ÅRETS JENTEJULEBORD

God kveld kjære lesere!

Da er det mandag, og kun 1 uke igjen til selveste JULEAFTEN!
Kan du tro det?
Føles ut som vi nettopp gikk inn i desember måned, og nå er vi over halvveis! Selv har jeg igjen 3 dager med jobbing før jeg tar juleferie og reiser til kjæresten på fredagskvelden, og gjett om jeg gleder meg da?! Da er det over 3 uker siden sist vi så hverandre, så det blir magisk!

I helgen hadde jeg jentejulebord hjemme hos meg, der vi var en god gjeng samlet. Her ble det servert geleshots (75 stk!), og du kan tro det var god stemning blant oss jentene. Vi dro så videre ut på utestedet Fire Fine her i Trondheim og hele kvelden var veldig vellykket! Det er faktisk over 5 mnd siden sist jeg drakk alkohol så da var det ekstra gøy å feste med jentene mine. Det er noe spesielt dette med å invitere jente du faktisk VIL feste med hjemme hos seg selv, og det er god stemning hele kvelden. Jeg liker slike jentevors aller best, og på lørdagen var ingen unntak.

Dagen i går var godt preget av lørdagens store alkoholinntak, og jeg var nok i seng før 20.00 i går, og sov til klokken 08.00 i dag. Så ja, kroppen min er ikke akkurat vant til julebord/alkohol. Men gøy var det, så absolutt!

Så nå er det lenge til neste gang jeg skal drikke, og det føles helt greit. Liker stort sett å være edru jeg, og har planer om å fortsette slik utover året 2019 også. Skal jeg drikke så må det være noe spesiell arrangementet eller noe som skjer.

Ha ei fin uke alle sammen 🙂

Følg meg på instagram @idadir

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg