SOMMEREN SÅ LANGT

God kveld kjære lesere!

Vi er godt i gang med august måned, og sommeren nærmere seg slutten. For min del har sommeren ennå ikke begynt, da jeg ennå ikke har hatt noe særlig til ferie. Jo, jeg hadde 5 dager i Lofoten tidligere i juli, men ennå gjenstår 4 uker ferie. Og disse ukene skal jeg fordele godt utover året. Jeg tar min første ferieuke allerede om 1 uke, da jeg reiser til Oslo med min bestevenninne for å delta på findings festival 19-20 august. Det skal bli helt magisk, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til denne festivalen. Krysser alt jeg har på at sommerværet holder seg og at vi får en magisk helg i Oslo.

Så skal jeg være hjemme i knappe 3 uker før jeg reiser 14 dager til Thailand med min andre bestevenninne. Denne turen har vært godt planlagt, og jeg har hele sommeren sett frem til denne ferieturen. Jeg tror det er dette som har holdt motet oppe hos meg, gjennom uker med 60 – 65 timers jobbing gjennom hele sommeren. Tanken på å ligge på stranda i Thailand, ta livet med ro og bare nyte friheten. DET er hva jeg har jobbet for i sommer!

Så nå gjenstår det knappe 1 uke før jeg beginner sakte men sikte å gå inn i feriemodus. Kan nesten ikke vente med å få fri, og bare roe kroppen helt ned. Frem til den tid er det fylt opp med jobbing, gode treningsøkter, og mye annet som står for tur. Tiden bare flyr avgårde, og plutselig er det jammen meg jul å gitt. Men frem til den tid skal jeg utnytte sommerdagene her i Trondheim og se frem til solfylte dager i Thailand.

Ønsker alle en fortsatt god kveld!

Flere som har ferie tilgode og som gleder seg?

Følg meg på instagram @idadir

 

 

1 kommentar
    1. åå, findings høres såå gøy ut!
      God tur til Thailand, det blir nok helt herlig.
      Jeg har ingen ferier i vente, men noen frivillighetsreiser i forhold til skole i vente etterhvert 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg