SPANIA NEXT

God kveld kjære lesere!

Puuuh, NÅ sitter jeg godt plantet i sofaen etter en hektisk dag med full rulle fra jeg våknet til jeg endelig har satt meg i soafen for å dele dette blogginnlegget med dere. I morgen er dagen.. Dagen da jeg ENDELIG (les endelig!!) skal ta en etterlengtet ferie.. I morgen 06.00 sitter jeg og 5 andre på flyet nedover til Alicante for å tilbringe 10 dager i vakre Torreveija. Jannicke og Ronny (vennepar) har allerede dratt nedover, så de møter oss der.

Vi lander kl: 10.10 , så da er det rett til leiligheten, slenge av seg klærne i full fart, og på med BIKINIEN.. Åå, den er virkelig etterlengta den der bikinien. I hele sommer har jeg bare jobbet, har hatt 2 fridager siden midten av mai, så denne ferien skal gjøre godt for kropp og sjel – uten tvil.

Jeg har så sommerfugler i magen at jeg klarer nesten ikke sitte stille å skrive dette blogginnlegget. Jeg vurdere å døgne, da jeg skal møte opp på flyplassen 04.00. Tviler på at den her kroppen får sovet noe som helst i natt. Så time will show!

Skal prøve å få blogget litt der nede om jeg får tid, satser på å ha med meg PC, også har vi jo internett tilgang der nede. Så da er det bare en ting å si: See you! Jeg drar på ferie! 🙂

Følg meg og min ferietur på instagram “idadir”

DIAMANTBRYLLUP

God kveld kjære lesere!

I helga var jeg så heldig å få oppleve å være i mitt første “diamantbryllup”. For dere som ikke vet hva det er, så er dette noe som feires når man har vært gift i 60 år. Ja du hørte riktig, 60 år!! Det er utrolig lenge det, men vet du hva? Mine besteforeldre har faktisk vært gift i 60 år. DET står det respekt av.

Jeg har et veldig godt forhold til mine besteforeldre, og setter så utrolig stor pris på å ha de i livet mitt. De er virkelig to gode besteforeldre som alltid har døren åpen for meg, uansett hva det skulle være. Når det gjelder deres ekteskap som har vart i over 60 år, så må jeg virkelig få si at jeg ser opp til dette flotte paret som holder ut i både tykt og tynt. Fordi 60 år er ikke så vanlig lenger. Folk holder sjelden sammen såpass lenge, og derfor var det ekstra stas å få oppleve dette med resten av familien min.

Det ble et stort hageselskap hos farmor og farfar, der vi spiste sodd og koste oss sammen.. hele gjengen! Vi er nemlig en stor familie, da pappa har 4 søsken, som igjen har barn, som igjen har barn og SOM igjen har begynt å fått barn. Så ja, det var fylt opp nå i helgen. I den anledning hadde vi 50talls stil, noe som var ekstra gøy. Jeg for min del kjørte skinn slik som i Grease som er hentet fra 1950 tallet.

Har du noen gang vært i diamantbryllup?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


Verdens beste farmor og lillesøster

NY JOBB I BOKS !!

God kveld kjære lesere!

 Som jeg nevnte for dere tidligere så mister jeg jobben min på 7 eleven på flyplassen, og jeg hintet såvidt frem til at jeg hadde en annen jobb I vente. Jo, nå skal du høre. Jeg har vært så heldig å allerede skaffet meg en jobb, nemlig hos Posten her I Trondheim. Jeg er så utrolig lykkelig over at jeg slapp å gå arbeidsledig med tanke på bil og bolig lånet jeg sitter med alene. Så jeg starter der fra 1.september, I en “nattestilling” på brevsorterings avdelingen.

Jeg har aldri jobbet I Posten, men ser virkelig frem til ny jobb, nye muligheter og nye kolleager. Jeg trivdes så utrolig godt å jobbe natt fra min forrige jobb, så jeg ser bare positivt på å jobbe nattevakter for Posten fremover I tid. Jeg skal ærlig innrømme at det er bade spennende men også litt nerver knyttet opp til det å starte I ny jobb. Jeg har som sagt jobbet I mine jobber I over 5 år fast, og det å begynne “helt på nytt” å være “ny” er en ukjent følelse for meg.

MEN dette skal jeg klare, og ser bare positivt på tiden fremover. Nå kan ting bare gå en vei, nemlig oppover. Ikke at jeg har hatt så mange nedturer det siste halvåret, men jeg er sikker på at siste halvåret av 2015 vil bli fantastisk.

Synes du det er skremmende å begynne I ny jobb?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

EN TØFF UKE

God kveld kjære lesere!

Puuh, det er søndag og jeg har endelig inntatt sofaen, og sitter å tenker over denne uken som har vært. Så sliten som jeg føler meg akkurat nå har jeg ikke følt meg på veldig , veldig lenge. Hvorfor? Jo, jeg har jobbet kontunerlig i over 4 uker nå, trent 6 dager i uken, ligget flere netter over på flyplassen pga jobbingen min, går på diett, presser inn familieselskap og venninnebesøk. Ja, you name it.

Kanskje ikke så rart at jeg sitter helt utslått i sofaen denne søndagskvelden? Ihvertfall, jeg skal på jobb igjen om 5 timer, så jeg må prøve å få i meg litt søvn før jeg skal på jobb, for så å dra på JOBB INTERVJU i morgen. Noe jeg både gleder og gruver meg til, bestandig skummelt dette med intervju. Men jeg må bare ha troa på meg selv og tenke at dette skal gå bra.

 Dere tenker kanskje “hvordan klarer hun å opprettholde dietten sin om hun ligger flere netter på flyplassen?”. Jo, det skal jeg si deg. Jeg har preppet mat i flere dager i forveien, også har jeg med meg en gigantisk koffert til/fra jobb med matvarer, vaffeljern, visper, vekt og ja you name it. Ser sikkert helt mongo ut, men det er bedre å ha en stor koffert enn å bære på massevis av poser og bagger som sliter på ryggen min.

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

EN VARM ANBEFALING

God kveld kjære lesere!

Er du som meg å ELSKER å reise rundt omkring i verden og oppleve ting? DA skal jeg anbefale deg å ta turen til magiske Bali i Indonesia. Jeg var der i september i 2013, og dette er virkelig et land jeg kan anbefale på mitt sterkeste. Jeg var veldig skeptisk til å reise nedover pga flyturen var så lang, og jeg var redd det ville være skittent og utstelt der nede. Men der tok jeg feil, det var en fantastisk plass å reise til.

Jeg er slik at jeg liker en god blanding av sol /varme, men det er også viktig for meg å oppleve ting når man reiser til et nytt land. Før jeg dro nedover til Bali satte jeg timevis og søkte på nettet etter attraksjoner å gjøre der nede, slik at jeg fikk opplevd mest mulig på kortest mulig tid. Noe av det mest spennende jeg gjorde var å bo på et “elefant hotel”: Her fikk jeg transport fra/til hotellet på elefant ryggen, jeg fikk dusje og stelle elefantene og ja rett og slett “leve” med de. Dette var en veldig spesiell opplevelse for meg, aldri opplevd maken.


Noe annet jeg kan anbefale dere er delfinsvømming. Jeg har bestandig hatt en drøm om å svømme med delfiner, og dette skulle jeg være så heldig å få oppleve. DEN følelsen jeg fikk av å se delfinen svømme rundt omkring var bare helt fantastisk. Jeg ble så utrolig overrasket over hvor myk og god den var, og hvor lydig den var. En opplevelse jeg sent vil glemme..

En dag tok jeg turen ut til en såkalt “skildpadde øy”, der jeg fikk møte min største frykt, nemlig slanger! Jeg hadde aldri i verden trodd jeg ville holde en levende slange, så jeg overgikk mine forventninger på alle mulige måter. For å komme seg til denne “skilpadde øya” som de kaller den så må du ta båt utover. Øya blir kalt skilpaddeøya fordi den er formet som en skilpadde sett utenfra.

Jeg var også innom “Bali Zoo” og fikk hilst på et uttalig forskjellige dyresorter. Jeg skal fortelle dere om en veldig sterk opplevelse jeg hadde med en ape som var der. Det var en kvinne ape, og denne apen var sikkelig oppegående. Hun satte seg i fanget til meg, og alle andre forsåvidt. Men tror hun følte noe spesielt med meg, og jeg følte absolutt noe spesielt med henne. Måten hun så på meg, og hvordan hun “lekte” med neglene på fingrene mine. Hun sammenlignet sin egen hånd oppimot min hånd, og ja – det var veldig rørende. Det rant noen tårer fra min side akkurat der og da ja, en opplevelse jeg aldri vil glemme.


<3 Rørende øyeblikk <3

Bali er også kjent for sine flotte templer, så jeg måtte selvfølgelig være litt “turist” å besøke disse når jeg først var i Bali.

Alt i alt var Bali et fantastisk reisemål, med mye god mat, drikke og du er garantert finvær der nede! Befolkningen var svært hyggelige og ikke så “masete” som i andre turist land. Absolutt ett reisemål du bør besøke!

 

PAKKELYKKE – MYREVOLUTION

God kveld kjære lesere!

Ettersom jeg trener 6 dager I uken så er jeg 100% avhengig av ulike produkter som vedlikeholder kroppen min etter trening. I går mottok jeg en bestilling jeg gjorde fra “myrevolution”. Pakken bestod av 2 esker questbars (coockie dough smak og oreo smak), 1 boks fatburn tabletter og 1 boks med “MyoProtein”  proteinpulver med choco/peanut smak.

QUESTBAR

Jeg er en stor tilhenger av disse questbarene som “alle snakker om”. DU har garantert hørt om de, og om du ikke har gjort det.. Synd for deg! Disse er bare helt himmelsk, og vet du hva? De inneholder IKKE sukker og har kun 180 kcal I en bar. Du kan tro jeg koser meg med denne med GOD samvittighet. Jeg bruker ofte å varme de litt I mikrobølgeovnen, da blir de som coockies. NAM. Disse får du også kjøpt på helsekost/treningsstudio, men da er de svindyre. Du betaler 40 kroner for 1 stk. Om du bestiller denne pakken fra myrevolution får du 12stk for 295kr, det vil si 25 kroner pr stk. Penger å spare det!

Coockie dough smak her
Oreosmak her

T-Rex fatburner

Jeg bestilte også denne gangen T-Rex som er en av de kraftigste fettforbrennerene tilgjengelig på markedet. Ettersom jeg er litt stressa på å bli kvitt “bikinifettet” som jeg så fint kaller det, så er jeg ivrig på å prøve alt. T-Rex gir deg bedre konsentrasjon og mer energy på trening og I hverdagen. Vektreduksjon vil gå hurtigere med T-Rex enn uten, dette på grunn av en høyere fettforbrenning. T-Rex gir og en lavere sultfølelse, som gjør det lettere å følge et kaloriredusert kosthold 
Du finner den her

 MyoProtein – proteinpulver

Så over til yndlingen! Nemlig “MyoProtein” proteinpulveret som “Myrevolution” selger. Denne har jeg tidligere skrevet et blogginnlegg om (her). Dette proteinpulveret skuffer aldri på sin smak og kvalitet, og er rett og slett det reneste proteinpulveret du kan få tak I. Nydelig på smak, og fantastisk å bruke I proteinfluff.
Du finner den her (jeg bruker smaken choco/peanut)

Følg de gjerne på instagram “myrevolution_no”

Besøk deres nettside her
Facebook her


TAKK FOR MEG

God kveld kjære lesere

Jeg har som dere kanskje vet jobbet på 7eleven her på Trondheim lufthavn I snart 5 år nå. Jeg har hatt ulike stillingsprosenter, og jobbet bade dag, kveld og natt. De siste 6 mnd har jeg gått KUN nattvakter, noe som jeg trivdes veldig godt med. Da begynte jeg 00.00 og jobbet til 06.30, som regel 3 dager I uken. Det høres kanskje tungt ut, men det gikk faktisk overraskende bra. Timene på natt bare fløy avgårde, da det alltid var noe å gjøre, enten vaske, fylle opp eller ja, lage massevis av mat.

Men nå har det seg slik at 7eleven kutter ut med å ha åpent på natta, så derfor mister jeg denne stillingen min fra 1.september. Ja, det er veldig dumt, men det er ikke noe jeg kan gjøre noe med dessverre. Det var ikke nok lønnsomt å ha det åpent på natta, pga for lite passasjerer. Så på sett og vis forstår jeg det, og må bare respektere at jeg ikke får fortsette å jobbe der fremover.

Så hva skjer nå fremover? Joda, jeg ligger ikke på latsiden, og har flere flamer I ilden, så jeg bare avventer svar på noe nå I neste uke, så skal dere få høre fra meg. Jeg går ihvertfall mot en spennende tid, med nye utfordringer og forhåpentligvis en ny jobb…snart!

Jeg vil fremdeles være litt på Trondheim lufthavn Værnes, da jeg fremdeles går min 50% stilling hos Avinor Servicesenter. Så flyplassen blir ikke kvitt meg så lett 😉

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


PANGSTART PÅ UKA

God kveld kjære lesere!

Puuuh, er det lov å si at man er sliten allerede på starten av en ny uke? Jeg sitter plantet i sofaen etter å ha vært på farten siden 12.00 i dag. Jeg og ei venninne dro på City Syd idag og stor handlet. Det er nemlig mye å spare på å kjøpe inn tilbudsvarer, og idag ble det 1,8kg kyllingfilet til 160 kroner, skyr til 10 kr pr.stk, 20 egg til 40kr. Etter Coop Obs besøket dro vi innom “Bamboo”, som er en utenlands shappa som selger utenlandske matvarer. Her har jeg funnet min favoritt sweet chili saus UTEN sukker til 46kr (500ml) . Denne er himmelsk til kylling, og gjør et hvert måltid perfekt! I tillegg til sukkerfri sweet chili saus, så kjøpte jeg inn 3kg ris for KUN 109kr! Billig sa du? Oh yes!

Etter dagens store innkjøp dro jeg og ei venninne på trening for å gjennomføre ei treningsøkt. Idag var det rumpe som stod på planen, og det føltes godt å bli presset litt av ei venninne. Man yter som regel litt ekstra når man trener med ei venninne. Etter styrkeøkta dro jeg på min første pulsspinn økt denne uka. Og vet du? Idag var det grusomt TUNGT. Jeg skal ikke syte, men jeg hadde faktisk melkesyre under hele økta. DET var nedtur, fordi det gjorde alt så mye tyngre. Men jeg gjennomførte økta, og lå på en puls på 87 i de tyngste dragene (skulle kommet meg opp i 93, men syren ødela mye). Litt skuffa over at pulsen ikke kom seg så høyt som jeg trodde den skulle gjøre, men jeg gjorde mitt aller beste, og var alikevel svett som en svamp når jeg gikk ut døren!

SÅ var det å komme seg hjem for å begynne å forbrede seg til 3 dager overnatting på flyplasen/hos mamma. Pga mine “rare” jobbtider, og 2 ekstra vakter som medfører at jeg må gå litt dobell nå i 3 dager, så er det viktig med god planlegging av mat. Jeg er som sagt på diett, og er avhengig av kjøkken for å lage mine lunsjer/middager, så derfor måtte jeg lage mat for 3 dager frem i tid. Ikke ofte jeg har laget så store porsjoner, så dette tok virkelig tid og energi. MEN jeg klarte det, og maten er pakket og klar til og med torsdag ettermiddag. Jeg må få klappe meg litt på skuldra, fordi jeg synes jeg klarer denne dietten ganske så bra. Det er såååå gøy!

Hvordan er din start på denne uken?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

PUSH YOUR LIMIT

God kveld kjære lesere!

Har du noen gang kjent på følelsen av å mestre noe som du trodde du ikke ville klare å gjennomføre? DEN følelsen hadde jeg denne uken, da jeg og min venninne bestemte oss for å prøve oss på “Pulsspinn”. Jeg som har trent styrketrening og cardio på egenhånd i snart 2 år synes det var litt “skummelt” å overlate kontrollen til instruktøren som skulle ha timen. Ja, kall meg gjerne rar, men slik følelse satt jeg med. 

Jeg liker å gjøre alt i mitt eget tempo og bestemme selv egentlig når de gjelder treningen min. MEN vet du hva? Det gikk overraskende bra å slippe kontrollen over treningen og bare stole på instruktøren som hadde timen på 45minutter. Selve timen var beinhard, og svetten rant som aldri før. Jeg svettet så mye at jeg kjente dråpene renne ned mot munnviken min og kunne nesten kjenne blodsmaken i munnen. SÅ tungt var det! 

Denne timen kjørte 4×4, med 4 harde drag og pause på 2 minutter. Disse pausene ble brukt til å tørke svette, drikke massevis av vann, men samtidig tråkke med lav hastighet på sykkelen for ikke å stivne og bli “kald” i kroppen før neste drag. 

Etter timen var jeg gjennomblaut, men satt igjen med en fantastisk følelse. DET var virkelig en utfordring, men jeg taklet det, og dette blir ikke siste gangen. Faktisk så skal jeg prøve å komme meg på pulsspinn 2-3 ganger i uken. Det har jeg satt meg som mål, fordi jeg VIL få bedre puls. Tidligere har jeg fokusert mye på styrke, men puls er jo like så viktig. Spesielt er det en fordel å ha god puls og kondisjon, som vil hjelpe meg i hverdagen.

Har du vært på pulsspinn før?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”