KVELDENS FEST OUTFIT

God kveld kjære lesere!

Kjapp tur innom for å gi dere en smakebit av kveldens outfit. I kveld er det grease party hos ei venninne av meg, så derfor kjører vi helt svart og skinn antrekk. Nå skal vi bare kose oss med en herlig kveld!


08.03.2014  ·  a  ·  6 kommentarer

BLONDES WANTS ASS

God kveld kjære lesere!

Hva er  bedre enn en skikkelig blondie kveld med både trening og et sunt kveldsmåltid? Ingenting for min del. Som jeg skrev tidligere idag så ble dette min 2 treningsøkt idag , da bein og rumpe virkelig fikk kjørt seg idag. Ingen tvil om blondinene vil ha rumpe! Ikke mange måneder til sommeren , og da er det viktig med en bedre bakdel. Ingen tvil om at kvinners rumpe er noe som får mye oppmerksomhet , og derfor må vi virkelig jobbe med denne delen av kroppen. Er du ikke enig?

Etter ei hard treningsøkt, fikk vi fylt på med mat. I kveld ble det taco med karbonadedeig , og det smakte himmelsk! Dette må være noe av det beste jeg kan spise , og det er derfor ekstra viktig at jeg ikke spiser meg lei av det.

Ida


11.02.2014  ·  a  ·  5 kommentarer

ELENDIG START PÅ UKEN

God kveld kjære lesere!

Du vet du får en dårlig start på uken når du ikke engang har klart å gjennomføre ukens første treningsøkt.
Det er mandag, og jeg burde ha startet uken min med ei knall hard treningsøkt. Men hva skjer? Jo, jeg sette vekkerklokken på 10.00, og har planer om å dra på trening. Treningsklærne ligger klare, og jeg var fult innstilt på å dra på trening i går kveld før jeg la meg. Klokken ringer 10.00, og jeg tenker: "shit au, dropper treningen idag", og setter på ny alarm til 12.00. Når jeg da våkner 12.00, så får jeg en sikkelig ekkel følelse, som om jeg skulle ha våknet i rett tid og kommet meg avgårde på trening. Jeg vet at dette vil prege resten av dagen min, det at jeg ikke startet uken min med ei treningsøkt føles helt feil. Men nå er det ingen way back, og jeg må bare "leve" med det ut dagen.

Heldigvis har jeg store planer om å trene hardt alle de andre dagene i uken her, da jeg har mye fri og kan legge inne dobble treningsøkter. Har allerede booket meg på to venninne treninger denne uken, så da vet jeg at det blir trening! Trening er virkelig godt for helsen, og jeg merker jeg får så utrolig mye mer livsglede av å trene. Trening gjør livet mitt bedre, tro det eller ei. <3

Har du vært flink og fått trent idag?


..skuffet over meg selv *bah*

-Ida-

 


10.02.2014  ·  a  ·  4 kommentarer

GIRLS NIGHT OUT

God kveld kjære lesere!

Ja, det er snart over 4 måneder siden jeg sist var på fylla , men i kveld braker det løs. Jeg og noen venner bestemte oss for å dra ut i kveld , og jeg gleder meg veldig til denne kvelden! Selv om trening og kosthold er viktig for meg , så er også det sosiale livet viktig. Så kvelden blir kjempe herlig ! 

Ha en Fin kveld kjære lesere !


08.02.2014  ·  a  ·  4 kommentarer

BLONDES HAVE MORE FUN

God kveld kjære lesere!

I går beveget jeg meg "utenfor" min komfortsone og tok turen til 3t på "Sluppen", for dere som bor i Trondheim så vet dere sikkert at denne 3t er gamlere enn 3t på Solsiden. Jeg var derfor litt skeptisk til om de hadde de samme apparatene jeg bruker. Med åpent sinn dro jeg og ei venninne til 3t på Sluppen. Vi kom dit, og ja.. vi ga alt på treningsøkten! To blondiner som kjørte ei sikkelig bein/rumpe økt, gir virkelig resulater. Kjenner det idag for å si det mildt. Malin har egentlig et eget program hun kjører, men i går kjørte hun mitt opplegg. Første gang jeg og Malin trener sammen, så var ekstra morsomt for meg å lære bort noen nye ølvelser. Når det er to platinablonde jenter på trening, blir det også mye latter. "Skvis rump Malin, papiretm å falle ut av rumpa". Og ja, sånn fortsatte bein / rumpe økten vår utover kvelden.Tusen takk for ei kjempe økt snuppa! Gleder meg til flere økter sammen.. Blondes have more fun <3

PS: Må også få gi en stor takk til Ida, som er så snill og ofte hjelper meg med både design, tekster og layout til bloggen.
Stikk innom bloggen hennes og ta en titt, her.


05.02.2014  ·  a  ·  1 kommentar

FLY AWAY

God kveld kjære lesere!

Hva er bedre enn en sikkelig cafedate med din beste venninne? I går var akkurat denne dagen for meg. Nina har nå vært 1 uke i Gran Canaria, heldigrisen! Jeg gledet meg utrolig mye til å høre om turen hennes, og etter hva jeg forstod så har hun hatt det supert. Fikk se bilder, og gjett om jeg drømte meg bort. Jeg skulle gjort utrolig mye for å bare reist avgårde i 1 uke til varmere strøk, fordi jeg hadde virkelig trengt det akkurat nå. Det er jo så mye billig som ligger ut på nettet av pakkereiser nå, men det var dette med jobben.. Er ikke bare å få fri noen få dager før man tenker å reise. Nå har jeg ikke "slikket" sol siden Bali turen i august, og merker virkelig at jeg TRENGER sol og varme.

Utenom mine drømmer, så hadde jeg og Nina en utrolig koselig date på Starbucks på solsiden..igjen! Ja, jeg elsker cappuchino med skummet melk og sukkerfri vanilje sirup, drysset med litt kanel på toppen. *Nam*. Ikke rart, var det fult av folk på Starbucks i går, noe som gjorde at vi nesten måtte "krige" om plassene der inne. Men når vi først fikk satt oss ned, så gikk praten i ett og vi hadde en kjempe fin lørdagsettermiddag!

Dagdrømmer også du om varmere strøk?

Ida


02.02.2014  ·  a  ·  4 kommentarer

KNALL START PÅ UKEN

God ettermiddag kjære lesere!

Det er allerede mandag og de fleste av oss er i gang med ei ny og spennende uke. Jobb og skole står for tur , mens hos meg byr denne mandag på FRI. Kan man få en bedre start på uken enn 1 fridag? Dagen startet med ei knall hard beinøkt, før jeg satte turen ut på noen ærend i byen. Pakken fra x life har kommet og tenkte å gjøre en stor handel av mat slik at vi planlegger maten fremover og sparer penger på unødvendig handling.

Dagens treningsøkt;

Knebøy 3x8 (60kg)
Markløft 3x8 (55kg)
Hip trust 3x8 (60kg)
Glute kickback m/ kabel 3x10 (6kg)
Leg curl 3x8 (31,5kg)
Leg extensions 3x8 (40,5kg)
Beinpress 3x8 (103.5kg)
Tåhev 3x12 (58,5kg)
Avsluttet med 20 minutter cardio trening med hastighet på 6 og stigning på 12.

---> herlig treningsøkt !!

Har du trent denne mandagen?

Ida


20.01.2014  ·  a  ·  4 kommentarer

"SPENNENDE" HELG I VENTE

God ettermiddag kjære lesere

Det er fredag, og mange gleder seg til helg og fri. For min del betyr denne fredagen ei lang helg med jobbing, - ja jeg har nemlig jobbhelg. Så da jobber jeg fra 14.30 - 22.00 i dag, 09.00 - 15.30 i morgen og 13.00 - 22.00 på søndagen. Mange timer og lite tid til annet! Men heldigvis har jeg bare denne helga hver 4 helg, så det må gå greit i kveld også. Planen er å ligge over på flyplassen i kveld, ettersom jeg jobber sent i kveld og tidlig i morgen. Mange lurer kanskje på hvordan det fungerer å faktisk ligge over på flyplassen, og det går overraskende bra. Deilig å få noen timer ekstra søvn, og slippe å hive meg på bussen tidlig om morgenen, men heller våkne på jobb.

Når jeg skal tilbringe både fredag og lørdag på jobb, så er det viktig å ha med seg nok MAT, fordi jeg kjøper overhode ingenting på flyplassen. Bare usunne greier her, etter at vi mistet salatbaren vår for en stund tilbake. Snakk om nedtur. Før jobb idag fikk jeg med meg kjæresten på ei treningssøkt, så ja, nå er vi begge i gang med full trening fremover. Kjempe greit å ha noen å trene sammen med, selv om vi gjør mye forskjellige øvelser. Jeg har mest fokus på rumpe og lår, mens Kenneth igjen fokusere mest på skuldre/bryst og armer. Så vi gjør noen øvelser her for oss, mens andre gjør vi sammen. Viktig med litt støtte fra kjæresten på tunge øvelser!

Ønsker alle lesere en fin fredagskveld og GOD helg!
..Forresten; jeg har tatt av hair extensions for de som ikke har lagt merke til det - og ja det er uvant !..Nok mat for 2 dager på jobb tror du (?)


Ida


17.01.2014  ·  a  ·  9 kommentarer

INGEN GOD START PÅ 2014

God kveld kjære lesere!

Jeg hadde mange planer for året 2014, og blant disse planene var det å bli en bedre blogger. Nei, det var ikke et nyttårsforsett, men et ønske jeg selv hadde. Men hva har skjedd? Vi er i dag 8 i det nye året, og jeg har hatt 2 bloggfrie dager. Shame on me! Og det verste av alt er at jeg ikke har noen grunn til det engang. Eller jo, nei. Som dere kanskje vet så har jeg fått ansvaret for Kenneth sin hund, ettersom han jobber offshore, så tar jeg meg av hunden hans. Etter snart 2 uker i et nært felleskap, føler jeg på mange måter at han også tilhører meg. Navnet hans er Cosmo, 3 år og er av rasen staffbullterrier - verdens snilleste og nydeligste hund. Han ligger når jeg sier ligg, og hopper når jeg sier hopp. Helt fantastisk hund!

Når man har hund er det mye ansvar som ligger foran seg, og dette har jeg tatt på alvor. Så hver dag går vi lange turer på over 1 time, og jeg har vært så heldig å få ta med hunden på jobb. Ettersom jeg er borte 10 timer om dagen, så blir det for lenge for en hund å være alene i en 40 kvadrat leiligheten. Han ligger så pent og pyntlig på bakrommet, og gjør ingenting "utav seg". Flybussen tar vi hver dag, og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får ta han med på jobb.

Men ja, tilbake til overskriften. Hverdagen min går i ett med mye jobbing, trening, gåturer med Cosmo, venninnebesøk, matlaging etc. Har også fått dilla på " Pretty Little Liars" serien..igjen! Og har endelig nådd igjen episodene til dagens episode som ble lagt ut i natt. Hadde jo et maraton med denne serien i februar i fjor, så det var mange episoder som har gått tapt siden den gang. Men nå, nå er jeg i boks!

Merker at når Kenneth er bortreist, så er det ikke like lett å ta bilder alene osv, så derfor er jeg bestemt på å bruke kamerastativet jeg kjøpte i fjor. Så nå håper jeg på flere innlegg og bilder fra hverdagen min.

 

Er han ikke nydelig?!

-Ida-


08.01.2014  ·  a  ·  8 kommentarer

KLAR FOR NYTTÅRSFEIRING

God kveld kjære lesere!

Da er jeg på plass hos mamma, hvor vi har som tradisjon å spise kalkun med tilbehør. Mormor og lillebror er også samlet her i kveld, så nå skal vi kose oss. Har også med meg cosmo hit i kveld , så vi er 3 hunder i huset. Etter middagen setter jeg kursen tilbake til Trondheim for å feire med noen venninner. Må også tenke på huden og raketter så har ordnet slik at han får være med dit vi skal i kveld. Har forresten brukt krøll tanga jeg kjøpte på nettet og er super fornøyd!


Litt vemodig at Kenneth ikke er tilstede i kveld, og som er på jobb langt ute i havet. Men du er i hjerte mitt i hele kveld, og vi har hele 2014 på å tilbringe tid sammen,
Ønsker alle venner og bekjente: godt nyttår!Hva er dine planer for kvelden?

Ida


31.12.2013  ·  a  ·  7 kommentarer

MIN NYE BESTEVENN

God lørdagsettermiddag kjære lesere

Er dere som meg at når dere finner et produkt som dere ELSKER så blir dette plutselig din bestevenn? Det har nemlig skjedd hos meg. Jeg har endelig fått tak i meg "Tangle Teezer" børsten som alle har snakket om. Så ja, velkommen etter i klubben Ida. Jeg kjøpte min her, til 179 kroner (ingen reklame), og ja..I am in love! Denne er så utrolig herlig å bruke, og den fungerer kjempe fint på extensions også. Den finnes med og "uten" lokk, men jeg valgte den med lokks lik at jeg bevarer den litt lenger. Nå trenger jeg ikke Kenneth til å børste håret mitt hver dag, så derfor har jeg en "ny" bestevenn i huset: min tangle teezer børste <3Har du denne ?

-Ida-


21.12.2013  ·  a  ·  5 kommentarer

IDA...RO DEG NED!!

God søndag ettermiddag kjære lesere!

Puh er det flere enn jeg som får høre "ro deg ned" nå før julen? Herregud jeg har stresset så mye den siste tiden med alt fra julegaver , julebrev , planlegging av jule besøk til alle tanter / onkler og besteforeldre til å planlegge mat og trening for julen i nord Norge. Idag har vi fult opp med litt julegave handling fra Kenneth sin side og dagen blir ikke mindre stress da vi har tusen ting å gjøre . Jaja, glad det er jul en gang i året :)

Stresser du før jul?

Ida


15.12.2013  ·  a  ·  3 kommentarer

DETTE ER SÅ SYKT IRRITERENDE

God lørdagsettermiddag kjære lesere!

Alt var bare fryd og "fredelig" etter jeg kom hjem fra jobb i går ettermiddag. Vi hadde internett og alt virket bra etter "ivar" stormen herjet her i trønderlag. I går dro jeg, Kenneth og en kompis av han på kino - hobbiten 2. Dette er egentlig ingen Ida film, da jeg verken har sett NR 1 eller ringenes herre filmene , men JA den var verd nesten 3 timer i kino salen! Men ihvertfall , tilbake til overskriften. Da vi kom hjem og jeg skulle skrive et blogg innlegg visste det seg at vi ikke har INTERNETT. Pfs , så sykt irriterende da jeg fikk lønn med halv skatt i går og hadde ting å gjøre på nettbanken min! Vi har enda ikke Internett, så jeg blogger fra telefon og det er forferdelig!

Uansett , tross Internett skandalen hadde jeg ei herlig treningsøkt på over 2 timer idag. 1 og en halv time med styrke og avsluttet med 30 minutter cardio trening. Nå er det veldig lenge siden jeg hadde cardio trening , så det var virkelig på tide. Er lett å glemme denne treningen når jeg har så stort fokus på styrke og det å bli sterkere! Må prøve å få til 2 cardio i uken , så må jeg si meg fornøyd.

Forresten så er jeg så sinnsykt fornøyd med puls klokken min, den gir meg utrolig motivasjon! Idag ble over 800 kalorier forbrent , love it


Hva er dine planer for denne lørdagen?


Ida


14.12.2013  ·  a  ·  3 kommentarer

1 ÅR MED RESTYLANE

God kveld kjære lesere

Nå er det litt over 1 år siden jeg tok restylane for første gang, og jeg står ved mine ord på det jeg skrev i mitt første blogginnlegg om restylane (her) ; Dette er en dyr hobby! Men gud, som jeg elsker denne "hobbyen". Man blir utrolig avhengig av påfyll og jeg har siden november i fjor brukt mange tusen kroner på dette. Jeg tror jeg har hatt 4 - 5 behandlinger siden jeg tok det for 1 år siden. Noen kan påstå dette er mye, men da spør jeg dere; Ser det overdrevent ut på meg? Nei! Så dette er helt individuelt hvor ofte og hvor mye man tar. Selv har jeg tatt 1ml hver gang, og vekslet mellom vanlige "restylane" og restylane volume.

Mange er redd for å ta restylane, og tror at dette vil bestandig være i leppene og at det er "no way" back om man først har tatt det en gang. Men nei, slik er det overhode ikke. Stoffet forsvinner gradvis av seg selv, og hos meg sitter det ikke mer enn 3 - 4 mnd. Dette pga jeg har så høy forbrenning, og da går det raskere med nedbrytningen. Jeg anbefaler alle som har en liten følelse av at de ønsker å prøve dette; GJØR det! Men sørg for at du går til kvalifiserte mennesker, og gjør gjerne litt research før du bestemmer deg for størrelse og type restylane. Vil du kun få fuktigere lepper? Så er lip fresh et alternativ, vil du få mer volum, så velg kanskje restylane volume? Ihvertfall, spør og grav hos folks om har gjort det før, og gjør ditt for å oppnå det beste resultatet.

Selv er jeg utrolig fornøyd med Elin Kringen som jobber her i Trondheim, og gleder meg allerede til jeg skal ringe og bestille ny time!

