DENNE DAMA ER BEST (!)

God kveld kjære lesere!

I snart 2 år har jeg gått fast til negledesigner Trude Lockert. Jeg startet å gå til henne da hun jobbet på Stjørdal , men for en stund siden flyttet hun til Trondheim, til min store glede! Hun jobber på Solsiden Spa avdeling Midtbyen, og tilbyr alt innen negler, fotpleie og ja, nå har hun også begynt med microblading. Du kan lese mer om Trude sine behandlinger her

Ettersom jeg har naturlig korte negler, så går jeg alltid for akrylnegler, som er en tipp som legges på din egen natur negl som gir deg en forlengelse. Jeg bruker å variere mellom akrylnegler i fransk eller med shellac(farge). Neglene holder seg i opptil 4 uker, og da er det på tide med etterfyll.
Prisene ligger på ca 990 kroner for ett nytt sett med fransk, og 1045 kroner for akrylnegler med Shellac.
Etterfyll ligger på ca 800 kroner.(hver 3-4 ulke)
OM du oppgir "Ida Tiller" får du 15% rabatt ved første bestilling.

Jeg kan virkelig anbefale Trude til ALLE jeg kjenner, da denne dama vet hva hun gjør. Ikke nok med at hun er veldig hyggelig, men neglene både ser og SITTER som støpt. Jeg har tidligere nevnt for dere at det er svært viktig for meg at neglene faktisk sitter opptil 4 uker. Da jeg er mye på trening og løfter tunge stenger og ja, aktiv hverdag, så er det viktig for meg å ha negler som både ser bra og ut som holder seg i 4 uker.

Trude er veldig kreativ, og hun elsker å prøve ut nye ting. Jeg har den siste tiden blitt veldig "åpen" for alt hun vil prøve på meg, og synes det er veldig gøy. Hun har alle slags farger, glitter, stener /pynt, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg.

Om DU ønsker nydelige negler med kvalitet, så ta kontakt med Trude!

KONTAKT INFO
Facebook her
Instagram @negldesigntrudelockert
Telefon: 73 83 36 00 /  99 50 85 15


 

 

 

Laurie Deline

03.04.2017 kl.06:43

Helt nydelig! Så flink :D
Skriv en ny kommentar
hits