RESULTATET ETTER TATTOVERTE ØYENBRYN

God kveld nydelige lesere

Da er jeg tilbake etter en flott tur på Hud og fotklinikken, hos nydeligste Lene som tok en etterfylling av min permanente make up på øyenbrynene mine. Det er 3 uker siden jeg sist var der, så fargen hadde blitt nokså redusert. Idag tok vi samme farge som forrige gang, og løftet de enda mer. Vi fylte også på litt mer inn mot midten. Denne behandlingen betalte jeg 4500 kroner for (inkludert 2 etterfyll), så jeg skal ha min siste time 27 februar. Da er brynene mine ferdige - jeg gleder meg sånn til å kunne våkne opp til dette hver dag. 

 Anbefaler virkelig henne hvis du bor i Trondheims område og ønsker perfekte øyenbryn nå mot sommeren. Hun får fort fulle lister,så det gjelder å melde seg på tidlig for å bli "ferdig" til sommeren.Du kan nå Lene Tessem på telefon 97100960.

Ikke for å skryte, men sjekk hvor flott form det er på øyenbrynene mine nå.
INGEN sminke på de !!

FØR
(
Her har jeg hatt 1 behandling) 

ETTER
(Her vil fargen enda reduseres en god del) Det endelige resultatet ser jeg etter siste behandling, så dette gleder jeg meg sinnsykt mye til. Øyenbryn har så mye å si for hvordan ansiktet ditt former seg. 

Hva synes du om mine ny tattoverte øyenbryn?

<3<3<3
Ida

Ikke sponset innlegg  


06.02.2013  ·  Make up  ·  61 kommentarer

RESULTATET AV MINE TATOVERTE ØYENBRYN

Hei kjære lesere

På onsdag var jeg som mange av dere å fikk tatovert øyenbrynene mine, også kalt "permanent make up" Jeg tok behandlingen hos "Hud og fotklinikken" på Saksvik (15 minutter unna Trondheim) hos nydelig Lene. Behandlingen foregikk i nesten 2 timer, der vi både snakket, tegnet brynene og tatoverte på bryn. Lene har blant annet tatovert Carina Dahl sine øyenbryn. Les her. Behandlingen kostet 4500 kroner, og inkluderer 3 behandlinger. Jeg skal nå tilbake i februar og mars, for å fylle på og evnt justere de.

Her er noen spørsmål jeg selv stilte meg før behandlingen

Er det vondt?  
- Jeg skal ærlig innrømme at det var ikke som å sitte i massasjestolen. Smerteterskelen min er ganske lav, så det skal ikke mye til for at jeg synes det er vondt. Kan si det var midt på treet vondt. Under behandlingen får du bedøvelseskrem, og det brukes en tatoveringspenn.

Hvor lenge varer tatoveringen?
Dette varer fra 3 - 5 år.

Hvilken farge passer best for meg?
- Jeg var usikker på om vi ville finne en farge som jeg ville være fornøyd med. Da jeg er såpass lys i håret, ønsket jeg å ha en farge som ikke ble for mørk, men heller ikke for lys. Da ville jeg heller ha en mørkere enn at brynene mine ikke skulle vises. Vi blandet fargene "Mocha" og "Bocha" og ble veldig fornøyd. Fargen er veldig skarp de første dagene, dette fordi ruren fremdeles sitter på. Når den faller av, ser man det endelige resultatet.

Hvordan kjentes det ut?
- Det prikket veldig i huden og kilte faktisk litt. Det gjorde at jeg ofte måtte nyse når hun drev på å tatoverte. Den vondeste biten var når hun måtte gå over den tredje gangen, fordi da var det ganske rødt og litt hovent.

Kan man bruke sminke/solarium etterpå?
- Jeg var litt forsiktig med å bruke sminke, slik at det ikke skulle bli noen infeksjon rundt tatoveringen. Ettersom brynene er så fine, trenger man ikke bruke sminke på  brynene på veldig lang tid. Det er helt greit å bruke mascara etc, så lenge man unngår brynene. Jeg skal vente i noen uker før jeg tar solarium, og da bruke solkrem over tatoveringen.

