NY BEHANDLING – KLINIKK FOR ALLE

God kveld kjære lesere!

For noen uker siden var jeg nok igjen på en flott behandling hos Klinikk for Alle her på Stjørdal. Ettersom jeg bor i Trondheim så er det av og til vanskelig å få alt ting å klaffe med transport til/fra flyplassen/Klinikk for alle, så derfor fikk jeg privat transport fra Håvard som jobber som kiropraktor hos Klinikk for Alle. De har nemlig en fresh firmabil , ikke verst! Så tok vi turen til klinikken for å se litt på de berømte “glutes” musklene mine. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg veldig vanskelig for å aktivere rumpa slik at når jeg utfører “rumpeøvelser” så tar det på bakside/fremside av lår. Og det vil jeg jo IKKE, derfor jobber vi aktivt med å få hjernen og rumpa til å kommunisere bedre slik at jeg får bedre kontakt.

Jeg er som alltid fornøyd med behandlingene jeg gjør hos Klinikk for alle, og ingenting er bedre for kroppen min!

 Følg Klinikk For Alle på instagram #klinikkforalle
Deres nettside her
Facebookside her 

 

“STRONGBODY”

God kveld kjære lesere!

Som jeg nevnte for dere i forrige innlegg, så skulle jeg gi dere en update på treningsfronten min. Det har seg slik at jeg har funnet tilbake til gleden med treningen og er for fult tilbake på Kaliber her i Trondheim. Jeg har fått tilrettelagt et treningsprogram og en kostholdsplan fra min Coach, Gunnar Strand Jacobsen, (les mer om hans coaching HER)  som jobber under teamet “Strongbody“. Teamet består av Gunnar og 4 andre flotte jenter som alle sitter med gode erfaringer. Du kan lese mer om deres coaching HER.

Så med andre ord, jeg er i GANG igjen! Jeg trener styrke 5 dager i uken, og følger en kostholdsplan som så absolutt har gitt resultater etter bare 2 uker. Ja, det kan høres skremmende ut å følge en kostholdsplan der man skal veie absolutt alt man spiser, men vet du? Det er ikke så ille som det høres ut som, heller tvert imot. Jeg kjenner meg mer motivert enn noen gang nå rett og slett fordi jeg har et konkret mål både med treningen og maten. Uten riktig mat, så vil ingen, og da mener jeg INGEN oppnå resultater. Det er så digg å kunne se slike flotte resultater som jeg har oppnådd bare på 2 uker ved å veie maten min, og spise riktig mat. Så da er spørsmålet, hva er riktig mat? Hvordan ser dietten min ut , tenker dere kanskje?

Jeg kan dessverre ikke røpe hvordan jeg spiser eller trener, fordi dette er et program som er lagt opp individuelt. Det jeg kan fortelle dere er at jeg spiser helt NORMALT. Det er ingen supermat, men vanlig sunn norsk mat som kylling, karbonadedeig, laks, potet/ris, grønnsaker, mager kesam etc, MEN i moderate mengder og basert på min vekt/høyde, og mine målsetninger.

Jeg kan på mitt varmeste anbefale å ta en innom “Strongbody” om DU ønsker å se forandringer med riktig kostholdsplan og et tilpasset treningsopplegg for akkurat DEG. De utfører online coaching, så du vil bli fulgt opp via mail. Les mer om priser/tilbudet deres HER.  

Følg han også på instagram for bilder og motivasjon “coachgunnar”


For en flott gjeng!

Noen av deres underverker, og SJEKK disse forandringene!LIVET I FORANDRING

God kveld kjære lesere

For dere som ennå er innom bloggen min så tenkte jeg å komme med en aldri så liten update. Nei, jeg kan ikke love at jeg vil fortsette å holde bloggen i live, men jeg skal i hvert fall gi dere noen innlegg fremover. Siden sist har det skjedd en del ting.

Slutten på august bestemte jeg meg for å kjøpe meg EL-bil, og har nå investert i en splitter ny Nissan Leaf 2014 modell. Hvorfor har jeg skaffet meg EL-bil? Godt spørsmål. Egentlig så hadde jeg ikke hatt behov for bil når jeg bor midt i byen, MEN jeg er litt for avhengig av bil til å ikke kunne leve uten den. Jeg har tidligere hatt en Honda, men den kvittet jeg meg med til fordel for El-bil. Det er mange fordeler med el-biler, og blant disse så slipper jeg betale soneparkering, bompenger, bensin, kan kjøre i kollektiv felt etc. Så ja, nå lever jeg med en flott el-bil.

Utenom det så har jeg fått meg ny JOBB. Jeg skal begynne hos Aviator og jobbe på innsjekk for Norwegian her på flyplassen. Jeg gleder meg utrolig mye til å sette i gang med ny jobb, bli kjent med nye kollegaer og ta nye utfordringer som kommer. Nå jobber jeg 50% hos Avinor, og 42% hos Aviator (Norwegian flyselskap), og kunne ikke vært mer fornøyd med jobbene mine. Elsker reiseliv, og jeg er absolutt innenfor mitt yrke.

Når det gjelder treningen så går dette kjempe bra! Jeg har funnet tilbake til “Kaliber” og har mye spennende å fortelle dere i vente.. Planen er å prøve å satse mot Bikini Fitness mars 2015. Jeg har også begynt på både kostholdsplan og et treningsprogram fra min Coach “Gunnar Strand Jacobsen“, du finner hans facebook side her . der firma hans går under navnet “Strongbody”  Mer om trening og diett skal dere få vite i et senere innlegg som jeg skal poste snart, ville bare kort oppdatere dere som leser bloggen min ennå.

Ha en fin kveld videre 🙂

Følg meg gjerne på instragram “idadir”