KVELDENS FEST OUTFIT

God kveld fantastiske lesere

 Kjapp tur innom for å vise dere kveldens fest outfit, valget falt på kjole nr 2 da jeg følte denne passet bra for anledningen. Nå er vi på full fart på vei inn til Trondheim for å feire nyttårsaften med herlige venner og godt selskap. 

Kommer til å holde dere oppdatert utover kvelden.

..ønsker ALLE en riktig god kveld!

<3<3<3
Ida 

VIKTIG Å HUSKE DETTE

God senkveld kjære lesere

I kveld har jeg hatt besøk av en herlig kollega OG venn, noe som har vært super koselig. Det er viktig å huske å ta vare på sine kollegaer som også blir en god venn. Kvelden gikk med på å jentesnakk og et nydelig måltid med “kylling nachos”. Se oppskrift under

Oppskrift

1 grilled kylling
1 glass tacosaus
1 boks creme fraise
revet ost

Slik gjør du;

1. Start med å riv kylling, og legg den i en ildfast form.
2. Ha over 1 glass med taco saus
3. Sett i ovnen på 200 grader i 10 min
4. Etter 10 min, ta den ut og ha på 1 boks med creme fraise
5. Strø over revet ost
6. Sett i ovnen på 30 minutter på 200 grader

Serveres med nachos og nydelig salat.  


Nå må jeg hive meg i seng, da det bare er 6 timer til jeg skal være våken igjen… HJELPES!

Er du flink til å ta vare på gode kollegaer?

<3<3<3
Ida 

SHIT HAPPENS

God morgen fantastiske lesere

Jeg er allerede oppe og klar for en ny dag på jobb. Julen ble ikke slik jeg hadde forestilt meg med kvalitetstid med familie og venner, men “shit happens”. Jeg får gjøre det beste ut av det, og tenke på den dagen jeg evnt ønsker fri i jula (pga barn eller reise) så kan jeg da “utnytte” av dette. Nå som jeg er ung så kan jeg vell jobbe får jeg høre av bekjente. 

Hva er dine planer for dagen?

<3<3<3
Ida 

KVELDENS OUTFIT

God kveld kjære lesere

Kjapp tur innom for å vise dere kveldens outfit. Jeg er nå på vei til pappa for å spise julemiddag, da jeg dessverre måtte stå over lunsjen tidliger i dag pga jeg sovnet på sofaen etter en lang natt. Tenkte dette var en fin tid å bruke den kjolen jeg kjøpte på Vila på salg med 30% til 230 kroner. 

 

Hva synes du om kjolen?

<3<3<3
Ida 

JEG TRODDE IKKE JEG ORKET DETTE

God morgen fantastiske lesere!

Håper alle har fått en fin start på juleaften, og koser seg uansett hvor de befinner seg idag; om det er på ferie, jobb, hjemme eller på hytta. Jeg for min del er på vei til jobb, og skal bare jobbe i 3 timer før jeg har hele julekvelden sammen med familie og Bahadir. Men tilbake til overskriften, jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å pynte den lille stuen vår i leiligheten til mamma ettersom jeg jobber hele jula og Bahadir reiser til Tyskland i morgen. Hadde ikke kjøpt inn noe julepynt, og var fast bestemt på å ikke pynte. MEN etter vi pyntet juletreet så fikk jeg en slags “julespirit” over meg, og fant frem noe på lofte til mamma for å pynte opp litt i den stusselige kjeller leiligheten min. 

 

Dette fatet kjøpte jeg på europris til 100 kroner for ei stund siden. Elsker det, så fint ! 

Til at jeg egentlig ikke skulle pynte i det hele tatt, så er jeg fornøyd med det lille jeg fikk til av ingenting. Nå kan julen starte hjemme hos meg også.

<3<3<3
Ida 

JEG KAN ENDELIG SI DETTE..

..det er JULEAFTEN!! God jul familie, venner og alle blogglesere der ute. 

Om noen lurer på om vi rakk å bli ferdig med å pynte juletreet så kan jeg si så mye som, at det ble vi – tilslutt! Gud, så mange lys vi hadde på treet. Jeg elsker å pynte juletreet, men synes det å sette på lys er den kjedeligste parten. Som dere kan se på bildet nedenfor, så er det en utrolig stor pakke, som jeg ikke har anelse på hva den inneholder. Jeg kjenner det kribler litt ekstra i magen når jeg ser denne store pakken.. 

 

Slik ble juletreet når vi var ferdig å pynte det. Litt kjedelig at blitsen ødelegger fargene på lysene og kulene, men det får la seg gjøre. 

Ønsker alle en fantastisk kveld/natt videre 

Hva tror du det er i den store pakken?

<3<3<3
Ida 

HJELP – JEG REKKER IKKE DETTE..

God sen kveld kjære lesere!

Nå er det kun 1 time og 15 minutter igjen til juleaften bringes inn klokken 00.00, og vi har enda ikke pyntet juletreet. Har vært på farten siden 09.00 i morges med både jobb, mathandling og ikke minst julebesøk til tanter, onkler, søskenbarn og besteforeldre. Nå får vi hive oss i gang med å pynte juletreet. Alle skal være med på pynting, inkludert hundene i familien.

 

De siste 3 årene har vi hatt plastreet, så vi slipper alt rotet underveis i jula og for ikke å snakke om ETTER jula..

Masse julepynt, kjenner at julestemingen kommer snikende på her..

Har du pyntet juletreet?

<3<3<3
Ida 

JEG MÅ BARE..

God morgen kjære lesere

Det er lillejuleaften, og jeg er på farten til å dra på jobb. Jeg kan ikke fatte at det er lillejuleaften enda. Jeg må bare få til å gjennomføre denne dagen.Timeplanen min er ganske så hektisk idag, da jeg skal jobbe frem til 17.00, for så rett å kjøpe den siste julegaven.. nemlig til MANNEN min!! Gud, jeg er så stressa – dere aner ikke. For så å dra til 2 forskjellige tanter av meg som bor her og der for å levere ut de siste julegavene og ønske god jul. For så å ta turen innom pappa og levere julegaver og ønske de god jul, for så å dra hjem å pynte juletreet til klokken 21.00. Etter det så skal vi selv få pyntet litt i leiligheten, da jeg enda ikke har tatt opp julepynten *flau*..

Håper alle blogglesere får en fantastisk lillejuleaften! 

Høres ut som en “fin” lillejuleaften for min del eller?

<3<3<3
Ida