Blir det ikke stygt når ruren begynner å gå av?
- Jeg trodde det ville bli et problem, men det løsnet litt etter litt. Når ruren detter av, ser man den virkelig fargen på øyenbrynet.

FØR


 ETTER

Jeg bare elsker resultatet, og kan nesten ikke vente til februar da jeg skal fylle på de igjen! Hvor herlig er det ikke å våkne opp til slikt hver dag?

Ps: Når ruren har falt av, skal jeg nappe vekk hårene som stikker utenom tatoveringen. Vil vente med det slik at jeg ikke risikerer en infeksjon.

Hva synes du om resultatet?

<3<3<3
Ida


13.01.2013  ·  Make up  ·  41 kommentarer

MINE INNKJØP

Hei kjære lesere!

jeg har igjen tatt meg en shoppingrunde på Ebay, og er stor fornøyd med innkjøpene mine

¨

Finner du her til 155 kronerAlt dette kjøpte jeg for tilsammen 550 norske kroner. Åå, som jeg elsker Ebay!
Hvis du ønsker link til noen av produktene, så si ifra skal jeg finne tak i de. 

Likte du innkjøpene?

<3<3<3
Ida 


20.11.2012  ·  Make up  ·  78 kommentarer

BILDER FRA FOTOSHOOT

Hei mine kjære lesere!

Her kommer et bildedryss fra fotoshooten idag, tatt med mitt speilrefleks kamera. Får bildene i neste uke fra fotografen, men tenkte å gi dere en sneakpeak.

<3<3<3
Ida 


16.11.2012  ·  Make up  ·  23 kommentarer

SMAKEBIT FRA FOTOSHOOT IDAG

Hei fantastiske lesere!

Da er jeg kommet tilbake etter en 5 timers fotoshoot med herlige Monica Fossum. Tema var catwalk stil, og jeg må si det ble ganske crazy. Utrolig artig og ikke minst lærerikt! Det kommer flere bilder senere, men nå er i full fart på vei til solarium, for så å dra på jobb 17.00 - 00.00. Har enda ikke dusjet håret eller gjort klart noe for julebordet i morgen. Stressa! 

Makeupen skal vise at jeg "gråter" gull tårer

Hva synes du?

<3<3<3
Ida 


15.11.2012  ·  Make up  ·  58 kommentarer

NY FOTOSHOOT I MORGEN

Hei kjære lesere!

I morgen har jeg en ny fotoshoot med herlige Monica Fossum som skal sminke og style meg. Tema denne gangen skal være "crazy og kreativ catwalk look". Gud, som jeg gleder meg til denne fotoshooten.


(bilde fra forrige ukes fotoshoot)

Tror du det blir en bra fotoshoot?

<3<3<3
Ida
 

 


14.11.2012  ·  Make up  ·  29 kommentarer

BILDER FRA FOTOSHOOT

God kveld kjære lesere

Her kommer noen bilder fra fotoshooten jeg hadde i forrige uke. Synes det ble kjempe stilige bilder, og gleder meg allerede til neste fotoshoot. 
Hva synes du?

<3<3<3
Ida 


13.11.2012  ·  Make up  ·  99 kommentarer

FLERE BILDER FRA FOTOSHOOT

Hei kjære lesere!

Nå har jeg fått lagt inn noen bilder fra speilrefleks kamera mitt fra fotoshooten, så her kommer et utvalg av bilder jeg selv har tatt:Tøft eller hva?

<3<3<3
Ida 


08.11.2012  ·  Make up  ·  62 kommentarer

SMAKEBIT FRA FOTOSHOOT

 

Hei kjære lesere!

Da var jeg kommet tilbake etter en flott fotoshoot. Tema var "fashion"; og jeg synes virkelig at det kom godt frem på bildet. Det ble falske øyevipper og hele pakken. Bildene fra fotografen kommer i neste uke, men her er en liten smakebit fra en privat fotoshoot med mobilkamera.

Jeg elsker det!

Hva synes du om sminken?

