IT`S BACK

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med uka, og denne uka har faktisk føltes veldig bra. Fordi ja, det har vært noen tøffe uker siste tiden, med tanke på hektiske dager, lite tid til både trening og søvn. Alt dette henger jo sammen, og når man da først har gått i et slikt dårlig mønster, er det alltids tungt å komme seg tilbake. Men nå, - nå føler jeg at jeg er tilbake der jeg var.

Ting går bedre, jeg tar meg mer tid til å slappe av, roe ned kroppen, sørge for å få nok søvn og sist men ikke minst har jeg fått trent sikkelig godt i 1 ukes tid nå. Og vet dere? Det føles så godt å få tilbake den treningsgleden jeg har kjempet for de siste ukene. Jeg skal ikke skryte på meg og si at treningsgleden er enorm, men den er tilbake, litt etter litt. Nå kan det bare gå oppover, og jeg har allerede planlagt flere treningsøkter med venninner uken her, så jeg kan ikke "backe ut". Det er dette som er så flott med å ha venner som pusher deg, fordi du vil jo ikke svikte ei venninne som forventer at du skal møte henne? Sli ker i hvert fall ikke jeg. En avtale er en avtale, så lett er det bare!

Nå er klokken 19.30, det er 20 varmegrader og strålende sol her i Trondheim. Men vet dere hvor jeg befinner meg? Jo i senga, med PC`n godt plantet mellom meg og dyna mi. Det føles godt å ikke gjøre en shit, bare ta livet med ro. Og en annen ting? Jeg skal faktisk legge meg nå å få noen timer søvn. Ja du hørte riktig, halv 8 og jeg skal sove. Jeg står ovenfor ukas siste nattvakt på Posten, så jeg begynner på jobb 01.45 - 05.30 i natt, og derfor er det godt å få noen ekstra timer på øyet før jeg skal på jobb.

Det er sjeldent jeg får så mange timer på øyet, men i kveld tar jeg meg tid til det, og har overhode ikke dårlig samvittighet for at jeg ligger inne i dette sommerværet. Søvn er viktig for å få ting til å fungere, og det skal jeg fortsette å verdsette, selv i en hektisk hverdag.

Ønsker alle en fortsatt fin kveld.

Følg meg på instagram @idadir 


30.06.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

CLIP-ON EXTENSIONS FRA HERA

God kveld kjære lesere!

Husker dere frisør besøket jeg hadde hos HERA frisørsalong her i Trondheim for 2 uker siden? (Se innlegget her)
Her fortalte jeg dere blant annet at jeg skulle oppdatere dere på clip-on extensions jeg fikk kjøpt fra salongen. Men tror du ikke dette har gått i glemmeboken? For dere som følger meg på facebook og instagram (@idadir), så har dere sett dette bildet tidligere.
Men for dere andre, så må jeg få oppdatert dere!

For ja, for 2 uker siden gikk jeg til innkjøp av clip-on extensions. Jeg har brukt dette mye tidligere, og da i perioder der jeg har fri fra tape-on extensions (som er min favoritt nr 1). Men av og til trenger håret en pause fra tape-on extensions, og derfor er clip-on GENIALT. Dette tar du av og på, og bestemmer helt selv når du vil bruke det og ikke. Hvor smart er ikke dette?

For meg har det egentlig vært veldig deilig å gå uten til tider, og da spesielt når jeg er på spinning og svetten renner. Da er det godt å bare sette mitt orginale "korte" hår opp i en ball, uten å tenke på tape-on extensions festene som kan bli ødelagt. Også har jeg muligheten til å sette på meg langt og fint hår når jeg skal pynte meg litt ekstra. Perfekt!

Dessuten så har jeg fått kuret håret mitt sikkelig med gode hårprodukter fra HERA frisøsalong,. For ja, det er viktig å ta vare på håret sitt, ihvertfall for oss blonde. Det sliter mye på å håret å helbleke det, og derfor er det viktig med riktig pleie. og DER er HERA fantastiske. De vet hvilke produkter håret ditt trenger for å bygges opp og kommer med råd/veiledning uten å prøve å selge på deg noe ekstra.

Jeg bruker clip.on extensions i fargen #60 og i lengden 60-65 cm.
Har tidligere prøvd ulike clip-on extensions, og jeg må si at dette er det beste jeg har prøvd, kvalitete og da speiselt fargen.
Ofte har jeg opplevd at #60 er litt gult hos andre leverandører, men fra HERA er fargen #60 i en kaldere blondfarge. Noe som passer meg perfekt, ettersom jeg ønsker en kaldere blondfarge.
Pris for ett sett med clip-on extenions er 1349 kroner, og her får du MYE for pengene!

For mer informasjon:
Facebook her
Instagram: @hera_store_as 


29.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

MANDAGER GIR FAKTISK MENING (!)

God kveld kjære lesere!

Det er mandag, og helgen her har gått så utrolig fort! Jeg kan nesten ikke tro at den er over, fordi så fort har den gått. Men ja, da var vi her da. Mandag, ny start for alle og enhver! Mandager... Det er noe med disse mandagene! Enten så liker man de eller så hater man de. Er ikke dette sant? Det finnes liksom ingen mellomting synes jeg ikke.

Vi har de som gleder seg til mandager, fordi det er en ny start på uken. Nye mål settes, "godteristreiker" blir iverksatt, nye treningsuker blir satt i gang. Mens hos andre betyr mandager et stort "ork". De hater tanken på å stå opp og se det faktumet at det er mandag og starten på en jobb uke på 5 tunge dager. Når vekkerklokka ringer, og du bare har lyst til å dra dyna over hodet og bare sove videre? Du skulle gjort alt for at i dag var fredag, og IKKE mandag?

Kjenner du deg igjen? Personlig så tenker jeg ikke så mye over om det er mandag eller fredag, rett og slett fordi jeg jobber turnus og da jobber man både hverdager, helger og helligdager. Men ja, jeg kjenner til "mandagstypene", så ja, jeg forstår dere på mange måter.

Det jeg tror er lurt er egentlig bare å ta en dag om gangen. Kom deg opp av senga denne mandagen, spis en god frokost, få i deg litt kaffe og bare se fremover. Vips så er mandagen over, så tirsdagen, så kommer onsdag, og da er vi halveis i uka. Snart helg nå, bare litt til. 

Dette tror jeg er sååå viktig, rett og slett fordi hverdagen vil i perioder være tøff, og man må av og til bite i det sure eple for å komme til bunns i ting. Men så er det slik at livet er heller ikke en dans på roser. Det skal ikke være fredagsfølelse hver eneste dag, man må også kjempe litt her i livet. Man må ta i ett tak, komme seg opp og fremover og jobbe for ting i livet. Personlig får jeg en sinnsyk mestringfølelse når jeg er på jobb. Jeg er STOLT over jobbene mine, og liker å tenke på at jeg bidrar til ett bedre samfunn. Ja, jeg jobber, tjener penger, betaler skatt og alle de andre "godene" landet vårt nyter godt av.

Jo, jeg har dager der det er tøft å komme seg på jobb og vite at jeg har 13 timer foran meg, rett og slett fordi jeg var dumsnill og tok på meg ei ekstra vakt fordi noen andre ville ha fri.  Men so what? Det er 13 timer av livet mitt, vips så er de over, og jeg sitter igjen med en god følelse av å ha bidratt med noe.

Selve jobbingen gir meg så mye, ikke bare penger, men også glede, nye kollegaer, vennskap og mye mer. Jeg kan ikke få sagt hvor takknemlig jeg er for å ha to fantastiske jobber, med ett herlig arbeidsmiljø. Jeg gleder meg til å komme på jobb, og jeg gleder meg til å bidra og hjelpe andre mennesker. Selv om jeg ikke jobber med mennesker fysisk, så hjelper jeg folk til å få en bedre opplevelse når man skal ut å reise med fly. For ja, det er mange som ikke liker å fly, og om jeg kan være der for å gjøre reisen deres lettere, så gjør det meg tilfredstilt.

Så ja, hvordan ser din mandag ut?
Er du klar for en ny uke?


Tenk litt på det jeg har skrevet ovenfor, og ta til deg jeg har skrevet. Livet skal ikke være en dans på røde roser, der fyll og helg er alt som betyr noe. Ukedagene er like viktige, om ikke viktigere! Her danner du grunnlaget for resten av livet ditt, så får du heller ta fredag - søndag som en bonus pakke der du kan kose deg litt ekstra etter ei god arbeidsuke.

SÅNN, det var dagens visdomsord fra min side.
Ønsker alle en FLOTT uke!

Følg meg gjerne på instagram @idadir


Verdens beste arbeidsplasser, med flotte kollegaer - venner for livet <3
 


27.06.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

VIPPEFIN HOS INJEKSJONSSPESIALISTEN

God kveld kjære lesere

Denne uken var jeg atter en gang hos injeksjonsspesialisten, for å ta etterfyll på mine volumvipper. Jeg har nå i 2 år brukt vipper daglig, og kan ikke forklare hvor HERLIG det er å våkne opp hver dag slik som dette. Vippene mine får jeg lagt hos Lene Tessem som jobber på injeksjonsspesialisten, og er sååå fornøyd med jobben hun gjør. Sammen blir vi enige om lengde/form på vippene, og jeg blir like fornøyd gang etter gang. Lengden jeg bruker er 15 mm, og jeg er så fornøyd med både strukturen og resultatet vi oppnår sammen.

I sommer er det ekstra stas å få lagt på seg vipper, fordi det gjør ting så mye lettere. Spesielt for meg som jobber så mye, trener og er på farten 24 timer i døgnet, så er vipper ett must for meg. Mange spør meg om det ikke sliter på mine egne vipper, ulemper med å ha vipper bla bla. Og jeg kan si dere så mye som at det finnes ingen ulemper, og nei det sliter ikke på vippene dine om du får gjort behandligen til en DYKTIG person, slik som f.eks Lene.

Mange salonger setter på altfor tunge vipper som gjør at det skader din egen vipp, og derfor har kanskje noen opplevd negative konsekvenser av det å ha vipper. Derfor synes jeg det er så viktig å finne en behandler som ser an vippene dine, og behandler deg ut ifra hvilket utgangspunkt du har. Som faktisk sier "nei" om vippene dine ikke vil tåle vippeextensons, og ikke bare tenker "penger, penger".

 Her er Lene super! Hun ser an hver kunde, deres utgangspunkt og jobber ut i fra det. Føler hun at du må ha en pause fra vippene for å gjøre de sterkere, så sier hun ifra. Denne gangen når vi la vipper så bestemte vi oss for å ta av alle vippene og legge ett helt nytt sett. Av og til bør man ta av vippene for å se hvordan "underlaget" ser ut, men også for å få friske opp litt i vippene. Nå som sommeren er her, så følte jeg at det var på tide med helt nye freshe vipper.

Så ja, vippene ble tatt av, og vi satt igjen med KUN mine vipper. Og vet dere? Vippene mine var fremdeles sterke og fine!! Jeg ble så sinnsykt glad da jeg fikk høre det, fordi jeg trodde, helt ærlig, at vippene mine var skadet etter 2 år med daglig bruk av vippextensions. Men der ser dere, det er viktig å finne en behandler som ikke bare fyller på for å fylle på mest mulig, men som tenker på å beholde dine naturlige vipper også.

Så ja, jeg er som alltids veldig fornøyd med vippene mine! Freshe og nye vipper før sommeren, hva passer bedre?

Om du vil ha fyldige og fine vipper, men samtidig beholde dine naturlige vipper, så velg Lene Tessem som jobber på injekssjonspesialisten.

PRISER:
Nytt sett: 2050 kroner
Påfyll: 720 kroner (innen 3 uker)

For mer informasjon:
Nettside her
Instagram @injeksjonsspesialisten / @lenetessem


 


26.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

FØLELSEN AV Å HA FEILET

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, og helgen står for tur, 20 varmegrader her i Trondheim, blå himmel, så ja, hva kunne blitt bedre? For meg så føles denne fredagen veldig tung, rett og slett fordi jeg føler at jeg har feilet de siste 2 ukene. Hva mener jeg med feilet? Jo, det skal jeg fortelle dere.

NB:
Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er for å fortelle alle der ute at det er OK å innrømme at man har feilet med målsettinger man har satt seg. Noen ser kanskje opp til meg og lurer på hvordan jeg klarer å trene så mye som jeg gjør, jobbe så mye som jeg gjør, være med på alt jeg er med på, og derfor mener jeg det er naturlig å fortelle dere at jeg bare er ett menneske, og feiler like ofte som dere! Og når jeg først har feilet, så ønsker jeg å dele det med dere, så dere ser at jeg også er menneskelig og gjør feil. Det er helt OK å feile, bare man tar grep og gjør noe med det!

