem som er tilpasset shadowtans sin selvbruning, dette for å vedlikeholde brunfargen (kjøp her)

Bruk min rabattkode “idadir” og få 20% avslag på ditt neste kjøp!

Spray her
Mousse her

Mer info om Shadowtans
Nettside her
Facebook her
Instagram @shadowtansnorge