VIPPEFIN HOS SELECT BEAUTY

God kveld kjære lesere!

I over 4 år nå har jeg vært avhengig av vippeextensions, og jeg er ennå ikke ferdig med det, på langt nær! Jeg skjønner ikke hva jeg gjorde før dette kom på markedet. Så mye tid spart! Ettersom jeg har en hektisk hverdag med mye jobbing, trening og travle dager så sparer jeg utrolig mye tid på å droppe mascaraen.  Husker at jeg måtte legge lag på lag for å bli fornøyd, vente på at det skulle tørke. Det klumpet seg, og jeg måtte gjøre det på nytt og på nytt. Så ja, lenge leve vippeextensions!!

Som dere sikkert har skjønt så har jeg de siste 4 årene byttet litt på hvor jeg får lagt vippene mine. Dette skyldes mye forskjellig: Ikke fornøyd med kvaliteten på vippene, de har sluttet å legge vipper, da jeg flyttet fra Stjørdal til Trondheim ble det for lang reisevei, og ja, nå har hun forrige jeg gikk til sluttet å legge vipper (hun skal i permisjon snart). Så ja, da måtte jeg finne meg en ny vippetekniker. Da var ikke valget så veldig vanskelig da jeg har ei venninne som driver for seg selv i ett firma som heter "Select Beauty", som ligger på Sirkus Shopping midt i Trondheim sentrum.

Hun har lagt vipper i 2 år nå, og jeg har både hørt og sett mye av jobben hun gjør, og hun er dødsflink! Så ingen tvil om hvem som skulle få legge mine vipper i fremtiden. Det er ikke "bare" å finne en vippetekniker som gir meg det resultatet jeg ønsker/vil ha, fordi jeg er ganske "kravstor", og derfor er jeg overlykkelig over å ha funnet Select Beauty der flotteste Monika Lund Lie jobber.

Jeg bruker vipper i lengde 11,12 og 13, og Monika sørger for at disse vippene passer min øyeform og gir meg det blikket/uttrykket jeg ønsker å ha. For ett fyldig resultat så tar jeg påfyll hver 2 uke, mens det er anbefalt opptil 3 uker for ett optimalt resultat.

PRISER:

Nytt sett

Vippeextensions volum (nytt sett) 1790 kr
Vippeextensions (student) 1490 kr

Påfyll
2 uker - 650 kr
3 uker - 850 kr
4 uker - 1050 kr

Select Beauty tilbyr også farging av vipper/bryn, voksing og legger sminke til hverdags/fest.
Kan på det varmeste anbefale Monika hos Select Beauty.
Bli vippefin og bestill time i dag!
Om du oppgir "Ida Tiller" får du 30% på ditt første sett med vippeextensions!

For mer informasjon / booking:
Hjemmeside her
Facebook her
Instagram @selectbeauty_trondheim

 

Skriv en ny kommentar
hits