På 2 uker har jeg vært på trening 2 dager! For meg er dette ganske vanskelig å innrømme, fordi jeg liker ikke å fortelle meg selv eller andre i den forstand at jeg ikke har vært på trening mer enn 2 dager på 14 dager. Det er flaut, rett og slett flaut. Sommeren er her, og jeg har liksom "gitt" opp å vedlikeholde den såkalte "sommerkroppen". Det hele begynte vel egentlig tidlig i juni, da jeg ble fanget av å jobbe altfor mye. Jeg var sliten, slakket litt ned på treningen, men så bestemte jeg meg for å korte ned på treningsøktene mine fra 2-3 timer, til 1 time. Husker dere? Dette ble bare en tanke. Fordi jo, hva skjedde? Jeg droppet heller treningene mine. Ja, jeg feilet! Jeg holdt ikke det jeg hadde lovet meg selv, og sitter igjen med en klump i halsen fordi jeg liker ikke å innrømme ovenfor meg selv eller andre at jeg ikke har klart målet jeg satte meg.

Når det skal sies så har jeg aldri hatt så lite energi som jeg har hatt de siste 14 dagene, og jeg har sovet opptil 27 timer i strekk. Ja, tro det eller ei. Familie og venner trodde jeg hadde gått i koma etter å ha vært frakoblet fra facebook i 27 timer. Helt vanvittig! Kroppen min blir faktisk dårlig av å ikke trene, fordi det er her jeg får overskudd. Tro det eller ei, trening GIR overskudd. Og det har jeg merket så utrolig godt siste tiden, og det er en viktig faktor til hvorfor trening er så viktig for meg!

Så i går startet jeg igjen, etter 14 dager med relativt lite/så og si ingen trening. Og det føles GODT! Jeg fikk gjennomført spinning hos en av mine beste venninner, for så å avslutte med noen bein/rumpe øvelser. Det er vanskelig å forklare dere som leser bloggen min, hvor mye trening egentlig betyr for meg. Det er ikke selve følelsen av å "få den perfekte kroppen" som gir meg motivasjonen til å trene, men heller den energien jeg får av å være på trening! Føle meg bedre, både fysisk og psykisk. Mye ligger faktisk i psyken hos meg. Treningen får det beste ut av meg, og gir meg overskudd i hverdagen.

Nå krysser jeg fingrene for at jeg får til noen gode økter iløpet av helgen og at uka fortsetter med noen gode treningsøkter. Jeg har ikke satt meg noen mål om hvor ofte jeg skal trene neste uke, eller hvor lenge. Jeg har bare bestemt meg for at jeg skal komme meg på trening de dagene det lar seg gjøre. Jeg må slutte å være så streng med meg selv, og om jeg ikke får trent mer enn 3-4 ganger er det mer enn nok. Jeg må huske hva jeg bestemte meg for tidligere i sommer; jeg skal også leve litt!

Dessuten tror jeg at treningen blir lettere når jeg har så flotte venninner som har lyst til å trene sammen med meg, og som motiverer meg ekstra. Jeg føler meg veldig heldig som har venninner som setter treningen like høyt som meg, er så mye lettere å gjøre ting sammen når man deler samme lidenskaper <3

Ønsker alle mine lesere ei riktig god helg, og NYT!

Følg meg på instagram @idadir


24.06.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

NEGLEFIN TIL SOMMEREN

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med sommeren, og hva passer vell bedre med å skaffe seg noen sommerlige negler? Derfor tok jeg denne uken turen innom Trude Lockert som jobber på Stjørdal Negldesign, for å fikse neglene mine. Tidligere har vi gått for ulike farger, mens denne gangen gikk vi for en slags "fransk look". Jeg liker å kalle det "Trudes look", fordi det er ikke direkte en fransk look, men en mer duset ut fransk look.

Ja, nå ble det mye ord om hverandre her, men ihvertfall, resultatet er bare helt nydelig! Jeg er såå fornøyd med jobben Trude gjør nok en gang! Jeg er alltid 100% fornøyd med neglene fra henne, og de holder faktisk I opptil 4 uker. Helt utrolig egentlig med tanke på alt jeg gjør til enhver tid. Og enda holder neglene!

Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Trude is the best! Hun elsker å gjøre ting litt anderledes, og utforsker nye typer design gang på gang. Aldri en kjedelig negletime hos Trude, og sammen kommer vi frem til fine og gode løsninger. Ekstra gøy å gå til en person som tenker litt utenom boksen, og få no helt spesielt.

PRISER

Pris for negler:
Nytt sett: 910

Er du interessert i nye negler av GOD kvalitet og ulike typer design?

Ta kontakt med Trude på tlf: 93800366
Følg henne på instagram @trudelockert for inspirasjon


 


23.06.2016  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

TRYKKBØLGEBEHANDLING

God kveld kjære lesere!

I forrige uke var jeg innom Klinikk For Alle her på Stjørdal, for å gjennomføre min første, men absolutt ikke siste , trykkebølgebehandling. Jeg har tidligere hørt mye om denne type behandling, men aldri fått prøvd det ut selv, før nå!

Hvorfor gjennomfører jeg denne behandlingen?
Det er ikke til å legge skjul på at tung styrketrening gir stive og stramme muskler, om jeg kan få forklart det kort og enkelt. Jeg har i flere år trent tungt, og da spesielt tunge øvelser på bein/rumpe. Dette har resultert i at hamstrings (bakside lår), er utrolig stram. Jeg har kjent på dette ei god stund nå, og det har faktisk begynt å gjøre ting vanskelig for meg når jeg trener. Jeg får ikke gjennomført enkelte beinøvelser, rett og slett fordi jeg er for stiv i hamstring.

Hva er trykkbølgebehandling?
 Denne behandlingen kan på noen få behandlinger dempe eller fjerne kroniske plager i muskler eller sener. Under trykkbølgebehandling sendes trykkluft gjennom et håndsett mot området som skal behandles. Disse trykkbølgene skaper mikroskader i vevet og det legges til rette for at kroppen kan bygge opp vev på riktig måte igjen. Erfaring viser at 4 av 5 pasienter blir smertefrie og/eller funksjonsfriske etter trykkbølgebehandling.

Hvordan foregår behandlingen?
Behandlinger tar ca. 15 minutter og gjennomføres av erfarne fysioterapeuter eller kiropraktorer.
Første gang undersøkes pasienten grundig før man gjennomfører den første behandlingen. En behandlingsserie av trykkbølgebehandling består vanligvis av 4-5 behandlinger.

Jeg har nå gjennomført 1 behandling, og ska tilbake i morgen for å gjennomføre min 2 behandling. Og etter kun 1 behandling, er jeg allerede bedre og det merkes godt på beinøktene mine. Jeg er mer tøyelig, og klarer faktisk å gjennomføre beinøktene mine uten å surne i beina. DET er så utrolig godt å kjenne at kroppen spiller på lag igjen, og det er en FRYD å trene uten den stivheten jeg har kjent på så lenge.

Kan på det sterkeste anbefale dere som ønsker bedre utbytte av treningen om å vurdere trykkbølgebehandling, fordi JA det hjelper og gir deg en bedre treningsfølelse, bade under og etterpå!

Les mer om trykkbølgebehandling her

For mer informasjon om behandlinger hos Klinikk For Alle:
Hjemmeside her
Instagram @klinikkforalle
Bestill time direkte på 02325 (kjapp timebestilling)


22.06.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

EN ANNERLEDES UKE

God kveld kjære lesere!

Vi er ved slutten av uka, og denne uka har for min del vært veldig spesiell. Som jeg nevnte for dere tidligere uken her så hadde jeg ennå ikke trent da vi var halveis ut i uken. Planen var å få lagt inn noen gode treningsøkter på slutten av uken, men vet du hva som skjedde?

Jo, jeg kom meg faen ikke på trening en eneste dag, før IDAG. Så ja, uka her har vært veldig spesiell. For meg som er vant til å trene 5 dager, så må jeg klare meg med 1 treningsøkt. Og ja, kroppen føles veldig tung og jeg har faktisk mye mindre energi nå enn jeg hadde forrige uke. Fordi ja, det er sant. Trening gir overskudd. Så jeg gleder meg veldig til ei ny uke, fra og med i morgen skal jeg tilbake til rutiner, og det skal bli kjempe herlig! Gleder meg virkelig til å ta fatt på kroppen og få i gang systemet igjen!

Hva er grunnen til at jeg ikke har trent hele uka her? Hm, det er vanskelig å si. Men jeg vet at jobbing har vært mye av årsaken, da jeg har jobbet meg nesten i hjel. Og i tillegg har jeg vært med på alt som har skjedd, fra både venninnekvelder, personalmøte, restaurantbesøk med jobben, babyshower og mer til.

Så tilbake til babyshower! Min beste venninne skal nemlig ha baby i midten av august, og derfor var vi en god gjeng med jenter som stilte opp og ordnet i stand for snuppa vår. Hun ante fred og ingen fare da hun ankom hjemme hos sin kjære mor, og skulle i "bursdag", men egentlig skulle hun i sin egen babyshower. En kveld med god mat, drikke og god stemning. Herlighet så koselig det er å få ta del i det som skal skje nå frem mot august. Det er så stas med all den pynten, gavene og stemningen rundt det å ha babyshower. FOR en kveld. Da jeg dro derfra følte jeg virkelig at Jannicke fikk den oppmerksomheten hun fortjente, og at jeg var med på å bidra til at hun fikk en minnerik opplevelse!
Håper alle har hatt ei fin uke!

Følg meg på instagram @idadir


19.06.2016  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

UVANT START PÅ UKEN

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med uka, og vanligvis har jeg allerede fullført 2-3 treningsøkter, men vet du? Denne uka har jeg ennå ikke kommet meg på trening! DET er uvant meg, og jeg kjenner at følelsen av å ikke ha trent en eneste dag uken her er litt både og. Jeg kjenner på den gode følelsen av at jeg har tilbring tiden min på personer som er glade i meg, men så kjenner jeg igjen på den skyldfølelsen av å ikke ha vært på trening.

Du har sikkert kjent på den følelsen selv? Når du går uke etter uke å ikke ha vært på trening, den følelsen du sitter med? Jeg må ærlig innrømme at det kribler i fingrene etter å komme seg på trening i morgen. Fordi DA smeller det. Da skal jeg gi alt og bare kose meg med treningen, null stress. Den treningsgleden jeg kjenner ovenfor morgendagen er bare så herlig. Jeg kan nesten ikke vente til klokken tikker 15.00 og jeg er ferdig på jobb i morgen. Skifte fra uniform til treningsklær og dra rett på ei styrkeøkt, for så å avslutte med 45 minutter pulsspinn. WOW!

Så hva har jeg gjort hittil denne uken som har vært viktigere enn trening? Joda, det skal jeg si dere. Jeg startet uken min med ett besøk hos HERA frisøsalong, der jeg fikk satt på clip on extensions. Kommer tilbake med oppdatering senere. Etter besøket hos HERA, dro jeg til byen for å treffe en av mine beste venninner på Starbucks. Jeg bare elsker Starbucks, fordi de tilbyr nemlig sukkerfrie siruperi- and I love it. Det er en standard hver gang jeg bestiller cappuccino så bestiller jeg med laktosefri melk og sukkerfri karamell eller vanilje sirup. Yummi.

Etter ett koselig kaffebesøk, var egentlig planen å dra innom ulike butikker å levere inn noe klær jeg aldri har brukt. Men det skulle vise seg at visakortet fikk en stor påkjennelse. Fordi FY søren så mye fint det er i butikkene for tiden. Jeg endte opp å bruke mange tusen på klær, og da garantert klær jeg ikke har behov for. Fordi jo, jeg har klesskapet FULT fra før. Men det er så utrolig gøy å bare shoppe, og ekstra gøy når feriepengene er kommet på konto. Vanskelig å ikke gå bananas da.

I går var det personalmøte på flyplassen, og etterpå tok vi turen til UNA restaurant i Trondheim, på solsiden for å spise en bedre middag. Og ja, jeg la dietten på hylla i går og unnet meg en stor biff, poteter og grønnsaker. Og det smakte himmelsk. Jeg må bare si det; jeg føler meg så utrolig heldig som har så flotte kollegaer, og de har blitt som en familie for meg. Jeg har jobbet med de i snart 9 år nå, og den kjemien vi har - kan ikke forklares!

