ITS JUST SATURDAY (?)

God kveld kjære lesere!

Lørdag.. Hva betyr egentlig denne dagen for folk? Jo, for de fleste av oss betyr dette helg og mye ekstra kos. Men trenger det egentlig å være slik? Trenger helg å by på massevis av godteri og alkohol? Om du har bestemt deg for å leve et sunnere liv, ville jeg ikke brukt helgen min til slike “fristelser”. Nå sier jeg ikke at du skal være helt nazi og forby alt som er godt i helger, men jeg mener at helg ikke er noe unnskyldning for å gi faen. Bruk heller fridagene i helgen til å bake sunne bakster, der jeg virkelig anbefaler å bruke denne bloggen: www.kriweb.no – hun poster daglig sunne oppskrifter på dessert og andre godsaker. Når du har ekstra tid i helgen, hvorfor ikke gjøre noe ut av den? Bruk fritiden din på ei ekstra treninsøkt? Kanskje hadde du bare planlagt 3 økter denne uken, men klarer å presse inn 1 ekstra økt denne søndagen – ettersom du dropper drikkingen på lørdagskveld? Eller, om det er snø der du er – kom deg ut på ski og gjør noe hyggelig sammen med familie, venner eller kjæreste. Helgen byr på så utrolig mye mer enn godteri og alkohol.

 Gårsdagens treningsøkt:

 Sidehev 4kg 3x8rep
Facepull 4kg 3x8rep
Biceps curl 8kg 4x8rep
Consentration dumble curl 5,5kg 3x8rep
French press 5,5kg 3x8rep
Nedtrekk 39kg 4x8rep
Pull ups 4×5
Sittende roing 49kg 4×8
Avsluttet med 30 min cardio på tredemølle med stigning 12 og hastighet 6. 

Har DU trent idag?

-Ida-

6 kommentarer
    1. Helt enig. Vi justerer veldig lite på rutinene her i huset selv om det er helg. Leggetiden til barna er noenlunde (men ikke fullt så streng) som på hverdagene, vi prøver å spise sunn mat (taco er jo supermasse salat og er jo faktisk relativt sundt f.eks i forhold til mye annet) og så prøver vi å lage endel av godsakene selv (sukkerfrie vafler som ungene elsker f.eks) slik at vi vet hva vi putter i de små. Selv om helgen er litt mer kos enn vanlig så er det tross slt 52 helger i året. Det er mange muligheter til utskeielser ila ett år. Selv om jeg elsker å bake så prøver jeg å finne sunnere måter å bake på. Det er så kjipt å ødelegge alt det man har trent så hardt for ved å skeie helt fullstendig ut hver helg. Men så er det jo koselig å ha litt ekstra kos innenfor rimelighetens grenser av og til også da 🙂

    2. Ja, helgene er fritid og den skal nytes med gjøremål som gir glede i sinnet.. Vi har glemt bort hva helgen handler om for vi tror det å sitte på rompa gir oss energi, hvor feil kan man ta … 🙂 fiin søndag!!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg