TIDEN FREMOVER

God kveld kjære lesere

Da var vi allerede i oktober, og høsten er her! Jeg vet ikke om jeg gleder meg eller gruver meg til månedene som kommer nå frem mot jul. En del av meg gleder meg veldig, da jeg skal på reise til Miami og Cuba sammen med min bestevenninne 15.november. Så dette er helt klart noe jeg ser veldig frem til! Men en annen del av meg gruver meg til mørketiden og kulden vi står fremfor. Jeg har jo vært så heldig å hatt muligheten til å ha 90% av mine løpeøkter utendørs, men nå ser det mørkere ut. Jeg vil virkelig savne sommerfylte dager der jeg bare tok på meg shortsen, raske briller og joggeskoene og bare hev meg utenfor døra eller fikk oppleve nydelige naturen i Bymarka og på ladestien. Så ja, jeg gruver meg nok mest til å gi slipp på denne friheten. Det er liksom ikke det samme å kle på seg votter, buff, pannebånd og piggsko og sette ut på en 15 km løpetur. Så tredemølla blir nok min nye bestevenn i tiden fremover, dessverre. Heldigvis for meg så har treningsstudioet jeg trener på fått inn nye tredemøller som gjør det mulig for meg å se på Nettflix mens jeg løper. Så da er det bare å finne seg en serie og følge med på, slik at tiden går fortere!

Ellers så må jeg si at treningen går veldig bra for tiden. Jeg har hatt noen fantastiske løpeøkter de siste ukene, og jeg kjenner at formen ENDELIG er tilbake der den var før jeg reiste på ferie til Marbella. Det har gjort meg godt å ha kommet tilbake til rutiner igjen, og fokuset er absolutt der! Jeg prøver å få inn 5 løpeøkter i uken, samt 1-2 styrkeøkter. Da er fokus rumpe og lår, og jeg er så heldig som har så mange venner som ønsker å trene med meg, – noe som gjør styrketrening så mye bedre! Sammen er vi sterkere, og det er så gøy å være flere om de samme målene.

Ellers så går livet i det vanlige, jobb, trening, venner, sosiale happenings og litt festing. Mange spør meg hva mine mål fremover er, med tanke på treningen, og da er svaret mitt: HA DET GØY! Ja, jeg har ingen konkrete mål for resten av året 2019. Jeg vil bare kose meg med treningen og ha overskudd på øktenemine. MEN jeg skal love dere, at året 2020 vil jeg sette meg mål og det skal også bli gøy å ha noe å kjempe mot. Men akkurat nå, fokus på å ha det gøy på trening, overskudd og mestringfølelse.

Nå ser jeg frem til helg, da jeg har mange planer med folk jeg er glad, så derfor ønsker jeg alle en kjempe fin helg, og husk: NYT!
Følg meg på instagram @idadir