<3<3<3
Ida


07.11.2012  ·  Make up  ·  85 kommentarer

MY RED LIPS

Hei søtiser!

Jeg elsker å bruke røde lipglosser nå som vinteren kommer. Det passer perfekt til nelgene mine og kjolene jeg har bestilt meg til julen nå. I går kjøpte jeg meg lipgloss fra Mary Kay i fargen "Rockn Red" til 190 kroner. Jeg har prøvd tusenvis av lipglosser som blir klissetet og der fargen forsvinner veldig fort. Denne lipglossen slår alle jeg har prøvd, den er ikke klissete, og holder på fargen veldig lenge! Elsker den, og sverger til denne fremover. Du kan kjøpe den hos min venninne som er konsulent for Mary Kay, her


Kilde google
Love my red lips! 

Flere som har prøvd denne herligheten?

<3<3<3
Ida 


26.10.2012  ·  Make up  ·  12 kommentarer

PÅFYLL AV RESTYLANE I LEPPENE

Hei!

For snart 1 uken siden tok jeg min første restylane behandling, og tenkte: "aldri i verden om jeg skal fylle på leppene mine en gang til". Jeg fikk jo mega lepper de første 2 dagene, men så gikk hevelsen ned, og jeg følte jeg fikk igjen mine gamle lepper. Det sies at man må ta etterfyll etter 1 mnd for å få noe effekt ut av det. Det sies også at jenter med høy forbrening, forbenner stoffet fortere. Jeg skal ihvertfall tilbake og ta en sprøyte til på 1 ml den 31.oktober. Jeg gleder meg veldig til å se det resultatet etter denne gangen, og denne gangen vil det vare i 6 mnd, for så å ta evnt påfyll. 

Bildet til venste er før jeg tok retylane, bildet etterpå er 1 time etter behandling. 

Slik ønsker jeg at leppene skal bli "permanent" tilslutt. (Bildet 2 time etter behandling)Ei vennine av meg fortalte meg at dette blir en "dyr" hobby, og jeg skjønner akkurat hva hun mener!

<3<3<3
Ida


09.10.2012  ·  Make up  ·  41 kommentarer

STATUS PÅ LEPPENE

God kveld!

Lovte dere tildligere idag å gi dere en status på hvordan "dolly duck" leppene mine hadde det. Jeg kan si såpass mye som at leppene dere så rett etter behandling, var barnemat i forhold til hvordan de var i går kveld. Jeg hovnet sikkelig opp, og så ut som en virkelig duck. Idag har de blitt mye bedre, selv om at det vil ta mange dager før hevelsen går helt ned. Underleppa er fremdeles større enn overleppa, noe som irriterer meg. Men som de sa på klinikken: De vil være ujevne i en tid fremover, så ikke stress. 

Til venstre viser i går, og til høyre viser idag:Nå venter jeg på at ei venninde av meg skal komme. Vi skal slarve litt, også skal vi sette på noen hair extensions. Jeg har nemlig mistet noen fester siden jeg satte på. 

Ser dere noe forskjell fra i går?

<3<3<3
Ida 


04.10.2012  ·  Make up  ·  13 kommentarer

STØRRE LEPPER

Hei!

Nå har jeg tatt livet helt med ro, og hivd innpå med 12 is og paracet/ibux. Tenkte å beskrive behandlingen av restylane jeg tok tidligere idag. En del har sendt meg spørsmål på mail og på facebook, så svarer ut dette her.SPØRSMÅL/SVAR

Hvor mange ml har du?

Jeg har som sagt aldri tatt restylane, og ønsket egentlig å ta så lite ml som mulig. Da jeg var på konstulasjonstime hos Elin Kringen for 3 uker siden, ble jeg fortalt at for å i det hele tatt få et resultatet, så må jeg sette 1 ml. Hun setter faktisk ikke 0,5 ml, fordi kunden vil aldri bli fornøyd med det. Så da ble det 1 ml restylane for min del. 

Hvilken type restylane tok du? Vanlig restylane eller restylane vital? 

Jeg ble anbefalt av Elin å ta vanlig restylane, da jeg hadde litt volum på leppene.

Hvor mye betalte du?

Opprinnelig kostet det 3500 kroner for 1 ml restylane, men ettersom det var 25% på restylane idag så betalte jeg 2647 kroner. 

Tok du kun restylane?

Jeg tok 1 ml restylane, men også litt botox. Dette for å løfte leppene litt, slik at jeg ikke fikk lepper som en and.

Hvordan foregikk behandlingen?

Først fikk jeg 1 bedøvelsesprøyte i hver øvre munnvik. Denne sprøyten kjentes ut som et lite stikk, så kom bedøvelsen. Når jeg fikk bedøvelsen, mistet jeg med engang følelsen i leppen, og fikk se meg selv i speilet- PANG der var jeg "dolly duck" på venstre side. Så gjentok vi samme på samme! Det var altså bedøvelsen som gjorde hevelsen, ikke restylane. Når bedøvelsen var satt, følte jeg aboslutt ikke min egen leppe, og fikk litt panikk. Elin skjønte at jeg var "redd" for å miste kontrollen, og ba meg derfor slappe av og at dette var helt normalt. Hun skulle så begynne med å sette restylane sprøyten, og jeg grudde meg sånn. Vips, så var det over. Jeg spurte Elin: "kan du si ifra når du stikker", så sier hun "kjære ida, jeg har allerede satt ferdig i overleppa". HVA?? Jeg kjente overhodet ingenting! Det visste seg at jeg blødde en god del under behandlingen, noe jeg ikke tenkte på det i det hele tatt før behandlingen. Jeg hadde mange blodårer i leppene, så det er vell bra?

Så gikk ferden mot den nedre leppen. Ettersom jeg var så hoven og følte at jeg mistet litt kontrollen, så satt Elin sprøyten litt over haken min. Dette slik at jeg skulle slippe å føle meg helt hjelpesløs. Bedøvelsen trakk fort oppover mot leppen, og vips så kjente jeg ingenting. Jeg tok kun noen par stikki nedre, da jeg i hovedsak ønsket volum på øvre leppekant. 

Var det vondt?

Som jeg skrev ovenfor, selve behandlingen av restylane kjente jeg ikke! Når hun stakk bedøvelsesprøyten så kjente jeg det, men ikke noe veldig ubehagelig, nei!

Synes du ikke de er for store nå?

Jeg synes helt klart at de er for store! Men dere må vite at dette er en behandling, og at hevelse er helt normalt. Husk resultatet vil ikke vises før om noen dager når hevelsen er borte. De fleste blir veldig skuffa når hevelesen går bort, og ønsker påfyll med engang.

Hvor ofte må du fylle på?

Jeg skal på etterkontrollstime om 1 mnd, og da lønner det seg å ta en påfyllingsprøyte for å opprettholde resultet, evnt redigere. De aller fleste ønsker dette, og da får du 20% rabatt på sprøyten. Etter det så holder det med påfyll 1 gang i halvåret. 

Kan du fjerne det?

Ja, jeg kan fjerne det om jeg ønsker det. Det finnes ei sprøyte som tar vekk stoffet, så det gjorde meg veldig beroligende.

Er det vondt etterpå?

Jeg synes det er vondere etter behandlingen enn under selve behandlingen. Dette er fordi nå har smertestilende gått ut, og det begynner å banke/prikke i leppene. Dessuten har de hovnet opp enda mer enn rett etter behandlingen.

Får du blåmerker?

Det er lett for at man kan få blåmeker ja. Jeg har ingen markerte blåmerker, men ser at jeg er litt lilla på sidene av innerleppa. Krysser fingrene for at jeg slipper blåmerker.

Må man være borte fra jobb?

Det anbefales å ta seg noen dager fri, da leppene hovner såpass mye opp. Jeg tok meg 2 og en halv dag fri, så får vi håpe at jeg er klar for jobb etter det!

 Håper dere fikk noen svar!

Er det flere spørmål så spør meg :)

<3<3<3
Ida 


03.10.2012  ·  Make up  ·  26 kommentarer

MIN FØRSTE RESTYLANE BEHANDLING

Hei!

Da var det hele overstått, og jeg har fra nå av fått navnet "Dolly duck". Da jeg satte meg i bilen i dag tidlig, følte jeg at dette er jeg IKKE klar for! Da jeg kom på Stokkan klinikken, ble jeg møtt av nydeligste Elin Kringen, som klarte å berolige meg før de store sprøytene skulle taes. Alt i alt gikk det veldig bra, skal komme tilbake til mer hvordan det ble utført senere i dag, men nå slenger jeg med et bilde som jeg lovte dere lesere! 

HELLO DOLLY DUCK                                                    

Er vell ikke vanskelig å skjønne at bildet til venstre er før, og bildet til høyre er etter?

Nå blir det å hive i seg is for å kjøle ned og få ned hevelsen. Så blir det paracet og ibux hver 6 time. JIPPI!BILDE TATT 1 TIME ETTER BEHANDLING

Skal skrive et innlegg senere i dag om selve behandlingen!

PS: dette er tatt rett etter behandlingen. Hevelsen vil gå ned med over 70%, så om 4 dager vil dere se et mer naturlig resultatet, og et SMIL! :)

Hva synes du?

<3<3<3
Ida 


03.10.2012  ·  Make up  ·  28 kommentarer

"KLAR" FOR RESTYLANE

God morgen!

Kan ærlig innrømme at jeg har ikke fått sovet mange timene idag. Våknet 2 timer før jeg skulle, og fant ut at det var best å stå opp. Nå skal jeg sette foten innover mot Trondheim for å ta restylane. 

Slik ser jeg ut idag, hadde god tid til å krølle håret og style litt. Ha en fin dag alle sammen!

Wish med good luck?

<3<3<3
Ida 


03.10.2012  ·  Make up  ·  20 kommentarer

FALSKE ØYEVIPPER

Hei!

Er det ikke utrolig fint når du ser jenter med lange og flotte øyevipper? For snart 1 år siden var jeg avhengig av å bruke falske øyevipper, men så ble jeg litt lei det. Og når jeg idag skal prøve å bruke det igjen, så klarer jeg ikke å bruke det mer enn 2 timer før jeg blir "trøtt" i øynene av å ha det på. Synes liksom det svekker synet mitt lit på sidene og føler at de "henger" litt. Alle mine falske øyevipper har jeg kjøpt på her på Ebay. Der betaler du 10 - 20 kroner for 60 øyevippe par!! I butikker får du kjøpt 1 par til 69 kroner. 

RESULTATET


Flere som bruker falske øyevipper?

<3<3<3
Ida 


30.09.2012  ·  Make up  ·  26 kommentarer

PERFEKTE ØYENBRYN

God kveld kjære lesere!

Jeg har aldri vært særlig fornøyd med øyenbrynene mine, da de er altfor korte og ødelagte etter for mye napping/skjæring. Det var for ca 3 år siden jeg bestemte meg for å ta permanent make up. Dette er tattovering som holder fra tre til fem år. Du kan ta permanent make up på øyenbryn, lepper og eyeliner. Jeg har ei god vennine av meg som nettopp hadde utdannet seg til å utføre permanent make up, så jeg fikk gjort det til henne for en billig penge!

Pakken består av 1 behandling, og 2 etterfyll (tilsammen 3 behandlinger).

Nå er det 3 år siden jeg gjorde det, og bildene nedenfor er dessverre av veldig dårlig kvalitet da jeg på den tiden hadde en gammel telefon. Jeg fikk ikke sendt bildet fra telefon til PC, så jeg måtte ta bilde av telefonskjermen. Beklager dårlig kvalitet. Bildet under er tatt rett etter behandling, Ser veldig sterkt ut, men fargen forsvinner når ruren detter av. 
Bildet under viser hvordan brynene mine er idag, 3 år etter behandlingen. 

Du kan klart se at fargen har forsvunnet en god del. Derfor skal jeg ta ny behandling i Trondheim i slutten av denne måned. Gleder meg til å få på plass øyenbrynene mine. Det er så utrolig herlig å slippe å tegne på seg disse brynene for å få det rett eller ikke. Får å lese/se mer om permanent make up kan du trykke her

Her er noen spørsmål jeg selv stilte meg før behandlingen

Er det vondt?  
- Jeg skal ærlig innrømme at det var ikke som å sitte i massasjestolen. Smerteterskelen min er ganske lav, så det skal ikke mye til for at jeg synes det er vondt. Kan si det var midt på treet vondt. Under behandlingen får du bedøvelseskrem, og det brukes en tattoveringspenn.

Hvilken farge passer best for meg?
- Jeg var usikker på om vi ville finne en farge som jeg ville være fornøyd med. Da jeg er såpass lys i håret, ønsket jeg å ha en farge som ikke ble for mørk, men heller ikke for lys. Da ville jeg heller ha en mørkere enn at brynene mine ikke skulle vises. Jeg gikk for fargen "Mocha", og ble veldig fornøyd. Fargen er veldig skarp de første dagene, dette fordi ruren fremdeles sitter på. Når den faller av, ser man det endelige resultatet.

Hvordan kjentes det ut?
- Det prikket veldig i huden og kilte faktisk litt. Det gjorde at jeg ofte måtte nyse når hun drev på å tattoverte. Den vondeste biten var når hun måtte gå over den tredje gangen, fordi da var det ganske rørt og litt hovent.

Kan man bruke sminke/solarium etterpå?
- Jeg var litt forsiktig med å bruke sminke, slik at det ikke skulle bli noen infeksjon rundt tattoveringen. Ettersom brynene er så fine, trenger man ikke bruke sminke på  brynene på veldig lang tid. Det er helt greit å bruke mascara etc, så lenge man unngår brynene. Jeg ventet med å ta solarium i nesten 3 uker, og da brukte jeg solkrem på tattoveringen min.

Blir det ikke stygt når ruren begynner å gå av?
- Jeg trodde det ville bli et problem, men det løsnet litt etter litt. Når ruren detter av, ser man den virkelig fargen på øyenbrynet.

Er det noen som har prøvd permanent make up? 

<3<3<3
Ida 


18.09.2012  ·  Make up  ·  26 kommentarer

MAKE ME FEEL GOOD

Hei kjære lesere 

Jeg har over lengre tid vært avhengig av falske negler. Jeg føler meg rett og slett naken uten negler. Mister jeg en negl, er det rett til min gode vennine å fikse den! 
Det er helt sinnsykt hvor mange forskjellig typer negler man kan ha. Det finnes negler i alle farger, og det er så mye man kan gjøre ut av det hvis man har god fantasi. Man kan ha helt vanlig fransk manikyr (hvite tipper), eller man kan ha rosa negler.  Man kan også ha halvt om halt med farge på en negl. Det finnes både glitter og klistremerker man kan ha på negler, og her kan fantasien bare løpe fritt.

Jeg har vært til mange forskjellige for å ordne neglene mine, men jeg har nå funnet min favoritt negledesigner! Jeg har erfart at det er viktig at den som legger neglene respektere deg og dine valg rundt hvordan du ønsker neglene dine. Selvfølgelig kan de komme med ideer, men ikke overkjør "kunden" din. Det er også viktig at man går godt overens og har noe å prate om, slik at tiden går fort.

Gleder meg til jul, fordi da skal jeg ha rød tipper med gull glitter på :) 


 Her hadde jeg svart tupp med glitter lagt skrått i skiftet hvitt/svart


Her hadde jeg rosa glitter på hele tuppen 


Her har jeg helt vanlig fransk manikyr 

 Hvis du ønsker flotte negler til en veldig rimelig pris, ta kontakt med meg på ida_tiller@hotmail.com for kontakt info :)

Pris: 500 kroner for nytt sett og 250 kroner for etterfylling 

Hvilke negler er din favoritt?? 

Klem
Ida 


16.09.2012  ·  Make up  ·  13 kommentarer
hits