UNFORGETTABLE

God kveld!

Nå er jeg endelig kommet hjem fra jobb, og kan nyte resten av kvelden. Noe av det beste jeg vet med kveldene er god mat og en bra film. I kveld skal jeg kose meg med ost og kjeks, da mannen min ikke er så begeistret for dette. Da får jeg alt for meg selv!

Klokken 23.00 begynner den amerikanske dramaserien “Unforgettable” på TV 3. Serien følger en tidligere politietterforsker fra New York ved navn Carrie Wells, som lider av hyperthymesia, en sjelden medisinsk tilstand som gjør at hun husker alt hun har sett. Hun blir motvillig dratt inn i politiet igjen av sin tidligere kjæreste og partner når han spør henne om hjelp med en drapssak. Jobben gjør at hun kan fortsette etterforskningen av den ene hendelsen hun har forsøkt å huske: nemlig hvem som drepte søsteren hennes. En mektig familie hindrer Carrie i å utforske sin siste sak og hun får hjelp av en advokat som kan være den mystiske ringeren.

Før filmen starter skal jeg kaste på meg treningsklærne og trene litt hjemme. Jeg har nemlig kjøpt meg 2 treningsmaskiner fra TV Shop. Skal poste et innlegg om disse treningsmaskinene til uken. Gled dere!

Ha en fortsatt fin kveld, så blogges vi i morgen!

<3<3<3
Ida

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg