OH, KJÆRE MANDAG

God kveld kjære lesere!

Da sitter jeg godt plantet I sofaen til ei venninne, mens jeg “skynder” meg å få blogget et innlegg innimellom all pratingen. Det er mandag igjen, ny uke, nye muligheter. Dette ordtaket synes jeg er så flott fordi man kan virkelig starte med blanke ark og bare se fremover I en ny uke.

DET er nettopp det jeg har tenkt å gjøre. NÅ er jeg 100% frisk fra bihulebetennelsen og er virkelig klar for en ny uke. Jeg gleder meg til å begynne å trene for fult igjen, og virkelig komme tilbake på sporet jeg var på, FØR jeg ble sengeliggende. De siste 2 ukene har vært tøffe for min del, og derfor har bade kropp og sjel falt sammen. Det er utrolig hvor mye som skjer med kroppen uten trening på 14 dager. Nå er det bare å kjempe seg tilbake til sommerkroppen 2015, er jo trossalt snart bare 6 uker igjen til sydentur. DA skal jeg være I form, og den skal det jobbes med fremover.

Mandagen idag føles ganske tung, tross det er ny uke og nye muligheter, rett og slett fordi jeg har hatt ei tøff arbeidshelg. Det er mye reisende som reiser til/fra flyplassen disse dagene, og derfor er det ekstra mye trøkk på job. Når bade fredag, lørdag og søndag går med til jobbing, blir mandagen alltids litt tøff. Men tross tøff arbeidshelg så ligger jeg ikke på latsiden. Idag har jeg bade vært på kiropraktor time hos “Klinikk for alle”, vært å trent og fått tid med min beste venninne. Hva kan bli bedre?

Er du klar for en ny uke?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

“SHADOWTANS” REDDER SOMMEREN

God kveld kjære lesere!

Vi er snart I slutten av juni, og sommeren så langt har vært ganske så forferdelig. (Idag er det FAKTISK strålende sol I Trondheim da!!) Det har kun vært noen få soldager her I Trondheim, noe som er veldig leit. Jeg hadde virkelig sett frem til en knall sommer med fint vær, og MYE sol. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å slikke sol I parken når solen først titter frem, men det er vanskelig når sola ikke titter frem så ofte her I byen.

DERFOR er jeg så glad for at jeg har selvbruningen fra “Shadowtans”, som gir meg en gylden og fin farge ÅRET rundt, uavhengig av den dårlige sommeren vi har! Jeg har bade selvbruningen I form av mousse og spray, og trives med begge to.

Shadowtans sine selvbrunere er økologiske, og helt luktfri. Denne selvbruningen tørker også på 5-10 minutter, og du ser fargen med engang. Jeg har som sagt tidligere prøvd mange ulike selvbrunere, men shadowtans er uten tvil min favoritt. Farge på 1,2,3 er veldig viktig for meg!

En sommer med vinterblek hud er IKKE meg, så derfor er jeg sjeleglad for at jeg får opplevd å være brun selv om at sommeren ikke er på plass. Stor takk til “Shadowtans” som redder sommeren min!  Prisene på produktene er heller ikke så ille I forhold til mange andre selvbrunere du får kjøpt. Nå er det også tilbud på produktene, så løp og kjøp og få fargen du ønsket deg til sommeren du OGSÅ!

Sprayen får du her 269,- (tilbud)
Moussen får du her 329,- (tilbud)

Har du prøvd produkter fra Shadowtans?

Følg de gjerne på instagram “shadowtansnorge”
Besøk deres nettside her

FØR                                                                           ETTER

Sponset innlegg

OSLO WEEKEND

God kveld kjære lesere!

Nå har det seg slik at denne sommeren vil for det meste bestå av jobbing, jobbing og ennå mer jobbing for min del. Jeg har faktisk ikke ferie før så sent som 15 august, og derfor bestemte jeg og ei venninne oss for å ta en hopppå tur til Oslo for 2 helger siden. Vi fikk fikset med billige flybilletter og pappa spanderte på oss hotel. Snilt eller hva?!

Så hvorfor ikke dra nedover for en weekendtur? Været her I Trondheim var ingenting å skryte av, så da var det bare å pakke kofferten og reise egentlig. Været I Oslo var jo aldeles nydelig den helgen, med 22 varme grader. Vi hadde egentlig ikke de store planene da vi dro ned til Oslo, men vi fikk virkelig utnyttet  de 2 dagene vi hadde der nede. Vi dro nedover fredagkveld, og startet kvelden med sushi og litt vin på Aker brygge sammen med en kompis som bodde her i Trondeim før. Så tok vi turen videre til Karl Johan og møtte en annen kompis av meg på et utested. God stemning hele kvelden, og gøy å bli kjent med nye folk.

Lørdagen våknet vi tidlig for å få med oss hotel frokost, og for å shoppe litt i Bogstad veien. Vi ble egentlig litt skuffa over shopping mulighetene, fordi det var mye av det vi hadde hjemme her i Trondheim. Så spiste vi lunsj på verdens tregeste restaurant, og da mener jeg verdens tregeste. Vi ventet 55 minutter på 1 burger, noe som er helt sykt. Huff, aldri igjen!

For kvelden hadde vi planlagt å møte en bekjent av meg på en fest i Lillestrøm, så vi tok toget inn til Lillestrøm og skulle på den såkalte “byfesten” der. Langt om lenge så klarte vi å rote oss bort (LANG historie), så vi endte med å møte han på sentralbanestasjonen for så å dra innover til Oslo for å feste videre. Vi dro til ett av Oslo`s fineste utesteder ifølge meg, Baroque. Der var det god stemning og vi koste oss hele kvelden med ALTFOR mye drikke. Så tok vi turen til Grand Olav hotel, i skybaren og vi alle 4 delte ei flakse moet, og fikk se den flotte utsikten over hele Oslo. Magisk spør du meg!

Søndagen fikk vi heldigvis utsatt utskjekking til 14.00, da vi alle var nokså i bakrus. Skyndte seg å pakke tingene, for så å hive oss på en taxi ned til “Fridays” for å spise hangover mat. Og ja, det ble 3 retters med BARE usunn mat. *hjelpes”. Vi ventet også i nesten 2,5 time på all maten, så ja Fridays anbefales IKKE på søndager!

Så dro vi videre til kompisen vår som bode på Grunerløkka for å slappe av før hjemreisen,. Sikkelig hangover med massevis av godis og sladder fra helgen. Love it!

Alt i alt hadde vi en kjempe flott tur, og det skal aldeles ikke bli lenge til neste Oslo tur. Can`t wait.

Følg meg gjerne på instagram “idadir”


DEN SISTE TIDEN

God kveld kjære lesere!

Tror du ikke at jeg har klart å pådratt meg en kraftig bihulebetennelse de siste 12 dagene? Oh yeah, jeg har vært så og si sengeliggende, sykmeldt fra begge jobbene mine og mer til. Senga har virkelig vært prioritert nr1 de siste 2 ukene. Jeg klarer ikke holde styr på hvor mange ganger jeg har vært til legen for både det ene og det andre. Penicilin kur, hostesaft med morfin i, 2 forskjellige nesesprayer, øyedråper, halspastiller, u name it. Tok alt! 

Heldigvis ser det ut som at formen begynner å komme seg, “bare” etter 12 dager. Og det føles fantastisk å begynne å føle seg i form igjen. Jeg har lovt meg selv at jeg skal takke meg selv hver kveld nå som jeg er 100% frisk, fordi vet du? Jeg tror vi mennesker tar for gitt at vi er friske, noe man faktisk ikke skal ta forgitt. Jeg ser bare hvor ødelagt jeg har vært den siste tiden med både betennelse i ilesokralleddet, og nå bihulebetennelse. Blir jeg aldri frisk? 

Jeg har såvidt begynt å trene litt igjen, og det føles fantastisk, og nå skal jeg begynne på jobb igjen i morgen. Noe jeg også gleder meg til. Faste rutiner er noe jeg egentlig er avhengig av, så det å være sengeliggende er IKKE meg.

Har du hatt bihulebetennelse før?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

SVAR PÅ MR UNDERSØKELSE

God kveld kjære lesere!

Som jeg lovte dere tidligere så skulle jeg oppdatere dere på svar fra MR undersøkelsen jeg var å tok for flere uker siden. Fra jeg tok undersøkelsen til jeg fikk svaret tok meg bare 4 dager, og resultatet var overraskende “bra”. Jeg hadde ingen prolapse I ryggen som jeg var redd det skulle være, men derimot hadde jeg en betennelse I ileosakralleddet. Dette er ett av de tre bekkenledd og er en foroldsvis vanlig smertekilde I forbindelse med korsryggsmerter.

Nå som jeg har fått svaret på HVA problemet er, så er det lettere å jobbe med dette I samarbeid med “Klinikk for Alle”. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor takknemlig jeg er for at jeg får den hjelpen og oppfølgningen jeg får hos “Klinikk for Alle”. Så nå skal jeg på behandling der 2 dager I uken fremover slik at vi får jobbet med problemet og ikke minst holde det vedlike slik at jeg unngår å oppleve dette igjen.

 Hva går behandlingen ut på? 

Primært har vi fokusert på at jeg skal holde meg i bevegelse i begynnelsen. Det verste jeg kan gjøre er å bli sittende eller liggende for lenge av gangen. Håvard har jobbet både med muskulaturen rundt, samt at han har foretatt manipulasjon av omkringliggende ledd. I tillegg har vi brukt kinesiotape som er en måte å stabilisere området på. Dette blir litt som å tape en ankel som man har tråkket over. Så nå ser jeg bare frem til å bli bedre,og få tilbake mitt gamle liv der jeg ikke var plaget med smerter.

Har du opplevd betennelse i ilesokralleddet før?

For mer informasjon:

Instagram #klinikkforalle
Facebook her
Hjemmeside her   


 

Sponset innlegg

REFIL – VIPPEEXTENSIONS

God kveld kjære lesere!

Nå er det igjen klart for ny refil med vippeextensions, og da går jeg som til flinkeste Anette Aas som holder til i fjordgata her i Trondheim. Har gått til henne ei god stund nå, og er alltid like fornøyd når jeg går derfra. Jeg er veldig opptatt av å ha et fint resultat til enhver tid, så vi gjennomfører refil hver 2 uke for å opprettholde blikket mitt. 

Priser

Singelvipper 1400,-
Refil:
2 uker 500,- 3 uker 650,- 4 uker 750,- 5 uker 850,-

Volumvipper (2D-4D) 1900,-
Refil:
2 uker 700,- 3 uker 800,- 4 uker 1000,- 5 uker 1450,-

Mix&Match 1600,-
Refil:
2 uker 700,- 3 uker 800,- 4 uker 1000,- 5 uker 1450,-

Fjerning av vipper 300,-

Ønsker du fyldige og flotte vipper til sommeren så kontakt Anette på tlf: 92 84 67 82
Se så flott da, hvem vil ikke våkne slik?!

Følg henne på instagram for flere bilder “beautylineanette”
Besøk også henne facebook side her for flere bilder. 

NB: Bildet nederst viser før/ etter refil. 

REFIL:
FØR                                                       ETTER

SOMMEREN 2015

 God kveld kjære lesere!

Vi er allerede godt inne I juni, og sommeren nærmere seg med stormskritt. Når sant skal sies så er ikke trønderværet noe å skryte av, og derfor er gleden ennå større når jeg vet at jeg setter kursen mot Spania I midten av august. Vi er 4 jenter og 4 gutter som sammen setter kursen ned mot Torrevieja der en av mine nærmeste venninne har feriehus. Dette tror jeg må være den billigste ferine jeg noensinne har vært på, da jeg kom over en god pris på flybillett tur/retur på 1200kr, og jeg bor gratis der nede. Luksus sa du?

Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg gleder meg til denne turen, da jeg er 100% sikker på at dette blir en kanon tur, med både godt selskap, trening, god mat og ja sol & varme. Jeg har ikke vært på “jentetur” til syden siden 2008, så dette ser jeg virkelig frem til.

Jannicke, en av mine nærmeste venninner har lovt meg at vi skal få trent så mye som mulig der nede, da det finnes et treningssenter ikke langt unna huset vi skal bo I. Jeg har aldri fått trent noe særlig på ferieturer før, så dette blir nytt og spennende.

Nå teller jeg bare dager til avreise, og gleder meg til solfylte dager I Spania med grilling, god stemming, litt godt I glasset og rett og slett en fin ferie med herlige folk.

Har du vært I Torrevieja før?

Følg meg gjerne på instagram “idadir”

2 DAGERS

God kveld kjære lesere!

Som jeg nevnte for dere I et tidligere innlegg så var de 4 mnd siden sist jeg drakk, og jeg visste ikke helt når neste bytur ville finne sted. Det skulle vise seg å ikke ta så altfor lang tid før jeg var ute på byen igjen gitt. Helga etter ble det ennå en 2 dagers med mye drikke, kos og ja , god stemming. Her I Trondheim bruker jeg som regel alltid å ende opp på ulike utesteder midt I byen, men denne helga tok jeg turen innom “Søstrene Karlsen” som ligger rett ved solsiden.

Jeg må si jeg ble positivt overrasket over hvor koselig det var på “Søstrene Karlsen”. God stemming, trivelig folk og mye nye bekjentskap. Noe som alltid er like koselig! Planen var egentlig bare å ta seg noen glass vin og en bedre middag med en kompis på fredag, men det tok en endring, og det ble en sikkelig heftig kveld med litt for mye drikke. Lørdagen var egentlig den “store” dagen for drikking, da jeg og noen venninner hadde planer om å drikke hjemme hos meg. Turen gikk videre til Søstrene Karlsen, så the mint/studio 6, for så å avslutte med et heftig nach hos meg til 07.30 dagen etterpå.

Du kan tro jeg var nokså sliten på søndagen da jeg våknet. MEN det var absolutt verd det med så godt selskap bade fredag og lørdag.

Følg meg gjerne på instagram “idadir” 

 

KALIBER GYM

God kveld kjære lesere!

Som noen kanskje husker så var jeg stolt medlem av “Kaliber gym” her i Trondheim for en tid tilbake? Om jeg tenker meg om, så er det vell litt over 1 år siden jeg var fast medlem der. Og vet du hva? Jeg har savnet det noe helt sinnsykt! Grunnen til at jeg ikke fortsatte på Kaliber er mange, men NÅ er det ingenting som stopper meg i at jeg skal trene der, og blir å fortsette å trene der fremover!! 

Hva er så bra med Kaliber tenker du kanskje? Og skal jeg være ærlig? Jeg klarer ikke helt å sette ord på det, fordi det må bare oppleves. Men jeg skal gjøre et lite forsøk på å forklare. Fra første dagen jeg satte føttene mine inne på Kaliber så har jeg bestandig blitt tatt godt hånd om, selv om jeg ikke kjenner så mange der oppe ennå, så har jeg bestandig følt meg velkommen. Selv om du ikke kjenner de, så “kjenner” du de alikevel, om du forstår meg? 

Alle hjelper alle, og ser man noen som sliter eller gjør en øvelse feil så blir man rettet på og får hjelp. Wow, er ikke det en flott egenskap å dra med seg på trening?! Jeg husker utrolig godt en gang jeg ble rettet på av ei fantastisk dame som trener der oppe, og jeg tenkte etterpå “wow, dette gymmet er virkelig noe for seg selv“. Ikke alle tar seg tid til å bruke på andre, men på Kaliber gjør de det, uten tvil. 

Nå skal det sies at det tar meg litt ekstra tid å dra helt opp til Kaliber som ligger ca 15 minutter (uten rush) med bil fra meg. Så ja, det er litt omvei, MEN vet du? Det er faktisk verd det. Stemningen, utstyret og atmosfæren der! 

 Jeg er så heldig å ha fått trent en del med min tidligere coach Gunnar Strand Jacobsen, som er eier av Kaliber gym. Vi har blant annet satt opp ett detaljert treningsprogram på 6 dager i uken, som vi sammen trener. Kjempe morsomt å bli utfordret av sjefen selv, og vi pusher hverandre til nye grenser og sammen skal vi oppnå sommerkroppen 2015! *intern humor* 

Jeg har tidligere trent mye alene, og ikke alltid pushet meg selv hardt nok, men med Gunnar på laget så er det ingen problem å virkelig få pushet seg. Han gir seg ikke før han ser jeg virkelig ikke klarer den siste repitisjonen. Noe jeg digger!

Gunnar driver også med online coaching – STRONGBODY. Her får du skreddersydd treningsprogram og matplan med fire ukers oppfølgning via epost, der du ukentlig rapporterer dine resultater og har fri tilgang til å spørre om alt du lurer på. Prisen på et slikt oppsett er 4500, og er ABOSLUTT verd det. 
Han har coachet hundrevis av mosjonister og eliteutøvere innen fitness og andre idretter i over 10 år. 

Interresert i gå ned i vekt?
Besøk hans facebook side her
Besøk strongbody sin nettside her
Instagram #coachgunnar 

Er du interresert i å vite mer om Kaliber?
Besøk nettisden deres her
 Instagram #kalibergym

Har du trent på Kaliber gym før?

KLINIKK FOR ALLE

God kveld kjære lesere

For dere som har fulgt med bloggen min den siste tiden så har dere kanskje fått med dere at jeg slet med ryggen tidligere i år. Nå har det seg slik at den gradvis har kommet tilbake. Skal jeg være helt ærlig? Det føles helt jævlig! Jeg våknet opp natt etter 17.mai og PANG så var ryggen/halebeinet helt betent, og jeg var lam fra halebeinet og nedover høyre foten. DEN følelsen av å føle seg lam var helt forferdelig, og jeg liker ikke tanken på at dette kan og vil mest sannsynlig skje igjen.

Mange turer frem/tilbake på legevakta, uten noe nytte. Fikk beskjed om å ta MR av området, men der var det ventetid på 10 uker, så neitakk. Heldigvis har jeg verdens snilleste mamma som betalte 3500 kr for å ta MR undersøkelse på DAGEN på “unilab” her i Trondheim. Vi begge ønsket egentlig å vite hvorfor jeg opplever dette fortest mulig, så derfor fikk vi betalt for en privat undersøkelse for å få svaret fort. Så nå venter jeg svaret denne uken, og jeg både gruver/gleder meg til å få vite hva som feiler meg. Jeg skal oppdatere dere når jeg får svaret fra legen.

Så hva skjer fremover? JO, jeg skal begynne å gå hos Klinikk For Alle som holdermtil på Mindes Hus på Stjørdal (30 min unna Trondheim). Klinikk For Alle er Norges største kjede for behandling av muskel- og leddplager. Her får jeg god hjelp og oppfølgning av Håvard som jobber som kiropraktor.Klinikk For Alle tilbyr deg time på dagen, noe som er ypperlig for slike som oss som opplever smerter der og da! 

Vi skal sammen jobbe med ulike øvelser og behandlinger som gjør at vi holder dette i sjakk. Jeg er så takknemlig for at jeg får såpass god hjelp av så dyktige mennesker, og at jeg blir tatt på alvor. Det er lett å tenke at “jaja, det går over av seg selv”, men NEI, det gjør det ikke. Det kan gå over for en liten periode, men så VIL det komme tilbake. DERFOR jobber jeg og Håvard kontinuerlig med dette i tiden fremover. 

For mer informasjon:
Instagram #klinikkforalle
Facebook her
Hjemmeside her  


Sponset innlegg