#MESTRINGSFØLELSE

God kveld kjære lesere!

Da var det igjen fredag, og helga står for tur. Og vet du? Jeg har frihelg, noe jeg gleder meg så sinnsykt til. Uka her, og forrige uke har gått i hundre, med godt over 70 arbeidstimer pr.uke, kan du forstå hvor godt det blir med frihelg nå?

Idag føler jeg bare for å skrive ett “random” blogginnlegg, fordi akkurat nå er jeg i sikkelig skrivemodus og kunne skrevet og skrevet om alt og ingenting. Det har ikke skjedd så altfor mye siden forrige blogginnlegg, fordi som du skjønner går det mye i jobbing både på flyplassen og hos Posten. Da blir det mindre tid til alt annet, men vet du? Det går overraskende bra, jeg elsker å jobbe! Aldri har jeg trivdes så godt på jobb som jeg gjør per dags dato, og det tror jeg skyldes at jeg er på en plass i livet der ting er veldig bra, både jobbmessig og på privaten. Jeg har det bra med meg selv! Og DET utgjør mye i jobbsammenheng, uten tvil.

Forutenom jobb, så er det treningen da. Jada, den går så det suser! Jeg er ennå på hugget og trener 5-6 dager i uken, og vet du? Jeg har begynt å lagt inn pulsspinn timer nå, noe som er såååå gøy! Jeg gjorde dette tidligere, men så hadde jeg et laaangt avbrekk, og nå er jeg tilbake igjen. Har satt meg som mål å få til 2 pulsspinn timer i uka, og det skal jeg klare å gjennomføre. Den følelsen når du setter deg på spinningsykkelen og gir ALT du har i dragene på 4×4 er bare magisk. Svetten renner, hodet og kroppen får kjørt seg og det føles helt fantastisk! Om du bor i Trondheimsområde og er ivrig på spinning, møt opp på min bestevennine sin spinningtime mandager kl 15.30 og få kjørt kroppen din!

Ellers så må jeg fortelle at jeg har begynt på diett igjen. Eller kanskje jeg skal kalle det “kostholdsplan”? Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Men uansett, jeg følger en plan som er tilpasset meg og mine “behov”. Jeg startet med denne planen forrige uke, og har klart meg veldig bra om jeg får sagt det selv. Jeg er veldig fornøyd med å klart å holde meg til planen selv om jeg har jobbet godt over 70 timer uka her, og klapper meg selv på skuldra. Hvorfor begynte jeg å følge en matplan? Jo det skal jeg si deg. Nå som treningen går såpass bra, alkoholfrie måneder frem til bursdagen min (13.april), så tenkte jeg; “Hvorfor ikke gjøre noe med maten også”? Da gjør jeg ihvertfall det beste jeg kan for å få de beste resultatene jeg vil oppnå.
Trening, null alkohol og kostholsplan –> gir resultater!

Jeg er inne i min 10 uke uten alkohol, 1 uke på diett, og ting begynner allerede å skje med kroppen min. Jeg ser tydelig forskjell på kroppen min fra jula, og frem til idag. Og vet du? Jeg er stolt!! Stolt over jobben jeg gjør med meg selv, og hvordan ting utvikler seg. Jeg har som mål å komme i bedre form enn jeg noen gang har vært, og planlegger å gjennomføre denne matplanen i tiden fremover og ha fult fokus på å få en bedre helse. Kombinert med rett kosthold, styrketrening OG pulsspinn timer, så mååå jo dette blir BRA!

Ååååå, det er så mye jeg vil skrive men jeg må begrense meg litt. Jeg har det ihvertfall som plommen i egget for tiden, energien er på topp og jeg føler meg fantastisk! Jeg er så glad og takknemlig for at livet smiler, og at jeg klarer å oppnå det jeg setter meg som mål. Det er viktig for meg å ha planer og mål for å kunne presterer bedre, og det er nettopp det livet handler om!

Ønsker alle en strålende helg! <3

Følg meg på instagram @idadir  (for bilder, inspirasjon og hverdagen min)


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg