ER DET VIRKELIG MULIG?!

God ettermiddag kjære lesere 

Sitter “fredelig” og leser på adressa.no, som er lokal avisen til Trondheimsområdet og kommer over denne artikkelen. “Stjal klær, smykker og pyntegjenstander for over 450 000 kroner”. Herrefred, er det virkelig mulig? Siden 2010 har kvinnen stjålet fra ulike butikker hun har jobbet i, hun sier selv at hun kom til Norge for å stjele, og hun er bare 20 år? Nei vet du, dette blir for dumt. Her får hun jobb og alt ting lagt i hendene, også snylter hun slik på samfunnet vårt. Nei fysj! Jeg kjenner at jeg blir utrolig provosert av slike snyltere som er så heldige å få seg en jobb, også kan de gjøre noe slikt bak ryggen til både kolleager/venner og sjefen sin. Hvor er arbeidsmoralen?!

Som straff fikk hun kun 45 timer i samfunnstraff, noe jeg synes er lite. Når disse 45 timene er unnagjort, er det som at dette aldri har skjedd? Jo, hun fikk ei bot på 455 000 i erstatning for at alt hun har stjålet. Men ser man det fra den andre siden, så er jo dette bare hva det koster å “tilbakebetale” butikkene. Denne dama skulle helt klart ha fått høyere straff enn hva hun fikk. Nei, det å bo i Norge har blitt altfor lett, dessverre!

Har du sett på maken?!


Gjenstandene var alt fra kjoler, jakker, sko, gensere og bluser, til kopper, stearinlys og andre pyntegjenstander. I tillegg ble det funnet 88 uåpnede pakker med servietter og 62 pakker strømpebukser. Over 80 smykker og klokker til en verdi av mer enn 70 000 kroner ble funnet på kvinnens bad

Ida

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg