BUNADEN SKAL PÅ I HELGA (!)

God kveld kjære lesere!

Det er fredagskveld, og her i Trondheim er det regn, kaldt og trasig. Og ja, jeg vet at dere i Oslo har godt over 20 varmegrader og sol, men slik er det da IKKE i Trønderlag. Alltids dårligere vær her, og det er så sinnsykt urettferdig. Men jeg kan ihvertfall se det "positive" i det, da jeg har jobbhelg denne helgen! Så det betyr at jeg uansett må sitte inne, så for meg gjør det egentlig ikke noe at det regner i bunn og grunn.

Så ja, jeg har jobbhelg nå, og i morgen skal jeg i konfirmasjon til min minste lillebror. Det blir koselig å treffe familien igjen, og jeg skal faktisk holde tale i morgen. Fordi ja, jeg holder ofte taler i slike arrangement, så det var på sin plass at jeg også under min brors konfirmasjon skulle holde en tale. Så talen er skrevet, bunaden er strøket og ligger klar, så nå er det bare å glede seg. Jeg elsker å ha på meg bunad, og ettersom jeg jobbet 17.mai fikk jeg ikke brukt bunaden min. Så dette gleder jeg meg til, føler meg alltid så fin i bunad, er noe helt spesielt med det å gå i bunad synes jeg. Vi skal feire konfirmasjonen på Scandic Hell hotell her i nærheten, og da er det bufe som står på menyen. Noe som passer meg som er på diett PERFEKT. Jeg bare elsker bufe, fordi da kan jeg plukke det jeg selv vi ha. Finnes det noe mer genialt egentlig? Ikke for min del. Nam, får helt vann i munnen når jeg tenker på all maten jeg skal få spise i morgen. Gledes!

Så er det jobbing igjen på søndagen, og vips så er vi inne i en ny uke gitt.
Ja, tiden den flyr, og om knappe 3 uker sitter jeg på flyet nedover til Ibiza for å være der i 12 dager med jentene mine! På en måte ønsker jeg at tiden bare flyr frem til vi reiser, men samtidig så ønsker jeg at tiden stopper opp slik at jeg får enda bedre tid på å "komme i form" før jeg reiser. Fordi ja, jeg har ett ønske om å få sommerkroppen i år, som jeg har nevnt for dere tidligere så begynte jeg på diettplan fra min Coach Arve Kristoffersen (coacharve på instagram). Jeg skal skrive ett blogginnlegg i uken som kommer der jeg kommer med en update om hvor mye jeg har gått ned i antall kg og antall cm (fordelt på midje lår, hofter). Jeg har alltids slike målinger på mandager, så jeg lover å komme med en oppdatering, fordi det fortjener dere lesere! Det jeg kan si foreløpig er at det har skjedd MYE på disse 2 månedene med diettplan fra verdens beste Coach!

Ønsker alle ei fin helg, og gjør det beste ut av den!

Følg meg på instagram @idadir

 


26.05.2017  ·  Blogg  ·  1 kommentar

FRISTELSER OVERALT

God kveld kjære lesere!

Det er torsdag, og det nærmer seg helg med stormskritt. Synes ikke det er mange dager siden det var lørdag, så er det jammen meg snart lørdag igjen gitt. Denne lørdagen skal jeg faktisk jobbe ekstravakt på flyplassen, noe som passer meg veldig bra. Jeg trenger uten tvil pengene til jeg reiser på ferie om knappe 5 uker! Dessuten har det vært nok festligheter for min del den siste tiden. Nå er planen å legge drikkingen på hylla frem til jeg drar på ferie 20 juni. Og ja, det skal jeg klare! Selv om det er mange fristelser som står for tur nå frem mot mai, der det både er bursdager, 17mai, konfirmasjoner og flere arrangement, så må jeg klare å motstå fristelsene som alkohol og "junkfood".

Fordi ja, det finnes alltid en unnskyldning for å "skeie" ut og spise/drikke til enhver anledning. Enten en bursdag, en eksamen som skal feires, kake på jobb fordi noen starter/slutter, sommer/påske/jul, innflytningsfester, eller at det rett og slett er så fint vær at vi bare "må" unne oss noe godt. Høres dette kjent ut for deg?

Ja, det er fordi dette er HVERDAGEN vi alle opplever! Jeg har i snart 3 år fulgt en kostholdsplan (varierende legg merke til), og om jeg hver uke skulle gitt igjen for fristelsene som jeg står ovenfor hver uke, så hadde jeg ikke oppnådd de målene jeg har oppnådd per dags dato. Mange spør meg gang på gang, "Hvordan klarer du å holde deg så steinhard Ida?". Og vet du hva? 
Det er til tider veldig vanskelig, men tilslutt blir det en livsstil, der du tar valg som vil påvirke deg i dagene/ukene etter slike festligheter/utskjeielser. Det er ikke bare vekt og kropp jeg tenker på når jeg skriver dette, men også min fysiske helse. Kroppen min reagere negativt på alkohol og godteri, og blir slapp og dårlig i flere dager etter en slik opplevelse. Kroppen min trenger sunn og ren mat for å faktisk fungere i en hektisk hverdag, fordi JA min hverdag er hektisk. Det går i ett hele tiden, og derfor er det veldig viktig for meg at kroppen min samarbeider!

Det gjelder bare å planlegge måltidene dine og tilbringe kvalitetstid med personer som aksepterer livsstilen din. Det er alfa omega! Jeg er så heldig at alle de som er rundt meg aksepterer den livsstilen jeg velger, og blir ikke irritert, skuffa eller sur for at jeg ikke drikker alkohol på en fest eller at jeg ikke spiser nattmat på Burger King. Så lenge jeg er med på ting, og tilbringer tiden min med de, så er de fornøyd. Og DET folkens, kalles ekte vennskap. Jeg tenker ofte over hvor heldig jeg føler meg som faktisk har folk i livet mitt som akseptere meg som den jeg er, ingenting kan måle seg med den følelsen! Så ja, ikke føl deg dum om du kommer på en bursdagfest med matboks fylt med kylling, grønnsaker og ris, mens resten av gjengen spiser kaker og godteri. DU er god nok som du er, og EKTE venner vil godta deg for den du er! Tro meg :)

Om du tenker at det å være på en kostholdsplan er kjedelig, så må du tro igjen! For de som kjenner meg godt så vet de at jeg spiser variert og at maten jeg spiser smaker nydelig. Spesielt mine desserter! Dere kan se bildene nedenfor som er desserter som jeg faktisk KAN spise på en slik kostholdsplan. Det gjelder bare å være kreativ så får du til det meste, tro meg! Ingenting av det på bildene inneholder sukker, og derfor kan man kose seg med GOD samvittighet og kroppen din vil takke deg senere!

Får ikke sagt det nok hvor heldig jeg er som får hjelp av min coach Arve Kristoffersen med en kostholdsplan som holder meg mett og gir meg energi i hverdagen til å fungere optimalt!
Om DU mangler energi i hverdagen og trenger hjelp til et bedre og sunnere kosthold så anbefaler jeg virkelig Arve!
Du kan kontakte han på instagram @akfitness eller via facebooksiden til Strongbody her.

Følg meg på instagram @idadir 


11.05.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

WHEN LIFES MAKES YOU SMILE

God kveld kjære lesere!

Det er mandag, og ei ny uke står for tur og jeg er så klar for å møte denne uken med det beste jeg har! Hvorfor er jeg så glad i dag? Jo, det skal jeg si deg. Jeg hadde nemlig tidenes helg - helt fantastisk!

På fredagen var jeg hos sjefen min, samlet med alle kollegaene mine fra jobb. Det ble servert ost og kjeks, og god stemning. (ja jeg hadde med egen mat). Men det betydde ingenting for de andre, de var like "glade" i meg fordi om jeg spiste noe annet. Kvelden var fantastisk og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har verdens beste kollegaer! <3 I snart 10 år har jeg jobbet hos Avinor og kommet godt overens med mange av de jeg jobber med.

På lørdagen feiret bestevenninna mi bursdagen sin hos meg, altså i min leilighet. Denne jenta betyr så ufattelig mye for meg, og det er hennes prinsesse jeg er fadder til. Det var derfor helt naturlig at hun fikk lov til å låne leiligheten min å feire dagen sin der. Jeg kunne gitt henne hele verden om jeg hadde hatt muligheten. Det vennskapet vi har, er så vanskelig å forklare <3 Love you girl!
Men i hvert fall hjemme hos meg var vi var en fin gjeng samlet, også fikk jeg besøk av en Kristian Rene som var i Trondheim denne helgen. Alltid så koselig å treffe på denne fyren, vi har det alltids så gøy sammen. Så dro gjengen på Søstrene Karlsen og festet videre. Planen var egentlig å være edru, meeeen det ble visst noen glass vin, og vips så var det gjort. Det var såpass god stemning, at det faktisk ble nach hjemme hos meg. Noe som BARE var gøy!

Søndagen fikk jeg slappet av og ladet opp batteriene mine, ryddet og vasket litt. Fikk også til ei kanon økt på trening, så ja, jeg har hatt ei fantastisk helg. Det er så rart, hvor mye energi en slik helg kan gi deg. Jeg smiler ennå fra øret til øret fordi jeg hadde ei så super helg med fantastiske folk <3

Nå gleder jeg meg til å fortsette denne uken, og jeg har allerede gjennomført min første treningsøkt denne uken FØR jeg startet på jobb i dag. Det er sjeldent at jeg klarer å trene FØR jobb, men det klarte jeg jammen meg i dag. Så ja, uken er godt i gang!

Ønsker alle ei flott uke, og gjør det beste ut av den!

Følg meg på instagram @idadir


08.05.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer

PMU BEHANDLING HOS INJEKSJONSSPESIALISTEN

God kveld kjære lesere!

Forrige uke var jeg innom Injeksjonsspesialisten og fikk gjennomført en behandling som har blitt veldig populær de siste årene, nemlig permanent makeup! Dette har jeg gjort tidligere hos Lene Tessem som jobber på Injeksjonsspesialisten, men det er såpass lenge siden så det var på tide med påfyll, eller retter sagt en "ny behandling". Denne gangen bestemte vi oss nemlig for å endre litt på formen på brynene og fargevalget.

For dere som ikke vet hva permanent makeup er, så er dette en slags tatovering som varer i to til fem år, avhenger av hudtype selvfølgelig. Permanent makeup kan brukes for å forme bryn, fylle på leppefarge, eyelinjer, føflekker (for de som ønsker det). Så ja, det er mange muligheter her! For min del har fokuserte jeg på bryn, da jeg i min yngre dager har skjært bort alt av hår, og har derfor lite hårvekst igjen på brynene mine. DA er permanent makeup PERFEKT. Det kalles også ofte PMU i mange tilfeller, så om du har hørt om PMU, så er det dette jeg har gjort.

Som sagt, jeg har tatt PMU behandling på brynene mine hos Lene før også. Første gang i 2011 tror jeg det var. Så ja, derfor var det på tide med en touch up. Selve behandlingen koster ca 5000 kroner (inkludert 2 refil). Fordi ja, du skal tilbake 2 ganger og fylle på farge. Så resultatet vil du ikke se før det har gått 3 mnd ca. Du skal ha påfyll etter 3-4 uke. Så dette må gjøres over tid, og det er da de beste resultatene også kommer.

Det finnes ingen "kjappe" løsninger om du vil ha fine og gode resultater, og derfor kan jeg virkelig anbefale Lene Tessem som jobber på Injeksjonsspesialisten på det sterkeste. Hun tar seg tid og følger opp kundene sine slik at resultatet blir mest mulig perfekt og optimalt. Det er viktig å være realistisk når man skal gjennomføre en PMU behandling. At man har ett realistisk bilde av hvilket resultat man kan få ved å gjennomføre en slik behandling. Lene er veldig nøye og tegner opp og sørger for at kunden liker det de ser i speilet, og forteller om veien videre.

Selve behandlingen tar opptil 1,5 time, da med både bedøvelse, valg av farge/ form, tegningen og selve behandlingen. Så ja, jeg er strålende fornøyd så langt, og gleder meg allerede til min neste refill. Jeg er sååå klar for å dra på ferie mine nye bryn, uten å tenke på sminke og at brynene vil miste fasong/farge under soling/bading. Permanent makeup, forever <3

For mer informasjon:
Nettside her
Facebook her
Instagram @injeksjonsspesialisten


Ingen filter på dette bildet (!) Tenk deg å våkne opp med slike bryn!

 


03.05.2017  ·  Blogg  ·  Ingen kommentarer
hits