Så ja. det har vært lite tid til trening, men fy søren, jeg sitter igjen med ett smil om munnen og god samvittighet for at jeg har prioritert tiden min på gode folk. Men jeg må innrømme at treningen i morgen blir KANON bra, og jeg rååå gleder meg!

Ønsker alle ei fortsatt fin uke, og NYYT!

Følg meg på instagram @idadir 


15.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

MITT BESØK HOS HERA FRISØRSALONG

God kveld kjære lesere!

I forrige uke tok jeg turen innom HERA frisørsalong, som ligger i fjordgata 49 her i Trondheim. Jeg hadde hørt så mye fint om frisørsalongen her, så jeg måtte nesten ta turen innom å teste de ut. Her jobber det per dags dato 2 dyktige damer, og snart vil det komme ennå en frisør som skal ha hovedansvar for makeup og brude/hår oppsett. Det blir spennende!

Ihvertfall, tilbake til mitt besøk hos HERA. Før jeg dro dit hadde jeg bestemt meg for følgende;
1. Ta etterveksten
2. Få en kaldere blondfarge
3. Utføre Cadiveu behandling (rettbehandling UTEN bruk av rettetang, holder opptil 3 mnd)
4. Prøve ut ulike extensions (ponytail, clip on og tape)

Som dere ser, dette var litt av en oppgave, men jeg gledet meg!
Jeg kom tidlig en mandagsmorgen klokken 10.00, og der ble jeg sittende frem til klokken var 16.00. Så i 6 timer ble jeg tatt godt hånd om av Ida og Anita som jobber der. Ida fikset etterveksten min og gjorde blondfargen min kaldere, mens Anita gjennomførte Cadiveu behandlingen og påmonterte extensions. Og vet du? Disse 6 timene gikk så utrolig raskt, fordi vi pratet fra jeg kom inn døren til jeg forlot frisørsalongen. Munnene våre gikk i ett, og når jeg satte meg i bilen og skulle kjøre hjemover føltes det ut som vi hadde kjent hverandre i en evigheter. FOR noen damer, for en service og for en hårpleie jeg fikk utførte!

Tilbake til behandlingene!
Ida fikk tatt etterveksten min, og vi bestemte oss i bunn og grunn for at jeg må komme oftere å ta etterveksten og ikke la det gå 3 mnd før jeg tar den. Dette for ett finere resultat. Så la vi ett kaldt skyll på håret for å få vekk gulskjær og få en klarer og kaldere farge, kjempe fint! HERA frisørsalong bruker OLAPLEX i behandlingen, noe som er redningen for slitt/bleket hår. Halleluja sier jeg bare! Selv med bleking og farging, så føles håret mitt friskt når man bruker OLAPLEX, og dette er virkelig å anbefale til ALLE som vil farge/bleke håret sitt. Do it, og jeg kan love deg at håret ditt vil ikke anger! I USA er det kjempe populært og "alle" bruker det. Så neste gang du skal farge håret, ta turen innom HERA og få en fargebehandling med bruk av OLAPLEX.

Etter å ha fått en ren og fin hårfarge, så tryllet Anita litt med tryllestaven og ga meg ett glansfult og RETT hår i bruk av Cadiveu behandlingen som de gjennomfører på HERA salongen. Dette er det nyeste av det nyeste, og det er få i Trondheim som utfører dette. Noen kaller det antifriss-behandling, andre keratinbehandling, så ja, det er mange ord for denne type behandling. Men du har garantert hørt om det, en eller annen plass. Blogg, instagram, mote magasiner? En eller annen plass har du hørt om det!

Dette er altså en behandling som gjør at håret ditt blir glatt UTEN at man trenger å glatte det med varmeverktøy. Den gjør håret glatt, mykere og sterkere UTEN kjemikaler og varer opptil 3 mnd. Hvor genialt er ikke dette? Tenk deg all tiden du sparer nå i sommer, med tanke på bading, soling og trening?

Personlig så har ikke jeg verken krøller eller bølger i håret mitt, men jeg gjennomførte denne behandlingen fordi jeg har den naturlige "fallen" som man kan kalle det. Dessuten var håret mitt ganske slitt i tuppene, og jeg var nysjerrig på å prøve ut denne behandlingen. Noe jeg overhode ikke angrer på! For en forandring på håret mitt. Jeg slipper å tenke på å rette ut håret mitt om morgene, jeg kan trene, dusje og få det helt glatt etterpå. HERLIG!

Kommer til å skrive ett langt innlegg om de 3 ulike extensions typene jeg har prøvd ut fra HERA senere. Så stay turned, dette blir spennende!

Om DU ønsker en fin hårfarge, lengre hår ved bruk av extensions, glatt hår i 3 mnd uten å bruke rettetang?
Da tar du turen innom HERA frisøsalong !!

Kontaktinformasjon:
Telefon: 41 58 17 95
Du kan også sjekke ut facebook siden deres HER
Instagram: hera_store_as

Viktig info:
På bildene nedenfor er håret mitt kun fønet på begge bildene, UTEN bruk av rettetang!
Sjekk for en forskjell, og vet du hva det beste av alt er? At det holder seg slik i opptil 3 mnd.
Håret mitt ser også mye friskere ut, og det kjennes silkemykt.
Got to love it <3


 

 

 
 

 

 


13.06.2016  ·  Blogg  ·  4 kommentarer

NÅ BLIR DET FORANDRINGER

God kveld kjære lesere!

I snart 3 år har jeg drevet aktivt med trening på treningsstudio 5-6 dager i uken, 2-3 timer hver økt. For meg er trening viktig, og jeg trives veldig godt på trening. Jeg liker meg på trening, enkelt og greit. Jeg bruker treningen som en slags terapi, der jeg kobler på musikken og "koser" meg under treningsøktene. For ja, jeg kan gjerne være der lengre enn 3 timer om jeg har en sikkelig god dag. Høres kanskje sinnsykt ut?
Men neida, trening har blitt en del av meg, og jeg liker den delen.

MEN de siste ukene har jeg gått litt i tankeboksen og begynt å tenke over hvor mye tid jeg egentlig bruker på å være på ett treningsstudio. Nesten 14 timer i uken bruker jeg på å trene, og akkurat nå føler jeg det er litt for mye. Jeg har liksom ikke tid til så mye annet enn å trene, jobbe, spise og sove. Nå som sommeren er her, og med den temperaturen vi har her i Trondheim den siste tiden, så frister det mer å legge seg i parken, chille med venner og bruke tiden ute i solen. Dere ser den?

Så derfor har jeg bestemt meg for å trappe litt ned på treningen, og ikke være så streng med meg selv i tiden fremover. Jeg trenger ikke å være på trening 2-3 timer for å oppnå resultater. Så jeg har i samråd med coachen min Arve Kristoffersen, (info om coaching her) bestemt meg for å kutte ned treningsstiden til rundt 1 time pr økt, 5 ganger i uken. For dere høres kanskje 1 time ut som en rimelig tid å bruke på trening, men for meg som har brukt 2-3 timer så er 1 time "ingenting".

Jeg skal ikke si at dette blir lett, fordi jeg er livredd for å miste effekten av treningen min ved å kutte ned fra 2-3 timer ned til 1 time. Jeg er livredd for å miste muskler, og redd for å ende opp som "liten og svak". Så jeg skal ikke love dere at jeg klarer å trene KUN 1 time, 5 dager i uken, men jeg skal prøve. Jeg skal prøve mitt beste å få mest mulig ut av denne sommeren sammen med venner og nyte det fine været vi har her i Trondheim.

Jeg starter allerede i morgen, og har bestemt meg for at dette skal jeg klare. Effektive treningsøkter blir det "Nye" fremover, og jeg må bare være fokusert på hva jeg skal gjøre når jeg først er på trening, hva jeg skal unngå å gjøre og hva som må til for å klare å holde tidsskjemaet mitt på 1 time.

Mye av problemet mitt er at jeg ofte må vente på utstyr jeg skal bruke. Rett og slett fordi jeg bruker de mest populære apparatene på hele treningsstudioet. Derfor må jeg stå og vente og vente, noe som drar ut tiden. Jeg må finne andre løsninger, kjøre øvelsene på annet vis eller regulere treningen min ut i fra når det er minst mulig folk der. Dessuten bruker jeg veldig lang tid på å varme opp, gjerne 20 minutter bare i oppvarming. Så jeg må bare finne en rutine som fungerer for meg, som gjør livet mitt enklere nå i sommer.

Når høsten og vinteren kommer så synes jeg det går greit å tilbringe 2-3 timer på treningsstudio, mens nå i sommer så ønsker jeg å nyte livet litt mer, få med meg finværet, være med på ting og ta ting litt mer på sparke.

Så dette blir spennende! Håper dere vil følge med på hverdagen min og fortsetter å lese bloggen min. Det er så gøy å se at så mange er innom å leser og legger igjen kommentarer. Blir sååå glad!

Ønsker alle en fortsatt STRÅLENDE søndag!

Følg meg på instagram @idadir


 


12.06.2016  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

20 % PÅ TIGHTS FRA FITNESSBODY

Kjære lesere!

Vet dere hva? I hele helgen kjører fitnessbody 20% på alle tightser på sin nettside!
Tilbudet finner du her.

For meg så er det viktig å føle meg vell når jeg er på trening, og når jeg får gleden av å kjøpe meg noe nytt, så klør det i fingrene etter å få brukt de på trening. Snakk om motivasjonsboost til tusen!

Hvordan er det med dere? Om dere føler dere vell i noe, vil ikke du også da vise deg frem? Akkurat slik er det med treningssklær. Jeg har så mye glede av å kjøpe meg noe nytt, at selve treningen blir som en lek.

Derfor passer det ekstra godt at det er 20% på alle tightser KUN denne helgen. Så her kan du virkelig gjøre ett kupp. Ta en titt innom deres nettside da vell, og finn din favoritt tights til en rimelig penge.

Ønsker alle en fortsatt fin lørdag!

Informasjon;
Nettside her
Instagram: fitnessbody.no

Et lite utvalg av tightsene som er 20% avslag på

  


11.06.2016  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

BESKYTT HUDEN DIN I SOMMER

God kveld kjære lesere!

Det er fredag, overskyet men grei temperatur her i Trondheim, og jeg har jobbhelg. Fordi ja, hver 5 helg har jeg jobbhelg på flyplassen, og vet du? Jeg synes disse helgene bare går fortere og fortere. Vips så var 5 uker gått, og jeg har jobbhelg. Men det gjør meg ingenting!

Selve jobbhelga mi er ganske tøff, og det er ikke tid til mye annet når jeg først har jobbhelg. Da jobber jeg fredag: 14-22, lørdag 09 - 15.30 og søndag 11.00 - 21.30. Så ja, det er ikke mye annet enn jobb jeg har tid til. Men som sagt, det er helt greit, jobb er viktig!

Tenkte egentlig å skrive litt om det å ta vare på huden sin i sommer. Fordi som dere vet, er jeg ekstremt varsom med både solarium og vanlig sol utendørs. Etter min hudscanning hos Injeksjonsspesialisten for 1,5 år siden så har jeg vært "anti sol", og derfor vil jeg gjerne skrive ett innlegg om bruk av solkrem og andre hudprodukter som vil beskytte deg mot solstråler nå i sommer. Fordi jo, vi har faktisk hatt en del finvær her i Norge og det vil nok fortsette utover sommeren.

Jeg vet at det å bruke solkrem er stress for mange, og at vi ønsker å bli så brun som bare mulig når solen først kommer til Norge. Men er du klar over hvor mye den kan ødelegge for huden din i etterkant? Fordi JA, tro meg, jeg har vært der. Jeg har tatt solarium 3-4 ganger i uken, jeg har steket meg i olje og ulike solariumskremmer for å bli brunest mulig. Jeg har vært der, så jeg kan med hånden på hjerte si at jeg skjønner DEG som vil bli brunest mulig, og som overhode ikke vil bruke solkrem for å "hindre brunfargen" å legge seg på kroppen/ansiktet ditt.

Jeg husker så godt den tiden jeg var "fargeblind", og følte meg blek, mens i virkeligheten så var jeg svart. Svart som selveste natten. Jeg nektet å høre når folk anbefalte meg å bruke solkrem, og ga blanke faen i alt som ble sagt om både rynker, hudkreft og føflekker. Jeg skulle bli brun, og ikke faen om solkrem skulle få hindre meg i å få farge!

Men der vil jeg bare si, det er DUMSKAP! I en alder av 26år er jeg endelig klar over hva sol gjør med huden vår, mye takket være de dyktige damene på Injeksjonsspesialisten. Dere forstår ikke hvor takknemlig jeg er for at jeg har kuttet ut bruk av solarium, og at jeg har fått tilpasset produkter som er egnet for huden min nå mot sommeren. Fordi JO, det er sterk sol, også her i Norge. Og dette vil sette spor hos deg.

Vil du virkelig se ut som du er 50 år når du er i en alder av 30? Er det virkelig verdt det å være "brun og blid" når du ser ut som en skrukkete rosin om 5,10 eller 15 år? Jeg sverger som sagt til selvbruning fra Shadowtans, og bruker hudprodukter som har bygget opp huden min etter tidligere solskader fra Elixir. Disse kremmene får du kjøpt hos Injeksjonsspesialisten. De setter opp en pakke for deg, som jeg på det sterkeste anbefaler deg å bruke.

Her er det snakk om både rens, serum, solkrem for ansikt og mye mer. Ta kontakt med Injeksjonsspesialisten for å få tilpasset produkter som er tilpasset DEG, og jeg skal love deg at huden din vil takke deg.

Huden min har aldri sett så bra ut som den gjør per dags dato. Og JO, jeg får daglig høre at jeg har så mye glød i huden, og det er virkelig takket disse flotte produktene jeg har brukt i over 1,5 år.

Gjør meg en tjeneste, bruk solbeskyttelse i ansikt/kropp og ta vare på huden din i solen. Den vil takke deg senere, og du vil både se og føle deg bedre, både idag OG om 15 år.

For mer informasjon om produkter jeg bruker:

Selvbruning - Shadowtans
Elixir produkter (hudprodukter) - Injeksjonsspesialisten

Følg meg på instagram @idadir

 


10.06.2016  ·  Blogg  ·  2 kommentarer

SUMMER VIBES

God kveld kjære lesere!

Vi er kommet halvveis i uka og denne uka har virkelig startet godt for min del. Jeg tror nok at det fine været har gjort at uka har startet så godt, fordi fy søren for en temperatur vi har her i Trondheim. På mandag var jeg innom HERA frisør salong som ligger her i Trondheim, og der ble jeg sittende i godt over 6 timer. For JA, vi fikk gjort mye med håret mitt på denne dagen. Jeg skal skrive ett og flere blogginnlegg om hva vi gjør med håret mitt i tiden fremover. Fordi dette er så spennende!

Etter 6 timer i frisør stolen så bestemte jeg meg for å være litt impulsiv, og droppe treningen. Ja, du hørte riktig. Jeg droppet treningen på en mandag. Mandager er som regel dagen der jeg kickstarter treningsuken min, men denne uken droppet jeg treningen, til fordel for grilling og chill med noen kompiser av meg. Det føltes så utrolig godt å bare komme seg litt ut, få frisk luft og ha kvalitetstid sammen med noen flotte mennesker. Null stress, bare leve i nuet.

For ja, jeg er kanskje litt for dårlig til å leve i nuet, fordi mye er "planlagt og tilrettelagt" hos meg pga en hektisk hverdag. Så dette må jeg bli flinkere til, ta ting litt mer på sparket og bare hive meg med på ting. Dette var faktisk ett av mine nyttårsforsett, og jeg må dessverre si at jeg har ikke fulgt opp dette punktet noe særlig. Så her må jeg jobbe!

I går hadde vi også en fin dag her i Trondheim, og da fikk jeg nyte været i parken med bestevenninna mi. Det var så godt å bare ligge der, spille musikk, chille, drikke proteinkaffen min og prate om alt og ingenting. Etter parken dro jeg og ei venninne til KILROY som er ett reisebyå som ligger nede i byen, for å planlegge Thailand tur i november. For JA, jeg skal til Thailand!! Har helt glemt å fortelle dere det, men det blir en "sen sommerferie" i slutten av november.

Grunnen til at jeg bruker KILROY reisebyrå er fordi de er eksperter på reiser i Asia området, og har mye kunnskap om hva vi bør gjøre der nede. Det er også viktig for meg å få opplevd mest mulig når man først reiser nedover. Skal forteller mer om planene og hvor i Thailand vi skal, når ting er på plass. Can`t wait!

Avsluttet gårsdagen med ei knallhard pulsspinn økt med ei venninne, for så å lade opp til nattjobbing. Fordi ja, denne uken jobber jeg 5 dager natt, + at jeg har jobbhelg på flyplassen uken her. Så ja, mye jobbing. Og da er det viktig å prøve å hvile ut litt, selv om jeg er som en durazell kanin som vil få med seg alt.

I dag har vært en perfekt dag hittil. Har vært på pulsspinn time til en av mine beste venninner. Det er ekstra gøy å spinne når venninna di er instruktør, fordi du gir liksom litt mer enn du vanligvis gjør. Etter spinning økt i dag, rakk vi ei kjapp styrkeøkt før jeg dro hjem og fikk middag besøk.

For ja, jeg går ennå på diett, men det er så utrolig godt å ha venninner som er klar over det og respekterer det. Derfor er det så godt å få besøk av Ida, som er en av mine beste venninner. Hun vet at vi må skille maten når vi steker maten, og veier opp og deler opp. DEN følelsen er så utrolig god, og det gjør meg så godt å ha slike venninner som er der for meg og støtter meg i mine valg. Kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for å ha slike mennesker i livet mitt <3

Nå ligger både jeg og venninna mi som noen slakt på sofaen, og det har vi virkelig fortjent. Den følelsen når man har gitt alt på trening, spist sunt og føler seg mett og god, så har man lov til å føle seg bra og si til seg selv at det er lov til å skryte litt av seg selv når man føler man har hatt en bra dag!

Ønsker alle ei fin uke, og gjør det beste ut av det!

Følg meg på instagram @idadir


 


08.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

HELGENS HAPPENING

God søndag alle sammen!

Det er 17 varmegrader, strålende sol og Trondheim er fantastisk å bo i disse dager! Vi har virkelig hatt ei fin helg med strålende sol, og jeg har vært så heldig å ha hatt fri. Denne helgen har jeg virkelig kosa meg, alt fra jentekvelder, gode treningsøkter, shopping, kinotur og edru tur på byen. Så ja, litt av hvert. Viktig å få med seg mest mulig når man har sjansen.

Fredagen var jeg hos ei venninne, og du vet den følelsen når du kommer hjem og ennå sitter med ett smil rundt munnen, fordi du har kosa deg sånn? DEN følelsen hadde jeg da jeg la meg fredagskvelden. Jeg la meg og tenkte; wow, for noen venninner! Det er så fantastisk god følelse, som er vanskelig å beskrive. Men jeg føler meg veldig heldig, som har slike flotte mennesker i livet mitt <3

Jeg fikk også tilbud om å jobbe ekstra på posten (natt til lørdag), som jeg takket ja til. Så denne uken har jeg jobbet 9 vakter på 6 dager, så du kan tenke deg jeg var glad når klokken ble 05.00 lørdagmorgen, og jeg skulle rett hjem og sove? DET var lykke det! Planen var å sove ut, men jeg våknet av meg selv i 12 tiden, og dro meg selv på trening. Jeg hadde fult opp på planen utover kvelden, så det var egentlig like greit at jeg kom meg opp i rett tid. Selv om 6 timer er litt lite for meg. Kroppen min fungerer best på 8 timer søvn, men siste halvåret har jeg ligget på 4-6 timer maks pr.natt, noe som ikke er så altfor bra i bunn og grunn.Men for en liten periode kan jeg holde det gående, så får vi se med tiden hva som skjer.

MEN foruten om trening og jobb, så fikk jeg besøk av 3 venninner. Vi satt egentlig og slarva om alt og ingenting, før vi tok turen ned til Trondheim kino. Vi skulle nemlig se "Ett helt halvt år". Jeg skal ærlig innrømme at jeg har ikke lest boken, men jeg har hørt så enormt mye om den boka, at jeg bare måtte se filmen.

Og ja. Jeg var godt forberedt, hadde med meg papir slik at jeg kunne tørke tårer. Det papiret kom godt med for å si det mildt, fordi tårene bare trillet og trillet. Jeg har aldri skreket på kino før, så dette var en ny opplevelse for meg. Men GUD for en film. Anbefales virkelig på det sterkeste!!

Litt før 00.00 var jeg hjemme og hadde egentlig planer om å ta tidlig kveld, for å få mest ut av søndagen. Men der skjærte det seg. Fire Fine (byen beste uteplass) hadde 1 års feiring, og jeg bestemte meg for å dra dit for å hilse på folket. Så jeg dro nedover, og klokken visste 05.30 før jeg og venninna mi slukna i senga hos meg. Det var en fantastisk kveld med hyggelige folk, og JA jeg var edru ute på byen.

Jeg har ennå planer om å holde meg edru frem til 1.juli, og tenkte faktisk å skrive ett blogginnlegg om "livet som edru ute på byen", fordi jeg vet mange lurer på hvorfor og hvordan det er mulig å være ute på byen helg etter helg, klinke edru. Det skal jeg fortelle dere i ett senere innlegg.

Ønsker alle en flott uke, og gjør det beste ut av den!

Følg meg på instagram @idadir 


05.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar

MIN OPPSTART AV NY DIETT

God kveld kjære lesere!

Som jeg nevnte for dere tidligere i uken har jeg startet på en ny diett, satt opp av min coach Arve Kristoffersen, som jobber I firmaet Strongbody. I snart 3 år nå har jeg gått på ulike kostholdsplaner fra Strongbody, og denne gangen utfordrer jeg meg selv og prøver ett HELT nytt oppsett fra Arve. Denne planen er satt opp litt anderledes enn jeg er vant med fra tidligere planer, så jeg må virkelig si at jeg utfordrer meg selv litt I tiden fremover. MEN jeg liker utfordringer, og har planer om å følge denne planen for å se hva jeg klarer å oppnå I tiden fremover.

Jeg vet at mange av dere kan tenke:
"Hvorfor skal du på diett?"
"Synes du det er verd det å "sulte" seg selv?"
"Vil du ikke leve normalt og spise hva du selv ønsker?"

Og vet du? Det er helt greit at folk har meninger og synspunkter rundt min oppstart av denne dietten jeg skal følge I tiden frem mot sommeren. Men dette er noe jeg selv ønsker, og derfor gjør jeg akkurat som jeg selv vil, Det er jeg som bestemmer, og jeg gir egentlig litt blaffen i hva andre mener og tenker rundt dette. Men alikevel ønsker jeg å blogge om det, fordi jeg vet mange er veldig interresert i min livsstil med tanke på kosthold og trening. Jeg får daglig spørsmål om hva jeg spiser, hvordan jeg spiser, hvordan jeg trener og hvordan jeg klarer å oppnå slike resultater jeg har gjort de siste årene.

Hvorfor starter jeg på en diett akkurat nå?
Det er ingen hemmelighet at jeg har levd det gode livet med tanke på mat de siste månedene, og har egentlig spist alt jeg har hatt lyst på. Når jeg skriver alt jeg har hatt lyst på så gjelder ikke dette godteri, brus og slikt. Men at jeg har spist ubegrenset mengde med sunn mat. F.eks har jeg spist oppimot 250 gram havregryn til frokost hver dag, 300 gram kylling til middag, 80 gram ris til middag, proteinsjokolader, proteinkaker, og ja, slik har det pågått i noen måneder nå.

Og derfor er det ikke så rart at kroppen har endret seg litt? Jeg har sikkert ligget på et kalorinntak på 3000kcal om dagen, og det er for mye. Selv om jeg trener så merker jeg at kroppen har endret seg på de siste månedene, og jeg har fått det typiske "valpefettet" rundt magen som det så fint kalles. Derfor ønsker jeg å gå¨på en diett nå frem mot bikinisesongen, ganske enkelt og greit forklart egentlig. Så får dere mene hva dere vil, det er hva jeg selv føler som veier opp for valget mitt.

Så nei, jeg skal ikke konkurrere i noen bikinifitness konkurranse. Har heller ingen planer om å konkurrere, da jeg liker veldig godt livsstilen jeg lever idag. DA har dere fått svar på det :)

Jeg skal på ingen måte oppfordre noen til å gå på diett, men ønsker du mer informasjon rundt dette med kosthold og trening så anbefaler jeg deg å ta kontakt med Arve Kristoffersen (@akfitness på instagram), eller besøk nettsiden til Strongbody her. Husk at 70% av resultatet dannes via riktig kosthold, og det er SMÅ grep som skal til for at du faktisk ser resultater. Etter 2-4 uker vil du allerede merke stor forskjell, så du er ikke for sent ute med tanke på bikinisesongen.

For mer informasjon, sjekk ut instagram brukerne;
@strongbody_no
@akfitness (min coach)

 


01.06.2016  ·  Blogg  ·  1 kommentar
hits