PMU BEHANDLING HOS INJEKSJONSSPESIALISTEN

God kveld kjære lesere!

Forrige uke var jeg innom Injeksjonsspesialisten og fikk gjennomført en behandling som har blitt veldig populær de siste årene, nemlig permanent makeup! Dette har jeg gjort tidligere hos Lene Tessem som jobber på Injeksjonsspesialisten, men det er såpass lenge siden så det var på tide med påfyll, eller retter sagt en "ny behandling". Denne gangen bestemte vi oss nemlig for å endre litt på formen på brynene og fargevalget.

For dere som ikke vet hva permanent makeup er, så er dette en slags tatovering som varer i to til fem år, avhenger av hudtype selvfølgelig. Permanent makeup kan brukes for å forme bryn, fylle på leppefarge, eyelinjer, føflekker (for de som ønsker det). Så ja, det er mange muligheter her! For min del har fokuserte jeg på bryn, da jeg i min yngre dager har skjært bort alt av hår, og har derfor lite hårvekst igjen på brynene mine. DA er permanent makeup PERFEKT. Det kalles også ofte PMU i mange tilfeller, så om du har hørt om PMU, så er det dette jeg har gjort.

Som sagt, jeg har tatt PMU behandling på brynene mine hos Lene før også. Første gang i 2011 tror jeg det var. Så ja, derfor var det på tide med en touch up. Selve behandlingen koster ca 5000 kroner (inkludert 2 refil). Fordi ja, du skal tilbake 2 ganger og fylle på farge. Så resultatet vil du ikke se før det har gått 3 mnd ca. Du skal ha påfyll etter 3-4 uke. Så dette må gjøres over tid, og det er da de beste resultatene også kommer.

Det finnes ingen "kjappe" løsninger om du vil ha fine og gode resultater, og derfor kan jeg virkelig anbefale Lene Tessem som jobber på Injeksjonsspesialisten på det sterkeste. Hun tar seg tid og følger opp kundene sine slik at resultatet blir mest mulig perfekt og optimalt. Det er viktig å være realistisk når man skal gjennomføre en PMU behandling. At man har ett realistisk bilde av hvilket resultat man kan få ved å gjennomføre en slik behandling. Lene er veldig nøye og tegner opp og sørger for at kunden liker det de ser i speilet, og forteller om veien videre.

Selve behandlingen tar opptil 1,5 time, da med både bedøvelse, valg av farge/ form, tegningen og selve behandlingen. Så ja, jeg er strålende fornøyd så langt, og gleder meg allerede til min neste refill. Jeg er sååå klar for å dra på ferie mine nye bryn, uten å tenke på sminke og at brynene vil miste fasong/farge under soling/bading. Permanent makeup, forever <3

For mer informasjon:
Nettside her
Facebook her
Instagram @injeksjonsspesialisten


Ingen filter på dette bildet (!) Tenk deg å våkne opp med slike bryn!

 

Skriv en ny kommentar
hits