OSLO OPPLELVESE

God kveld kjære lesere!

Som dere kanskje har fått med dere så har jeg vært ansatt i Avinor ved Trondheim lufthavn Værnes siden 2009. Dette er en jobb jeg elsker, og mye av grunnen til dette er mine flotte kollegaer. Jeg har vært på mange arbeidsplasser, og du skal lete lenge etter en slik god gjeng som dette. Ja, jeg er yngst av oss alle, men det betyr overhode ingenting. Disse damene er like “unge” til sinns som jeg er. De er rett og slett fantastiske!

Meeeen, tilbake til blogginnlegg.. Siden jeg startet her for snart 5 år siden så har jeg ennå ikke vært med på noe arrangement rundt omkring i landet. Men dette skulle fort snu. Tidligere i sommer ble det snakk om en servicesamling i Oslo sammen med alle andre servicesentrene rundt omkring på norske lufthavner. ENDELIG tenkte jeg. Så 16.oktober – torsdagen som var nå, dro vi en gjeng på 5 stk med fly til Oslo. Fra vi satte føttene våre på flyet og til vi landet igjen på fredagskvelden så var det super stemming og MYE latter.

 Selve bakgrunnen for turen vår var å bli bedre kjent med de andre som jobbet på Avinor sine flyplasser, dele erfaringer og sammenligne. Vi hadde også kurs foredragene som snakket om både kroppsspråk, motivasjon og mye mer. Vi tok turen innom Eidsvoll bygningen og sprettet champagne. Morsomt å gjøre noe utav ting, synes jeg! På kvelden dro vi til en kjempe koselig lavo og spiste nydelig dådyr middag. En perfekt avslutning på kvelden.

Må bare få sagt hvor fantastisk det er med slike turer, du får liksom lagt alt av jobb bak deg, og bli kjent med kollegaene dine på en helt ny måte. Absolutt en koselig Oslo tur!

Følg meg på instagram “idadir”
TYPISK MIN FLAKS

God kveld kjære lesere!

Dere husker kanskje at jeg skrev at jeg hadde kjøpt meg splitter ny el bil for snart 1 måned siden? Og tror du ikke at 2 uker etter at jeg fikk bilen så ble jeg påkjørt på vei til jobb?? Det var ikke hvilken som helst jobbdag, det var min FØRSTE dag på min nye jobb. Snakk om uflaks! Det var en tulling som ikke holdt vikeplikten sin fra høyre, og kjørte rett inni meg på venstre side av bilen. Og vet du? Selv om det var 30 sone, så kjentes det ut som han kom i en helvetes fart, fordi det ble et skikkelig sammentreff. Da jeg åpnet øynene etter kræsjen så føltes det som om at hele bildøra mi var smadret inn.

MEN da det “kun” var ved venstre front ved dekket, så ble jeg utrolig glad for at det ikke var større skader. Så ja, bilen måtte på verksted. Jeg har heldigvis full kasko forsikring, så jeg får jo dette dekket uten å betale 1 krone selv. I mellomtiden må jeg ha leiebil. Jeg fikk en bensin bil til leiebil, noe jeg egentlig ikke var fornøyd med, ettersom jeg trodde jeg skulle få en el-bil til lånebil. Men det er en annen sak som jeg ikke skal gå innpå. Men i hvert fall, ulykker skjer overalt, og de skjer FORT.

Så mitt råd til deg: Følg med på trafikken, det er mange tullinger der ute!

Følg meg på instagram “idadir”DET VOKSNES LIV !

God søndag alle sammen!

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt fortsatt har denne bloggen? Jeg startet denne bloggen for snart 3 år siden, og det er ennå liv i den. Ja, så vidt! Bloggen min har gitt meg utrolig mye, blant annet nye bekjentskap, men også mange nye erfaringer. Jeg har hatt oppturer og nedturer , og da har bloggen vært god å “støtte” seg på. Det har vært godt å ha en blogg der jeg kunne dele både tanker og følelser med et “hemmelig” publikum. Og ja, jeg har hatt mange fine minner med det å blogge.

Hvorfor snakker jeg som om jeg skal legge ned bloggen min? Er dette et “adjø” innlegg? Vet du? Det har jeg tenkt litt på de siste dagene, og ja – det hadde kanskje vært det beste, fordi jeg er super elendig med å oppdatere denne bloggen. MEN en annen del av meg klarer ikke å legge vekk bloggingen. Selv om det blir sjeldent, så har jeg utrolig nok fremdeles noen lesere på bloggen min. Jeg har så sinnsykt lyst til å fortsette å blogge slik som før, gjerne 2 innlegg daglig. MEN jeg har rett og slett ikke tid eller mulighet. Jeg har så vidt tid til å sitte ned i leiligheten å se tv/slappe av. Så hvordan skal jeg kombinere bloggingen oppe i alt dette ? Who knows…

De siste ukene har det ikke skjedd mye spennende i bunn og grunn. Jeg har jobbet altfor mange dager på rad nå, og det kjennes ut som jeg BOR på flyplassen. Jeg jobber her, spiser her, og sover på en sofa her om nettene. Trenger du virkelig jobbe så mye, spør folk meg. Jeg er rett i forsvarsposisjon og sier “Jo, jeg har egen leilighet nå og en splitter ny bil, så ja jeg MÅ jobbe så mye for å få ting til å gå rundt”. Ja, mye av det er sant, fordi jeg har veldig mye å betale på hver mnd, men en annen del av meg er redd.. Redd for å ikke klare å mestre det å betale på 2 lån, mat og alt annet jeg trenger i det voksnes liv.

Det er rart dette med å “bli” voksen. Jeg er 24 år, og føler at livet mitt på mange måter ble snudd på hodet da jeg 4.juli kjøpte meg egen leilighet. Det var ikke før NÅ jeg så hvor tøft det faktisk er å eie noe eget i forhold til månedlige utgifter. Jeg har vært vant med å ha penger å bruke KUN på meg selv, klær, sminke/hår etc, mens nå er det andre ting jeg må sette fremst. Det er en uvant følelse, og jeg har ennå ikke helt blitt vant til denne følelsen av å betale så mye penger hver mnd. Jeg er kjempe stressa, og føler at jeg MÅ jobbe hver dag for å kunne ha nok penger til alt annet enn bolig og bil. Mitt verste mareritt tror jeg må være å se at jeg har 0 kroner på sparekonto, og dit skal jeg ALDRI komme! Nei, jeg er ikke besatt av å ha penger, på ingen som helst måte – men jeg MÅ ha kontroll over økonomien min til enhver tid.

MEN, nok prat nå..
Ønsker alle kjære lesere en fortsatt fin søndag!

Følg meg på instagram “idadir”