LILLESØSTER I BIKINIFITNESS 2014

God kveld kjære lesere 

Er det noe mange av dere lesere kanskje ikke vet så er det at min kjære lillesøster, som forsåvidt er 1 år mindre enn meg – skal stille i bikiniftiness i april 2014. Lillesøster har i flere år trent seg opp, og det kan man virkelig se på denne jenta, for fy faen for noen muskler. Storesøster har en del å ta igjen her ja! Men når det er sagt så er hun en kjempe inspirasjon for både meg og flere der ute som er interresert i trening. Jeg må si at jeg er super stolt over lillesøster som faktisk tar utfordringen og skal stille i en bikiniftiness konkurranse sammen med mange andre dyktige jenter spredt rundt omkring i landet. Det kreves mye arbeid bak en slik kropp, og Linn har virkelig jobbet for dette.

Mange spør meg hva som er min motviasjon og hva som har fått meg til å satte fyr på treningen min de siste månedene, og det er ikke til å legge skjul på at Linn er en stor motivasjonskilde for meg. Hun har lært meg veldig mye, og jeg har virkelig dratt nytte av ting hun har fortalt meg og rådet meg med. Mange spør meg om jeg ikke skal prøve å stille i bikinifitness. men per dags dato er jeg veldig fornøyd med å “kun” være en “hobbytrener”, og ikke satse fult like mye som søstersen. Men ja, det virker veldig spennende, så tiden får vise eller hva (?)

Du kan følge Linn på “linntiller” på instagram, der hun poster bilder, mat og mye mer inspirasjon innen trening og kosthold.

Flott, eller hva?!

Klem storesøster

9 kommentarer

Siste innlegg