FØR                                                                               ETTER

Det er utrolig hva restylane kan gjøre med leppene dine. Se hvor mye mer symetrisk de er nå, - bare se på overleppa.
Angrer ikke et sekund på at jeg tok restylane. Det gjør så utrolig mye med ansiktet, smilet og hele deg <3


..Ja - Jeg elsker restylane <3 Gotta love it!11.12.2013  ·  a  ·  5 kommentarer

NEW LOOK: GO CRAZY - GO WILD (?)

God ettermiddag kjære lesere

Åååh, når jeg våknet i morges, 05.00 og kom meg inn på badet, følte jeg for å gjøre noe nytt og "spennende" med håret. Er så forbanna lei av samme hårfrisyre hver eneste dag, så idag tok jeg frem "krepptanga" mi som jeg ikke har brukt på evigheter.. ja - veldig lenge ihvertfall! Satte den på, og begynte å dele opp håret/extensions. Med engang virket det litt "too much", men etterhvert fikk jeg dratt ut "krøllene" og da ble det mye finere. Har fått mange flotte tilbakemeldinger idag på jobb, så det var koselig å høre at jeg passet denne "hårfrisyren". Lett at man aldri går ut av tenkeboksen, og ikke tørr å utfordre seg selv. Men med langt hår, er det så mye å jobbe med!

Hva synes du?
Kledde jeg dette?

-Ida-


05.12.2013  ·  a  ·  11 kommentarer

FREDAG OG 1 UKES FERIE

God fredagsettermiddag kjære lesere

Det nærmer seg slutten av uken, nemlig fredagen alle venter på. Denne uken har jeg vært på jobb hver dag, så nå kjenner jeg meg veldig klar for helg. Helg sa jeg? Jeg mente, FERIE! Jeg går nemlig ut i ferie og skal ikke på jobb igjen før 24.november. Wow, det høres lenge til! Jeg hadde nemlig igjen 1 ferieuke som jeg måtte ta før året 2013 var igjen, og da passet det bra med ei uke i midten av november. Reiser jo til London på mandag, og har allerede ikke pakket noen ting. Alt er vasket og klart, så er bare å finne frem kofferten og begynne å pakke..snart!

Etter jobb 15.00 idag, og jeg har fått meg på flybussen innover til Trondheim, har jeg med andre ord offisielt ferie!
Kjenner kroppen skal få godt av å slappe av litt innimellom all jobbingen og trening som har vært i det siste.
Ønsker alle lesere en kjempe fin fredag! 

Hva er dine fredagsplaner?Ida


15.11.2013  ·  a  ·  6 kommentarer

JEG KRYSSER FINGRENE MINE..

God ettermiddag kjære lesere!

Idag er en nervepirrende dag for min del, ettersom at Kenneth har vært hjemme sine 5 "hviledager" fra offshore jobben, og kan allerede i morgen bli kalt ut på jobb i nye 14 dager. Hører han ikke noe før 15.00 idag, så skal han ikke ut før etter helga. Så her er det krysset fingre på høyt nivå! Jeg har nemlig fri i helga, og reiser til London i 4 dager neste uke, så håper jo selvfølgelig å få litt tid med kjæresten før jeg drar avgårde. Kjenner jeg kvikner til hver gang Kenneth sender sms nå, og venter bare på beskjeden "Ida, jeg må dra ut på jobb imorgen".. Dette er den verste beskjeden jeg får, og kjenner at hjerte mitt stopper i noen sekunder hver gang jeg ser setningen begynne med "Ida...", fordi da vet jeg ofte at det er noe trist og kjedelig som skjer. Så nå håper jeg dagen går fort, og at han IKKE får noen telefon fra arbeidsgiver.

Ønsker alle lesere en fin torsdag!Ida


14.11.2013  ·  a  ·  5 kommentarer

MIN IDENTITET (?)

God kveld kjære lesere!

Nå er det  snart 2 måneder siden jeg tok etterveksten min sist,og jeg stiller meg selv det samme spørsmålet hver gang jeg tenker å bleke etterveksten "Skal jeg farge det i en annen farge?" Har lenge hatt lyst til å prøve hårfargen "ombre"; og mange av mine venninner har gått for denne trenden. Men som den pingla jeg er, så kjører jeg bestandig safe og blir helblond igjen. Jeg synes egentlig det er møkk kjedelig å vær platinablond om vinteren, da alt annet rundt meg er hvitt og jeg føler jeg forsvinner litt i "mengden". Men så kommer sommeren igjen, og jeg elsker mitt platinablonde hår. Nå har jeg igjen kjøpt inn hårbleking og må ta min fæle ettervekst før jeg reiser til London på mandag. Føler jeg bare blir mørkere og mørkere for hver gang jeg bleker håret jeg. Venner og kollegaer har også fått øynene opp for at jeg faktisk er opprinnelig MØRK. Tror nok grunnen til at jeg går for det "safe" er rett og slett fordi mye av min identitet ligger i hårfargen, ikke på noe negativt vis - selvfølgelig. Blond og dum? Nei, tror ikke det! Jeg vil heller si at "Ida Tiller" er knyttet opp til den blonde hårfarge, som ALLE forbinder meg med. Så det å farge håret ville gjort inntrykk på både meg selv og min identitet , men mest av alt av andre rundt meg.

Tørr du å prøve ny hårfarge?


Gosh for en stygg ettervekst !!

Ida


13.11.2013  ·  a  ·  11 kommentarer

JEG ER I SJOKK

God ettermiddag kjære lesere

I går hadde jeg min første personlig trener time på 3t, og da skulle jeg måle både fettprosent, vannprosent, beinbyggning, "indre" fett og min biologiske alder. Jeg må ærlig innrømme at jeg var mest spent på fettprosenten min, samt den biologiske alderen min. Som jeg har nevnt tidligere så føler jeg meg som en 80 åring som nettopp har startet å trene, og da jeg skulle tippe min biologiske alder, så tippet jeg "45" år. Det er som regel normalt å ligge noen år over den opprinnelige alderen sin. MEN da hun fortalte meg at min biologiske alder var 12 år ble jeg helt i sjokk. 12 år? Er det mulig at jeg er i så god form? Selv om at man kan se tynn og "fin" ut utvendig, så kan kroppen være som et takras på innsiden. Heldigvis var "indre" fett på 1, som er det beste. Dette er fettet man ikke ser, så dette er det "skumle" fettet som man kaller det. Når det gjaldt fettprosent min, så er det vanlig å ligge på 20 - 25% hos kvinner. Min var på 18,5%, så jeg må si meg fornøyd med det, så absolutt!

Om 3 uker skal vi ta en ny test for å se om ting har endret seg, og helt ærlig tror jeg ikke at det vil endre seg så mye på 3 uker. Jeg kan ikke skjønne at jeg kan få bedre resultater enn det som ble påvisst i går nå. MEN det "vi" skulle jobbe med var muskelmassen min. Den var helt normal, men den skal økes - var ett av målene fra min personlige trener. So: muskler here we go!! Er ikke dette motviasjon nok til å fortsette å trene så vet ikke jeg. Har så mye energi at jeg føler jeg kunne ha sprunget til verdens ende.

Har du tatt en slik test før?

Ida


12.11.2013  ·  a  ·  17 kommentarer

NERVER FOR MORGENDAGEN!!

God kveld kjære lesere 

I morgen står jeg ovenfor noe jeg overhode ikke trodde jeg ville gjennomføre. Jeg skal nemlig måle maxpulsen min!! Jeg har tidligere sagt at jeg har kondis som en 80 åring, og den tanken holder jeg meg til enda. Jeg har aldri vært den som har hatt noe særlig kondis, og har bestandig "unnskyldt" meg selv med at jeg ikke har kondis og klaget over det. Jeg har på mange måter vært litt flau over å være i så dårlig form, så når jeg tok steget om å faktisk booke en time med en personlig trener på 3t og stå foran henne og vise henne hvor dårlig kondis jeg har - er stort for meg! Hvis noen lurer hvordan man måler maxpuls, så foregår det på tredemølle der treneren styrer både stigning og hastighet for deg. Noe som er veldig krevende, ettersom du selv ikke kan regulere noe selv!

Så i morgen er jeg "klar" for å få det svart på hvitt på papiret hvor dårlig puls jeg har. Det blir sikkert tøft å få høre fakta om hvor dårlig form jeg er, men jeg tror det er akkurat det jeg trenger for å få det siste sparket i ræva for å forbedre meg! Nå som jeg får målt maxpulsen, så er det lettere for meg å følge med selv under trening og saltimer hvor mye ekstra jeg har å gi. Skal dra innom xxl og kjøpe pulsbelte og pulsklokke i morgen , og DA er jeg i gang for fult!

Har du målt maxpulsen din før?

Ida


06.11.2013  ·  a  ·  6 kommentarer

TRASIG START PÅ HELGEN

God morgen kjære lesere! 

Da jeg våknet idag 05.15 og fikk dradd det trøtte trynet mitt opp av den varme og gode senga, var det som et slag i trynet. Jeg skjønte virkelig ikke at jeg skulle stå opp bare etter 4 timer søvn! Planen min var å legge meg i rett tid i går, men det ble det jo overhode ikke noe av. Siste gangen jeg så på klokken var den 01.10, da jeg hadde min "nattasamtale" med min kjære på telefonen. Ååh, som jeg savner han! Etter å ha våknet og jeg var "klar" til å gå til busstoppet 06.00 om morgenen, ble jeg møtt av en utrolig KULDE utenfor døra. Brr, er det mulig? Rett inn i leiligheten igjen og skifte fra skjørt til bukse. Det var jo kun 1 grad ute, fy å meg så kaldt det er. Kaldere var det nesten å komme og sette seg på flybussen da det stod på vifte over meg, og jeg ikke skjønte helt hvordan å slå den av. Stiv som en pinne gikk jeg bortover på 7 eleven på flyplassen og kjøpte meg en iskaffe, før jeg hadde 15 minutter før jeg begynte på jobb. Trasig og kald start på helgen.

Flere enn jeg som synes det begynner å bli fryktelig kaldt ute?


18.10.2013  ·  a  ·  3 kommentarer

DEN SOM ER MED PÅ LEKEN MÅ TÅLE STEKEN

God kveld kjære lesere! 

Er det ikke rart at man aldri lærer av sine feil? I går skrev jeg jo på bloggen at jeg og Ane hadde vært med på ei intensiv treningsøkt for rumpe i saltime. Etter timen følte jeg meg ikke så stiv, så jeg droppa utøyinga og tenkte "shit shit", blir man stiv så blir man stiv. Selvfølgelig håpet jeg ikke på det, men gadd ikke bruke de ekstra minuttene på uttøying, Det er jo så gørr kjedelig!

Ihvertfall, føler virkelig på ordtaket "den som er med på leken må tåle steken", fordi idag klarer jeg nesten ikke bøye meg i det hele tatt. Så optimistisk som jeg var satt jeg vekkerklokka på 10.30 og tenkte jeg skulle få til ei treningsøkt FØR jobb 15.00, men tror du jeg kom meg opp av senga da? Neida. Så jeg ble heller liggende å sove til 13.00, før jeg fant ut at jeg måtte dra den slitne kroppen min opp av senga og dra avgårde på jobb. Så det ble dessverre ingen trening idag, og har på følelsen av at jeg vil være like stiv i morgen - om ikke verre!

Jeg er så pingle, og synes så synd i meg selv akkurat nå. Føles ut som ei gammel dame på 80 år, bah!

Er du flink med uttøying?

Ida


16.10.2013  ·  a  ·  11 kommentarer

SØSTRENE EN KVELD PÅ BYEN

God kveld kjære lesere!

Kjapp tur innom for å si at vi har jentekveld her i Trondheim og skal på byen etterhvert. Dette er første gangen på lenge at jeg og søsteren min er på byen sammen - så dette kan bli morsomt!

Ha en fin kveld alle sammen!


12.10.2013  ·  a  ·  5 kommentarer

FAMILIETID I BYEN

God ettermiddag kjære lesere!

Idag ville overhode ikke vekkerklokka samarbeide med meg , så planen om å våkne 08.00 ble det overhode ingenting av. Istede våknet jeg 11,00, og ble litt stresset. Føler jeg har så mye å gjøre idag , men fikk heldigvis kontroll på stresset og hev på meg treningsklærne og dro på trening. Etter 1 times økt, var det hjem og ordne seg for en lunsj sammen med pappa og broren min. Taco salat er en klar favoritt så det var ikke noe andre alternativer for min del.


12.10.2013  ·  a  ·  4 kommentarer

ETTERLENGTET DATE

God ettermiddag kjære lesere!

Idag har jeg fri og da var det på tide å møte Nina for en bedre lunsj på Egon. Må prøve å være litt sunn , så kjøpte oss taco salat. Nam! Nå skal vi sette kursen mot litt shopping , og forhåpentligvis finner vi noe fint i butikkene!

Hva er dine planer for idag?
08.10.2013  ·  a  ·  5 kommentarer

EN APPLAUS TIL MEG SELV

God ettermiddag kjære lesere 

Som mange av dere vet, så har jeg jo meldt meg inn på 3t i forrige uke, og allerede har jeg vært der 4 ganger i forrige uke. Derfor tenkte jeg å fortsette denne ferden, og bestemte meg for å dra på trening FØR jobb idag. Det å dra på trening før jobb, synes jeg er utrolig vanskelig. Rett og slett fordi jeg er altfor glad i senga. Nå får jeg det til å høres ut som jeg var grytidlig oppe for å trene, men sannheten er at jeg kom meg ikke på trening før 11.00. Hadde det ikke vært for den så hadde jeg sikkert ligget i senga frem til 12 - 13.00. JA, jeg elsker å sove! Kenneth spør meg ofte hvordan jeg klarer å sove så mye som jeg gjør, og jeg vet faktisk ikke svaret på det. Ikke er jeg særlig aktiv, og ikke har jeg barn, så hva er årsaken? Har ofte tenkt at jeg rett og slett er LAT. Noe jeg garantert har vært de siste 5 årene.

Ihvertfall, jeg kom meg på trening i dag FØR jobb, og jeg er utrolig stolt over det. Nå er det fult fokus på trening fremover og sunt kosthold. Skulle jammen meg tro at Januar var kommet, med det fokuset jeg har på trening og kosthold for tiden. Men januar er vell bare en måned, eller hva? Hvorfor ikke starte IDAG? Hvorfor vente til Januar mnår halve befoklkningen melder seg inn. Gjør din innsats idag, så er du i form til de andre melder seg inn i Januar.

Bruker du å trene FØR jobb?

 


07.10.2013  ·  a  ·  7 kommentarer

HELG SA DU?

God ettermiddag kjære lesere

Forrige helg hadde jeg arbeisdshelg, så i praksis skal jeg egentlig ikke sitte på jobb en fredagskveld. Men pga sykdom på jobb, så fikk jeg ei ektra vakt, og dette stiller jeg selvfølgelig opp på. Trenger så mye penger jeg kan få før jeg og Monika reiser til London. Utenom min fredagskveld jobbing,så byr ikke helgen på så veldig mye. Har fri både lørdag og søndag, så tenkte å prøve å få til ei treningsøkt i morgen. Nå er det noen dager siden jeg var på trening, og jeg føler at når man betaler 530 kroner i mnd, så bør man få fart på ræva og hive seg på trening minst 3 dager i uken. Ellers så skal jeg og kjæresten på Rosenborg kamp på Søndag, da RBK spiller mot Hønefoss. Vi har fått VIP billetter gjennom jobb, så da får vi servert både middag og dessert. Forhåpentligvis har de fruktsalat til dessert,slik at jeg unngår de store fristelsene som kake og andre godsaker. Dette er FYY nå som jeg har startet med trening..

Hva er dine planer for helgen?


04.10.2013  ·  a  ·  11 kommentarer

BABY SYK?

God kveld kjære lesere!

Hver gang jeg er på besøk hos Anette og Ozgur treffer jeg verdens nydeligste Lilly. For noen dager siden fylte hun 2 år, og jeg tok derfor turen innom med gave og for å få litt Lilly kos! Må si det kobler i magen når jeg er sammen med Lilly. Har bestandig sagt at barn ikke er noe for meg, men må si med årene så blir de bare mer og mer nydelig, ihvertfall denne gulljenta. Gleder meg til det blir min tur å ha ei slik tulle i armene. <3

Så nydelig hun er


02.10.2013  ·  a  ·  4 kommentarer

KLAR FOR AVREISE TIL BALI

God ettermiddag nydelige lesere!

Nå sitter vi på Gardermoen og spiser noe mat før vi skal sette oss på flyet 15.45 som tar oss til herlige Bali. Turen tar 21 timer, så dette er min lengste reise noensinne. Åh, det kribler sånn i magen akkurat nå! 17 dager sammen med min nydelige kjæreste i paradiset


28.08.2013  ·  a  ·  5 kommentarer

KVALITETSTID PÅ SOLSIDEN

God ettermiddag kjære lesere!

Idag har jeg fri og da var det godt å treffe Nina på solsiden her i byen. Vi dro innom Egon og kjøpte meg en herlig nydelig kyllingwok. Ettterpå tok vi turen innom ulike klesbutikker, prøvde å finne en fin bikini men ingenting å finne.. Bare høst klær i butikker for tiden! Vil ikke at sommeren skal være over - Bah.Ser ikke dette godt ut?

Ida


19.08.2013  ·  a  ·  5 kommentarer
hits