AV OG TIL SAVNER JEG FØLELSEN AV..

..å være student!
Det er spesielt når sommeren er her, og alle har sommerfeire og FRI – da kommer følelsen av å savne å ha fri som alle andre. Må si jeg er nokså sjalu når jeg ser statuser på facebook med “sommerferie- woho”, eller tilbringer dagen i bikini på verandaen. Hjelper ikke sånn veldig mye når jeg selv jobber på flyplass og ser alle glade ungdommer som skal på ferietur.
Men jeg får trøste meg med at jeg snart skal til KOS i 1 uke, og har flere reiser planlagt utover sommeren. Idag har jeg tilbringt 9 timer på jobb, og er klar for en da en 9 timers vakt i morgen.

Ønsker alle lesere en fin kveld videre!

Har du sommerferie eller jobber du også?

Klem
Ida

ENDELIG KAN JEG FIKSE HÅRET IGJEN

God ettermiddag nydelige lesere

I snart 3 uker nå så har jeg ikke kunne stylet håret mitt, fordi rettetanga mi gikk til helvete. Stod på badet og krøllet håret da det smalt i ledningen og den ble ødelagt. Jeg har derfor brukt en gammel rettetang til 200 kroner fra sparkjøp , ikke bra! Har lenge tenkt tanken på å skaffe meg ei ghd rettetang, men alltid synes de har vært så dyre. I butikken koster de 1600 kroner, mens på nettet finner du de til 800 kroner. Jeg kjøpte min her.
Det skal sies at man alltid skal betale moms av varer fra utlandet som overstiger 200 kroner, MEN på denne nettsien får du tilbake moms og toll. Fant en genial oppskrift på en annen blogg, her. Jeg betalte 345 kroner i moms og toll, og disse får jeg tilbake fra nettsiden når jeg sender inn kvitteringen.

Nå skal det både krølles og rettes hår fremover, jippi!

  

Har du GHD rettetang?

<3<3<3
Ida

Ikke reklame – ikke sponset innlegg

CHARTERTUR ER BESTILT

God ettermiddag nydelige lesere

Er det noe jeg virkelig ser frem til nå så er det 1 uke i KOS fra 5 – 12 juli. Jeg har aldri vært i KOS før, men har hørt mye positivt om plassen. Har de siste 4 årene tilbringt feriene mine i Tyrkia, nærmere bestemt herlige Alanya. Men i år vil jeg også prøve den greske øya KOS. Har sittet og sett på restplass.no i noen uker nå, og i går ble det bestemt at jeg reiser nedover. Prisen på reisen ble på 4700 kroner, noe jeg synes er veldig overkommelig pris.

Flere som har vært i KOS?
Noen som anbefaler noe å se og oppelve der nede?

<3<3<3
Ida

DETTE ER PÅ VEI I POSTEN

God ettermiddag nydelige lesere

Nå som sommeren sniker seg sakte men sikkert frem, så har jeg bestemt meg for å prøve ut “Supertan” som flere bloggere har skrevet så ivrig etter. Jeg må bare få si at dette ikke er et sponset innlegg, men betalt ut fra egen lomme. Denne får du kjøpt her for 278 kroner (inkludert frakt). Det er 32 tabletter, der du skal ta 2 daglig, 30 minutter før soling. Dette er altså ikke samme som betakaroten da du skal gå på de hver dag, men KUN når du blir blottet for sol. Jeg gleder meg til å se om disse faktisk fungerer, og krysser mine fingre på det! 

Flere som har prøvd dette?

<3<3<3
Ida 

FORANDRING FRYDER?

God kveld nydelige lesere!

Når jeg skriver dette innlegget kjenner jeg at jeg rødmer litt.. Jeg har nemlig ikke vært på trening på snart 3mnd, og bestemte meg derfor idag for å gjøre en forandring. Så etter jobb idag tok jeg min første treningsøkt på veldig veldig lenge! For så å avslutte med en soltime på brun og blid. Herlig følelse !

Har du trent idag?
Hva er DIN motivasjon?

<3<3<3
Ida

HJELP – HÅRKRISE

God ettermiddag nydelige lesere!

Som dere vet så tok jeg av meg hair extensions for snart 1 uke siden, for å la håret få litt fred. Må ærlig innrømme jeg føler meg som et dass på håret med både kort hår og ikke minst 3 cm mørk ettervekst. Æsj! Og oppe i det hele så ryker rettetanga mi, så jeg får ikke ordnet håret – yeah right! Har nå bestilt meg ghd tang , og håper den kommer fort som bare det..Tanga kjøpte jeg på feelunique sin nettside, der man får igjen både toll og moms, genialt!

Flere som har GHd tang og er fornøyd?

<3<3<3
Ida