JULEGAVE TIL DEN SOM HAR ALT

God kveld kjære lesere!

Det nærmer seg som sagt juleaften og de fleste er nok ferdige med julegavene, men for de som fremdeles ikke vet hva man skal gi til de som har ALT, så har jeg ett lite tips å komme med: BAILINE.

I dagens samfunn er det ofte slik at vi mennesker ikke tar oss tid eller penger til å “pleie” oss selv, og derfor er dette en gylden mulighet å gi i julegave til en du bryr deg litt ekstra om. Hvorfor skal vi ikke få være litt “egoistiske” og få 30 minutters pleie 1 gang i uken for å bedre vår egen helse? Jeg synes det er dumt at vi mennesker ikke setter av mer tid til oss selv, da vi kun har en helse og den bør vi ta godt vare på!

Bailine bli omtalt som verdens beste magetrening, og jeg sverger til Bailine i 1,5 år nå! Dette har hjulpet meg så mye i hverdagen, både fysisk og psykisk. Overskudd, mestringsfølelse og skadefri kropp er 3 ord som kan beskrive Bailine for min del.

Hva er Bailine?
 Bailine består av elektroder eller “plater” som festets til huden på bestemte punkter på musklene. Apparatet sender ut elektriske pulser som følger ett spesielt program. Styrken på disse pulsene kan også reguleres. Programmet gjør at musklene trekker seg sammen og slapper av, akkurat som på vanlig trening. Bailine er som all annen trening, det er ferskvare som må vedlikeholdes. Denne behandlingen gjør ikke vondt, og det er faktisk behagelig og avslappende. Behandlingen varer i 30 minutter, og dette er en fin måte å slappe av i kroppen på!

Bailine trening hjelper på så mye, og dette er bare noe av det du får ut av Bailine:
– Bedre helse
– Økt velvære og energi
– Lindrer ømme muskler og ledd
– Vekttap

Akkurat nå kjører de juletilbud og har gavekort på Bailine trening:
Kjøp 20 og få 5 stk gratis
Kjøp 10 og få 2 stk gratis

Om du er interessert i dette, så anbefaler jeg deg å teste ut en prøvetime helt GRATIS! Her får du tatt en figuranalyse og det regnes ut eksakt hvilken kroppsfigur du har og hvor dine problemområder er. Deretter får du, med hjelp av dataen, frem et treningsprogram som er tilpasset kun for deg. Underveis vil vi korrigere dette slik at det passer sammen med dine mål og drømmer. Les mer om behandlingen her

For mer info
Hjemmeside her
Facebook side her

For booking (gratis prøvetime!!)
Telefon: 98 87 22 00
Mail: [email protected]

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg